Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - laystage

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
21
Minäminäminä! Olinko eka? :)

Ostan siis Madventures -kirjan, jos se ei mennyt vielä. Blue Listiä en välttämättä kaipaisi ja sen kanssa tuo Madventures -kirja ei mahtune postiluukusta sisään..? Jos mahtuu, niin voin siitä jotain vaivanpalkkaa maksaakin.

Laitatko tilinumeroa ja sellaista sähköpstiin laystage(ät)hotmail.com jos opus on vielä kaupan?

Kiitokset etukäteen!

22
Aasia / Vs: malesia
« : 07.11.2008, 15:36:48 »
Jos ideana on käydä vain Medanissa niin suosittelen jättämään väliin. Ellette sitten ihaile pakokaasuja ja hektistä liikennettä, käytännössä mitään muuta toi kaupunki ei nimittäin tarjoa. Plussana vielä Sumatran muuhun hintatasoon verrattuna n.10 kertaiset majoituskustannukset.

On aika kärjessä eri matkailuforumeilla kun p*skinta paikkaa äänestetään:)

Hyvä tietää :) Tarkoitus oli singahtaa Lake Toballe siitä, en sitten tiedä riittäisikö yksi päivä ja yö semmoiseen, vaikka paatin aikataulut osuisivat miten hyvin...

23
Aasia / Vs: malesia
« : 07.11.2008, 15:13:23 »
Malesiaan käy matka joulukuussa paketti(hää)matkailun merkeissä ja lopuksi olemme viikon Pangkorilla. Vaikka viikko ja joulun vietto mitään tekemättä rannalla ei kuulostakkaan pahalta, niin lueskelin parista paikkaa netistä, että Lumutista (siitä naapurista mantereelta) pääsisi lautalla/laivalla/jollain Indonesian Medaniin. Yhden yön reissu sinne kiinnostaisi, mutta mistään ei tahdo löytyä varsinaista aikataulua ko. paatille.

Jossain sanottiin että menot on ma, ke ja pe ja paluut samoina päivinä. Onko kellään parempaa tietoa aikatauluista, eli onko vaihtoehtoina min 2 yötä Indonesiassa tai sitten laivaillen samana päivänä edestakaisin? Jälkimmäinen nyt ei tietenkään ole vaihtoehto, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan.

24
Eurooppa / Vs: Portugali_Lissabon
« : 22.10.2008, 11:32:40 »
Lainaus
Mitä paikkoja suosittelisitte esim. päiväreissuille, jos Lissabonista lähtee jossain muualla käymään

Itse käväisin Sintrassa, joka taitaa olla se päiväretkipaikka jossa suurin osa Lissabonista kävijöistä käy...

Joo Sintra on kyllä ehdottomasti se "The" päiväretkipaikka. Olen käynyt lukuisia kertoja ja aina löytyy jotain uutta. Kannattaa selvittää etukäteen mitä kaikkea siellä on, minä en niitä voi tähän luetella, kun en muista paikkojen nimiä ulkoa ja en ehdi Googlaamaankaan :)

Suosikkipaikkani siellä on semmoinen puutarha, missä Temppeliherrat ja muut sekopäät on pitäneet initiaatioriittejään sun muita kinkereitään ja mistä lähtee sitten sen Sintran kukkulan sisään järjetön määrä luolastoja (joihin ei saisi kait mennä, ettei eksy).

Niin ja kävelemiseen kannattaa tosiaan varautua! Paikasta toiseen pääsee bussilla, mutta ehkä hienointa Sintrassa on "eksyä" ja törmätä kaikkeen mahdolliseen, mitä pusikoissa vastaan tulee.

25
Lentomatkustus / Vs: Kuala Lumpurin kentta?
« : 03.09.2008, 09:48:17 »
Kiitos Jutz nopeasta vastauksesta! Tällä tiedolla aikataulun voisi saada natsaamaan Berjaya Airin (ainoan) lennon kanssa.

Myös Malaysia Airlines kannattanee tarkistaa, ei välttämättä ole hirveän paljon kalliimpi KUL-MFM-KUL ja jos kyseessä on häämatka.

Tarkistin toki myös MA:n, mutta niillä on vain yksi päivttäinen lento Macaoon ja se on liian aikaiseen kellonaikaan. Hinta ei tosiaan olisi ollut pahemmin AA:a kalliimpi..

26
Lentomatkustus / Vs: Kuala Lumpurin kentta?
« : 02.09.2008, 23:58:13 »
Onko kellään kokemusta transferista KL:n Subangin kentältä sinne kansainvälisen kentän LCC-terminaaliin? Kauanko kestää esim. taksilla, hinnalla ei ole niin väliä (häämatka).

Ja kuinka kauan pitäisi varata aikaa siellä LCC:llä toimimiseen, siis turvatarkastukseen sun muuhun?

Tarkoitus meillä on lentää Pangkorista Kuala Lumpurin kautta yöksi tai kahdeksi Macaoon, jos se on aikataulullisesti mitenkään järkevää. Siis Berjaya Airilla ja Air Asialla.

27
Lainaus käyttäjältä: "disko"
Oisko joku "Fly before it's too late" ja viereen tyhjä öljykanisteri/bensapyssy :) Lapsenlapsemmehan eivät voi enää lentää matkailumielessä, mikäli on tulevaisuuden visionäärejä uskominen. Okei, ahkä hieman provosoiva aihe, vielä kun pitäisi kaikessa olla niin säästäväinenkin.


Tämä on mainio idea, tällaisen minäkin ostaisin! Toimii loistavasti, koska toisaalta hinku lentämään on suuri, mutta huono omatunto saakin vähän kolkuttaa samalla..

28
Lainaus käyttäjältä: "disko"
Oisko joku "Fly before it's too late" ja viereen tyhjä öljykanisteri/bensapyssy :) Lapsenlapsemmehan eivät voi enää lentää matkailumielessä, mikäli on tulevaisuuden visionäärejä uskominen. Okei, ahkä hieman provosoiva aihe, vielä kun pitäisi kaikessa olla niin säästäväinenkin.


Tämä on mainio idea, tällaisen minäkin ostaisin! ;)

29
Lainaus käyttäjältä: "pikkumyy"
Kävin keväällä Foto-Hassessa (Iso-Roobertinkatu 2). Hinta oli silloin, ja näyttää nettisivujen mukaan olevan nytkin, kohtuullinen 9,90e / 4 kuvaa. Kuvat sai muutamassa minuutissa mukaan. Setä lupasi niiden kelpaavan passiin, ja se piti paikkansa.


Tämä on hyvä tietää! Itse olen otattanut kuvat aina (no siis en kolmisen kertaa) Kasarmikadulla olevassa pikkuliikkeessä siksi, että se on Kaartin Poliisitalosta n. korttelin päässä ja Kaartillahan noita passi- ja lupaasioita joutuu aina hoitamaan. Roba on vähintään yhtä lähellä ja käyttämässäni liikeessä hinta oli muistaakseni päälle 20€...

EDIT: parit typot

30
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / EM-Karsinnat 2008
« : 12.09.2007, 09:16:04 »
Lainaus käyttäjältä: "zup"
Ei satavarmasti. Ärsytti, kun kisojen piti olla ohi Serbiapelin tappion jälkeen mutta nyt ollaan taas hyvissä asemissa. Niin kauan, kun on toivoa..jne.


No joo olet oikeassa, liioittelin tuossa hiukan..

Portugali-Serbia pelin tulos on tietysti myös tärkeä ja jos siinä Serbia yllätäisi, niin kyllähän se vaikuttaa Suomen sijoitukseen aika mukavasti.

31
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / EM-Karsinnat 2008
« : 11.09.2007, 16:33:12 »
Huomenna tietysti paikanpäälle huutamaan ja kyllä nyt on se ratkaisuottelu melko pitkälti kyseessä. Tai siis tappio sinetöisi karsinnat meiltä menetetyiksi aivan satavarmasti.

Ideaalitilanne olisi se, että Suomi ja Portugali voisi pelailla hyvässä yhteishengessä 0-0 tasurin viimeisestä ottelusta niin, että kummatkin pääsisi kisoihin :D Sen jälkeen olisi varmaan ihan hyvät kinkerit paikan päällä, jonne joutunen menemään jos viimeiseen otteluun mentäessä on vielä saumoja kisoihin.

Niin ja terveiset keskiviikoksi mr Hodgsonille: tulos tai ulos!  :lol:

32
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Re: Kimchiä
« : 09.09.2007, 14:52:23 »
Lainaus käyttäjältä: "Nakke"
Ostin juuri Stadin korelalaisesta ravintolasta kimchiä ja paitsi että se oli erinomaisen hyvää, niin myös tulisinta kimchiä mitä olen syönyt. 8€/500g eli vähän kallista mutta lievittää Koreaikävää :wink:


Hei pakko myöntää että olen kimchi-neitsyt mutta olen kuullut siitä todella paljon kehuja ja kiinnostaisi maistaa... Tarkoitatko Korea Housea? Mitään muuta ei tullut pikagooogletuksella vastaan ja niiden ruokalistalla ei näy kuin Kimchichigae joka on 16€. Noh joka tapauksessa taidan käydä sunnuntai-mätöt nauttimassa siellä.

33
Matkaseuraa / Sziget 2007
« : 26.07.2007, 14:23:17 »
Lainaus käyttäjältä: "kammio"
Pakko hieman mainostaa täälläkin. Eli mulla olisi viikon lippu ilman leirintämahdollisuutta myynnissä..lähtee varsin sopuisaan hintaan kun pääsen itse paikan päälle pressinä niin jäi tuo ylimääräiseksi.

Itsellä nyt kolmas kerta szigettiin ja polttelee kovin..loistofesti.


Laitoin yksityisviestin.. Ja täälläkin polttelee jo kovin :)

34
Matkaseuraa / Sziget 2007
« : 25.07.2007, 09:58:22 »
EDIT: Poistin viestin tarpettomana. Kämppä täynnä.

35
Olisikos kenelläkään vinkkejä Unkarista auton vuokraamiseen? Siis lähinnä onko tullut halpoja vuokraamoja vastaan? Ja sellaisella "sama mitä sattuu, ei maksa vuokraajalle mitään" - tyyppisellä vakuutuksella. Sellainen on hyväksi ja tarpeelliseksi todettu.

Tarkoitus olis vuokrata auto Budapestista ja ajaa se viideksi päiväksi Kroatiaan. Vähän outo ajatus sinällään, mutta olosuhteet kehottaa sellaiseen ratkaisuun.

36
Lenininpuisto, Helsinki. Ei sitten tullut säädettyä mitään Jussia varten, joten grilli käy kuumana kotinurkilla.

37
Ostan mielelläni. Laitoin mailia.

38
Lainaus käyttäjältä: "outo_otus"
Katselin tuossa että tarjolla olisi call centteri paikka Lissabonissa. Palkka 1500kk. Elääkö sillä Lissabonissa?


Elää hyvin. Tai siis 1.5k€ on paikallisten kavereiden mukaan hyvä liksa ilman mitään suurempaa ammattitaitoa. Opintotuellakin siellä elelee, mutta silloin yleensä majoitus onkin halvempaa.

Kämppiä on ainakin tuolla: http://casa.sapo.pt/

39
Yleinen / Futismatkailu
« : 18.05.2007, 15:45:37 »
Piletit Portugalin liigan päätöskierroksen Benfica-Academica peliin ensi sunnuntaille on hommattu ja jännitys on käsinkosketeltavissa. Päätöskierroksella Benfican mestaruuteen riittää voitto ja se, että Porto ja Sporting häviävät omat (helpohkot) kotiottelunsa. Eli Benfica on jo käytännössä varma mestari. Tai sitten ei. :D

40
Lainaus käyttäjältä: "PetraJii"

..Pelkiaa, prasiliaa ja muita vieraita kieliä (sit jotain puhekuplia siinä)


Tämä sai hymynvirneen naamalle. Tämäntyyppisen ostaisin mielelläni!

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6