Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - laystage

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
41
Lainaus käyttäjältä: "rommitommi"
Eivätkä vain vanhemmat....
Ei ole kovikaan harvinaista, että foorumeilla kysellään jotain tyyliin "haluan tilata osia/kameran/jotain Briteistä, paljonko joudun maksamaan tullia?"
Ei jotenkin tunnu toi tavaroiden vapaa liikkuvuus EU:n alueella saavuttaneen moniakaan, tai ylipäätään se, että Suomi on osa EU:ta :lol:


Niin tai se, että Britit on osa EU:ta... Niillä kun on eri valuuttakin  :lol:

42
Eurooppa / Balatonille haluaa!!!
« : 09.04.2007, 19:50:40 »
Nostanpa tämän aiheen ylös, kun haulla ei tahtonut löytyä hirveästi tietoa Balatonin ympäristöstä. Tarkoitus olisi mennä jonnekkin Balatonin rantaan pariksi yöksi toipumaan Szigetistä ja haluaisin kuulla näkemyksiä Balatonin eri kyläsistä. Majoittua olisi tarkoitus jonkun leirintäalueen bungalowissa tjms, miksei hotellikin kävisi.

Kertokaa siis hyvistä ja vältettävistä paikoista ja muutenkin Balatonin seudusta.

43
Lentomatkustus / Tallinnasta äkkilähtö-pakettimatka?
« : 03.04.2007, 10:34:25 »
Tätä olen monesti kiinnostuneena selaillut.

44
Matkaseuraa / Sziget 2007
« : 02.04.2007, 11:42:41 »
Lainaus käyttäjältä: "minks"
Hei, mistäs lennot on tilattu? Täytyy nyt itsekin hehkuttaa, että kovin lähellä ollaan szigettiä tänä vuonna!!!! wuhuu!!! 8)  :lol:  :P


Finskin suorat saatiin tuohon hintaan, nyt näyttävät jo vähän kallistuneen, mutta on siellä vielä varsin asiallisia hintoja joillekkin päiville jäljellä.

Esiintyjiäkin alkaa pikkuhiljaa selviämään. Hammerworld stagella, jolta odotan toki eniten, on vielä pelkkää vitsiä, mutta onneksi pari loistavaa orkesteria on jo varmistunut muualle. Ja ei, Negative ei todellakaan ole muuta kuin vitsiä, saati sitten metallia tai hard rockia :D

The Killers, The Hives ja varsinkin Skaltalities nostattaa festarikuumetta huolella. Nyt kun tuonne metalliosastolle tulisi vielä jotain uskottavaa, niin olisipa meiningit tulossa. Toisaalta eipä siellä  ne orkesterit mitenkään pääasia ole.

45
Matkaseuraa / Sziget 2007
« : 23.03.2007, 14:57:37 »
Sikahalvat lennot (123€) on nyt hankittu, tosin meno vasta festarilauantaina. Tuosta ensimmäisestä ketjun viestistä voisi tosiaan päätellä, että jotain tietoa joistain esiintyjistä olisi jo. Mitä, missä, milloin?

EDIT: Niin meitä on näillä näkymin lähdössä kolme tai enemmän ja ajateltiin vuokrata kämppä tuolle ajalle, koska siinä on puolensa ja sen ei pitäisi tulla hostellia kalliimmaksi. Telttailua en harrasta enää kuin Ilosaarirockissa :) Mutta voisihan siellä saarella sekoilun lomassa törmäillä, eli palataan asiaan festarin lähestyessä.

46
Yleinen / Reissaajan Helvetti?
« : 12.03.2007, 09:59:41 »
Lainaus käyttäjältä: "NO50"
Ymmärrän hyvin ton Ikean kuumuuden jne, mutta siellä voi sentään istua sohvalle tai kattella jotain mielenkiintoista. Tiimarissa ei ole mitään mielenkiintoista.

Itse olen todennut päteväksi kuvioksi istahtaa syömään niitä euron hodareita ja antaa kodin hankinnoista jotain ymmärtävän puoliskoni hoitaa shoppailun.

47
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Uskonto
« : 12.03.2007, 09:34:54 »
Lainaus käyttäjältä: "Katapulted"
Vanha ketju, osittain jopa hauska... :lol:


Jep. En ollut aiemmin tähän ketjuun tutustunutkaan. Aika  hyvää viihdettä näin maanantai-aamuun.

Omalta kohdaltani en osaa oikein vastata aiheeseen muuta kuin että "en tiedä". Kirkosta erosin joksus vuosi sitten, kun totesin että kristinusko ei ole ainakaan mitään muuta jumala-/jumalattomuusoppia uskottavampi tai todennäköisempi. Olen siis avoin kaikille ajatuksille, kunhan niitä ei tulla kotiovelleni saarnaamaan.

48
Eurooppa / Portugali, Porto
« : 07.03.2007, 14:08:34 »
Kiitoksia linkistä! Ainakin Heaven's Gothic Bar löytyi sieltä. Pitää tutustua muuhunkin tarjontaan.

49
Auto- ja moottoripyörämatkailu / "Pakulla Bakuun"
« : 07.03.2007, 09:34:43 »
Lainaus käyttäjältä: "donostia"
Lainaus käyttäjältä: "maanma"
Todella hienot kuvat - etenkin Teheranista.


Todellakin, harvoin saa nähdä yhtä mielenkiintoisia matkakertomuksia.

Pakko on minunkin kehua! Sääli vaan, että siellä oli yksi todella surullinen kuva... Siis se missä on kuplan-raatoja :cry:

50
Eurooppa / Portugali, Porto
« : 05.03.2007, 10:34:50 »
Onkos kellään tietos Porton Hevibaareista? Joku mainitsi tuolla aiemmin keskustasa olevan hardrock-baarin, mutta hevi on aina heviä :) Paikalla ollaan vain kaksi yötä, joten ajan saa kyllä kulumaan terasseillakin, mutta olisihan se mukava käydä tutkailemassa onko Porton hevibaareissa erilainen meno kuin Lissabonissa.

Niin ja onko muualla kuin Ribeiran joenvarsiravintoloissa paljonkin edullisempaa? En ole syönyt Portossa kuin pari kertaa ja silloin päädyimme melko kalliisiin, mutta mukaviin ravintoloihin ko. alueella ja muuten eleltiin tosta- ja grillattu sardiinilinjalla.

51
01. Oletko mies vai nainen - Mamas Boy

02. Kuvaile itseäsi - Loudmouth ja Too Tough To Die

03. Mitä muut ihmiset ajattelevat sinusta? - I Don't Wanna Be Learned / I Don't Wanna Be Tamed ja My Brain Is Hanging Upside Down (Bonzo Goes To Bitburg)

04. Mitä ajattelet itsestäsi - It's Not My Place (In The 9 To 5 World) ja I Don't Want To Grow Up


05. Kuvaile kumppaniasi - Oh Oh I Love Her So ja My-My Kind of Girl ja We're A Happy Family

06. Missä mieluiten olisit? - Rock 'N' Roll High School

07. Kerro mitä haluaisit olla - I Wanna Be Sedated

08. Kuvaile kuinka elät - Here Today, Gone Tomorrow

09. Kuvaile kuinka rakastat - Listen To My Heart

10. Jaa muutama elämän viisaus - Today Your Love, Tomorrow The World ja I'm Not an Answer ja Bop 'Til You Drop ja I'm Not Jesus

Menin UKK:n viitoittamalla tiellä ja kaikki biisit ovat samalta artistilta, joka on helppo tunnistaa ainakin nille, jotka arvostavat kolmesointuisia kipaleita  :wink:

52
Lentomatkustus / Finnair vkl-tarjous ehdot...
« : 26.02.2007, 09:59:02 »
Lainaus käyttäjältä: "Bulkhead"
Delhin tarjouksen matkustusaika päättyi 31.10.2007 ja se myös luki etusivulla.


Se toki selittää paljon :) En tosiaan katsonut ko. tarjousta viikonloppuna, perustin tietoni Amandassa olleeseen Finskin ilmoitukseen.

EDIT: Niin ja kun nyt sitten vilkaisin ko. ilmon uudestaan, niin siinä puhuttiin ensimmäisen tarjousviikonlopun (17-18.2.07) tarjouksesta. Hyvä minä.

53
Lentomatkustus / Finnair vkl-tarjous ehdot...
« : 26.02.2007, 09:09:55 »
Damn. Menin perjantaina kerrankin ajoissa nukkumaan, joten en tullut kytänneeksi tuota tarjousta. Halpahan tuo olisi tosiaan ollut.

Kyllä matkustusaika olisi pitänyt olla 19.2.-31.12.07 (toki tietysti paikkoja rajallisesti), joten ihme, että marras- ja joulukuulle ei mitään irronnut. Ethän tullut hakeneeksi kuukautta pidempää aikaa, tuossahan on perilläoloaika max 1kk?

EDIT: ps. hyviä valokuvia muuten sun sivuilla!

54
En koskaan ole koskenut pitkällä seipäälläkään näihin matkailufoorumin ei-matkailuaiheisiin keskusteluihin, siis postauksen muodossa, vaikka niitä huvikseni joskus lueskelenkin. Nyt on kuitenkin pakko todeta, että viimeinkin on taitanut löytyä aihe, josta olen tasantarkkaan samaa mieltä ja samoilla perusteilla kuin Juzt! En siis tunne tarvetta koskea tähänkään keskusteluun tämän jälkeen  :)

EDIT: kirjoitin Juzt väärin  :lol:

55
Mainiota!

Pikaselauksella kaikki päivät ovat vielä toistaiseksi sen hintaisia, että meno-paluuksi tulee 149€ veroineen. Erittäin kohtuullista siis! Sääli vaan, että lennot alkavat avasta 2.5, niin ensi-ideani vapusta Barcelonassa ei pääse toteutumaan :)

Kiitos vinkistä!

56
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mita lautasella ?
« : 01.02.2007, 19:28:12 »
Lainaus käyttäjältä: "vilviis"
Itse tuli tehtyä Pääkalloa, riittää joksikin aikaa:

800g jauhelihaa
2-3 sipulia
valkosipulia
2 prk tomaattipyrettä
1,5 säkkiä makaronia
mausteita

Opiskelijaruokaa..  :D


Kuulostaa mainiolta... Kaikki yhdistelmät makaroonia, sipulia, valkosipulia ja tomaattimurskaa / -pyreetä jauhelihalla tai tonnikalalla on tullut kokeiltua ja ne ei voi mennä vikaan, kunhan ei unohda oregaanoa ja chiliä :)

57
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Mita lautasella ?
« : 28.01.2007, 14:34:48 »
Meidän perheessä on vaikea päätös edessä... Jääkaapissa olisi loistavanmakuisen perusmätön, eli makaroonilatikon ainekset. Toisaalta Helsingin parhaassa ravintolassa (Weeruska) on bliniviikot lopuillaan. "Niin monta bliniä kuin jaksat" kuulostaa todella houkuttelevalta annokselta :)

58
Lentomatkustus / Venetsiaan Ryanairilla?
« : 20.01.2007, 14:33:32 »
Lainaus käyttäjältä: "A-tero"
Mitä sinä "laystage" tykkäsit Trevisosta ja minne matkasi vei?


Itse Trevisosta en nähnyt oikeastaan muuta kuin jotain bussin ikkunasta Venetsiaan matkalla ja sama homma palatessa. Kävin Italiasta käsin Kroatiassa kääntymässä ja takaisin tullessa jatkoin Trevisosta Ryanilla Gironaan.

59
Lentomatkustus / Venetsiaan Ryanairilla?
« : 20.01.2007, 05:51:20 »
Joo todella hyvä kuvio matkareitiksi sille suunnalle. Pitää pitää mielessä.

Itse menin pari vuotta sitten Easylla Tallinnasta stanstedille ja sieltä Trevisoon, mutta siinä piti viettää yö Stanstedilla.

60
Oli ihan hauska tämä Suomi-jakso, tehtävät varsinkin oli aika yllättäviä. Ensimmäisenä en olisi keksinyt suohiihtoa :) Kukahan ne tehtävät keksii..? Pari kertaa kämppäkin näkyi kuvassa, joten olo on melkein kuin olisi osallistunut :D

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6