Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Raitakerttu

Sivuja: 1 2 3 [4]
61
Tarkoitus lentää Roomaan ja kulkea sieltä jonnekin muulle Blue1:sen kentälle (Milano, Nizza, Zurich, Budapest). Valinta on kuitenkin vaikea. Aikaa on enintään kaksi viikkoa, vähemmänkin. Budjettikysymys hyvin oleellinen, mutta lopulta eniten merkkaisi seuraava kohta:

Ollaan menossa elokuun lopulla (kuten ilmeisesti muutama muukin *huokaus*), ja minä haluaisin päästä vuorille/muihin kivoihin kävelykohteisiin. (Viime kesänä sielu jäi Zakopaneen, vaikken siis mikään oikea vaeltaja olekaan. Jotain semmoista siis.)

Osaisiko joku suositella, mistä löytäisin kivoja vuoria? Kauniita maisema, hyvin merkittyjä reittejä. Onko tuossa Apenniineilla mitään semmoista?

Myös linkkivinkit erityisen tervetulleita, kumman huonosti löysin vastauksia netistä.

62
Vähän saman tyylinen aihe minulla jo onkin, mutta kun nyt oisi ihan spesifi kysymys...

Eli kauanko kestää matka maitse Kantonista Hanoihin? Hinta? Tai maitse Laosiin asti, matka-ajasta ja hinnasta mitn tietoa..? Onko bussi vai juna kätevämpi?

Ei oikein osaa ajatella, kuin kauas ja takaisin kahdessa viikossa ehtisi.

63
Minä satun olemaan vähän lentopelkoinen, niin nyt olen alkanut katsella, että josko menisi maata pitki Vietnamiin? Kauankohan siinä kestäisi, löytyisikö lämpöä, rantaa ja snorklausta myös? Ongelmahan on, että aikaa on vain kaksi viikkoa.. nyyh...

Ja kun persaukisia ollaan, niin paljonkohan tuollainen Honkongista Filippiineille lento maksaa? (Kaveri olisi haaveillut Japanista, mutta Shanghai-Tokio-lennot ainakin olivat pirun kalliita.)

64
Hm... Ja siellä on lämmintä tuohon aikaan vuodesta?

65
Kiltit, auttakaa.

Matkaa suunniteltu juuri tuohon helmi-maaliskuun vaihteeseen, ja Finskin tarjouksista olisi silloin voimassa Kanton ja Shanghai.

Kanton niistä vahvemmilla, mutta tuo helmi-maaliskuuhan ei ole oikein optimaalinen aika lämmön suhteen... Kun haluaisi vähän myös ihan maata rannalla ja snorklata. Pääsisikö siis Kantonista kätevästi jonnekin, jossa tuokin onnistuisi?

(Ennen noita Finskin tarjouksia on mietitty äkkilähtöjä Egyptiin, mutta minä olen siellä jo käynyt, ja Aasia houkuttelee paljon enemmän.)

66
Joo, toivottavasti tämän aiheen avaisi joku muukin kuin jotkut jo otsikosta raivostuneet...

Etsin siis parasta mahdollista vaihtoehtoa mahdottomaan yhtälöön.

Tahtoisin viettää n. kuukauden jossain mielenkiintoisessa kohteessa vapaaehtoistyössä, ilman että maksaisin siitä itseäni kipeäksi. Espanjaa puhuvat maat ja Thaimaan seudut kiinnostavat eniten, kokonaispaketti kuitenkin ratkaisee. Noita Wild Animal Rescue Foundation of Thailandin paikkoja katselin jo varsin kiinnostuneena, homma vaan on varmaan suurimmilta osin eläinten paskojen siivoilua, joka nyt itsessään ei tietysti ole kovin kiinnostavaa. Joku kansallispuistossa reittien merkkailu tms. voisi olla ihan unelmahommaa - melkein kuin lomailua.

Olisin hyvin kiitollinen suosituksista, koska järjestöjä ja ohjelmia näyttää olevan pyörryttävän paljon. Kiitos kaikille vaivautuneille hurjasti jo etukäteen!

67
Ja linkkivinkkejä aiheesta otetaan myös iloiten vastaan.

Huomenna lähtö kahdeksi viikoksi noille seuduille, ja suunnittelu jäänyt vähän ohkaiseksi.

Porukasta ainoana hyvin innokkaana haluaisin tehdä sellaisia kivoja puolen päivän/päivän kävelyjä kauniissa maisemissa, vuorilla tai luonnonpuiostoissa. Kokemusta, välineitä tms. turhaa ei tietenkään ole.

Eli mihin kannattaisi suunnata?

68
Eli kauankohan lentokentältä kestää keskustaan? (Ryanair - onkohan siellä useita lentokenttiä?)

Kun saavumme yöllä... vaikuttaa hieman hankalalta. Hostelli varataan etukäteen, osaisiko joku suositella jotain hyvää majapaikkaa?

Paljonkohan muuten taksit maksavat tuolla?

Sivuja: 1 2 3 [4]