Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Pi

Sivuja: 1 [2]
21
Miksi kaikki paikat ovat täynnä japanilaisia turisteja, mutta missään ei juurikaan näy kiinalaisia? Syy on yksinkertainen: Kiinan kansalaisten passinsaanti on ollut lähes mahdotonta, mutta nyt Kiinan hallitus on päättänyt helpottaa kansalaisten passinsaantia sadassa suurimmassa kaupungissa - nyt riittää yksi hakemus eikä työnantajan suositusta tai kutsua kohdemaasta enää tarvita.

Lue koko juttu

-typo

22
Junamatkustus / Junayhteys Skopje - Thessaloniki?
« : 28.04.2003, 10:10:29 »
Olisikos kellään kokemuksia ko. välin kulkemisesta junalla, kun muuten erinomainen www.bahn.de ei osaa tuosta välistä sanoa mitään.
 
Lähinnä kiinnostaisi tietää kuinka usein junia tuolla välillä kulkee (jos kulkee? ainakin VR:n reilikartan mukaan yhteys tuolla välillä on), mahdolliset lisämaksut sekä matka-aika.
 
.pi.

23
Yleinen / Tekstiviestien ja puhelujen hinnat
« : 25.07.2003, 14:56:53 »
Selvittelin tässä juuri DNA:lta tekstiviestihintoja tulevaa reiliä silmälläpitäen. Tässä puhelun aikana kerätty info tekstiviestien hinnoista itä-Euroopassa (huom. hinnat pätevät siis vain DNA-liittymistä):

Maa: Operaattori: Hinta/viesti

Bulgaria: BG05 tai BGGLOBUL: 16snt
Jugoslavia: Ei roaming-sopimusta
Kreikka: QTELCOM: 10snt
Kroatia: HRVIP: 17snt
Makedonia: MOBI-M: 34snt
Puola: IDEA: 8snt
Romania: COSMOROM tai DIALOG: 12snt
Slovakia: EUROTEL: 15snt
Slovenia: VEGA070: 14snt
Tsekki: OSKAR: 14snt
Unkari: PANNONGSM tai WESTEL: 19snt

Puhelujen hinnoista en kysellyt, koska aion pärjätä tekstiviesteillä.

.pi.

Edit: Nämä ovat siis halvimmat tekstiviestien lähetyshinnat; operaattoreita voi olla useampiakin per maa, joten kannattaa asettaa verkko manuaalisesti jos haluaa em. hinnoilla viestejä lähettää.

Sivuja: 1 [2]