Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mangostan

Sivuja: [1] 2 3 ... 6
1
Siteitä saa isommista kaupungeista ainakin suht helposti. Tamponit ei taida siellä olla niin suosittuja, mutta isommista kaupungeista niitäkin muistaakseni löytyy. Kuukuppi on ihan kätevä kapine, mutta Intian hygieniaoloissa ei vältämättä aina käytännöllisin mahdollinen. Intian julkiset vessat eivät ole paikkoja, joissa viitsisin alkaa sen kanssa säätämään. Lisäksi käsihygienia ja kupin putsaus ei hoidu yhtä kivuttomasti kuin täällä. Kyllä mä jonkun satsin tarvikkeita ottaisin reissulle jo Suomesta, riippuu reissun pituudesta, viitsisinkö koko reissun ajalle varautua.

2
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 09.07.2008, 21:53:16 »
Mulla on jotain menoa tuolle päivälle, mutta mikäli aikataulullisesti käy, niin mieluusti olisin taas mukana miitissä. Suokissa en ole vielä tänä kesänä ehtinyt käydä, joten kovasti senkin vuoksi houkuttelisi :)

3
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 02.06.2008, 12:12:35 »
Mulla on töitä 13.-14.6., joten en pääse silloin saunomaan. Katsellaan sitten heinäkuussa, jos miitti sattuisi sopivasti :)

4
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 18.05.2008, 12:30:52 »
Kiitos kivasta illasta myös mun puolesta. Lähdin Belgestä kotiin minäkin, ehkä seuraavalla sitten loppuun asti mukana :)

5
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 15.05.2008, 21:55:03 »
Mä tulen huomenna suoraan sinne Cantina Westiin. Mielelläni olisin myös aloittelemassa ennen sitä, mutta tilanne vaatii läsnäoloa muualla. Mutta huomenna nähdään :D

6
Intia / Vs: Intia / vinkkejä kaivataan
« : 11.05.2008, 13:49:57 »
Tuli muuten mieleen tällainen tyhmemmän sorttinen kysymys että missäs kaupungeissa niitä lehmiä sitten tallustelee kaduilla? Olishan se kiva saada lehmästä kuva odottamassa suojatien edessä kadun vapautumista  ;D

Kyllähän ne lehmät on joissakin isoissa kaupungeissa pyritty ajamaan ydinkeskustan ulkopuolelle. Näin ainakin Kalkutassa, Mumbaissa ja Delhissä. Käytännössä niitä näkyy vaeltelevan kuitenkin siellä sun täällä ja kun nuo kaupungitkin on tosi laajalle levinneitä, niin kyllä joka kaupungissa noita lehmiä ihan riittävästi varmasti näkee. :D Suojatiet nyt sinänsä on ihan yliarvostettuja, ainakin mitä intialaisesta tienylityskulttuurista voi päätellä ;)

7
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 11.05.2008, 13:41:22 »
Kiva juttu, että saadaan iso porukka kasaan tälläkin kertaa :) Kiitoksia Tiia, kun hoidit pöytävarauksen ja lennulle kiitokset sähköpostilistan viestistä. En vielä tiedä varmasti, mihin aikaan olen keskustassa, mutta viimeistään seiskalta olen paikalla :)

8
Junamatkustus / Vs: Onko reitissä järkeä?
« : 08.05.2008, 13:37:03 »
Itse olen jonkun verran myös varaillut etukäteen edellisestä paikasta. Jos tiedän saapuvani johonkin paikkaan aamusta, niin silloin en välttämättä ole varausta tehnyt. Iltamyöhällä saapuessa ei välttämättä ole fiilistä lähteä etsimään majapaikkaa. Joskus tosin olen myös soittanut uuteen paikkaan saapuessani johonkin hostelliin, josko siellä olisi tilaa, ennen kuin olen lähtenyt sinne ryykäämään.

Liiallinen junissa/busseissa yöpyminen verottaa mun mielestä myös reissusta nauttimista. Itse en ainakaan täysin yhtä hyvin nuku liikennevälineissä kuin kunnon petissä. Toisaalta yötä myöten matkustaminen on hyvä tapa säästää aikaa ja ehkä tavallaan rahaakin, mutta ei kannata siinäkään liioitella.

9
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 07.05.2008, 18:39:09 »
Hei
Kysyisinpä vaan että ovatko kaikki "tämän jengin" hlöt kiinnostuneita pääosin juuri reppumatkailusta? Itse pidän paljon matkustelusta niin valmis- kuin omatoimimatkoista, mutta reppumatkat ei ole ihan mua varten, eli olen jkv mukavuudenhaluinen.. Jos muutkin kuin reppumatkat kiinnostavat voisin kanssa olla halukas tapaamisiin yms  8)
Mukavaa ja matkarikasta kesää kaikille!


Sen perusteella, mitä parissa tapaamisessa olen ollut voisin veikkailla, että omatoimimatkailu on nimenomaan yhdistävä tekijä. Repulla tai jollain muulla - siinä varmaan löytyy monenlaisia ihmisiä. Tämä kun ei ole mikään vakiintunut porukka, joten vaikea sinänsä täsmällisesti vastata :) Mutta jos kiinnostaa reissuista juttelu muiden matkustamisesta pitävien tai ehkä jopa addiktoituneiden kanssa, niin mukaan vaan! Ja jos porukka ei tunnu omalta, niin tulee sekin varmaan miitissä todettua.

Itse tosiaan pääasiassa olen tuollaista repputyyppiä, mutta mistäpä sitä tietää, vaikka joskus valmismatkallekin lähtisin. Edellisestä kerrasta kun on päässyt kulumaan jo kymmenen vuotta :)

10
Junamatkustus / Vs: Onko reitissä järkeä?
« : 03.05.2008, 13:47:43 »
Topicin mukaisesti;

Helsinki - Turku - Tukholma - Malmö - Berliini - Amsterdam - Pariisi - Barcelona - Rooma - Venetsia - Ljubljana - Praha - Varsova - Tallinna - Helsinki

Aikaa olisi 35päivää, joista 30päivää reililipulla.

Berliini, Amsterdam, Pariisi, Barcelona, Venetsia ja Praha noista sellaiset, jossa tulee vietettyä useampi päivä.

Neuvoja, suosituksia ja muitakin pirkkaniksejä otetaan vastaan! (Olen foorumeita selaillut useamman päivän, mutta ei ole tullut vastaan samantyyppistä reittiä).

Reitin järkevyys riippuu varmasti myös siitä, mitä reissultaan hakee. Näyttäisi olevan listalla isoja kaupunkeja pääasiassa, itse olen tykännyt sisällyttää reissuihini myös pienempiä kohteita. Kaupungit saattaa alkaa puuduttaa jossain vaiheessa, vaikka kaupunkikohteista pitäisikin. Miettisin vielä sitä, kannattaako hamstrata paljon eri maita vai keskittyä pidemmäksi aikaa tiettyyn maahan/alueeseen.

Barcelona-Rooma -väli on aika pitkä ja vie myös aikaa. Varsinkin jos et aio pysähtyä pidemmäksi aikaa Roomaan, kannattaa miettiä onko järkeä mennä ollenkaan. Ja Barcelonankin voisi tietty myös jättää myös johonkin muuhun kertaan.


11
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 03.05.2008, 13:10:00 »
Mulle sopii kanssa. Selvitätte sitten taas miten sinne pääsee kun ei nyt soita tuo Cantina West yhtään kelloja että minne mun kuuluisi lähteä suunnistamaan.

Cantina West sijaitsee yhdellä Etelä-Esplanadin poikkikaduista. Voidaan kyllä nähdä jossain sulle tutussa paikassa ja mennä yhtä matkaakin. Tai sit voit katsoa Reittioppaasta www.ytv.fi miten sinne pääsee. Tuota tulee itsekin monesti käytettyä. Siihen vaan syöttää lähtöpaikan ja määränpään, reitin saa katsottua kartalta. Kävelymatka se on joka tapauksessa keskustan sisällä.

Nyt ei kun nauttimaan auringonpaisteesta :)

12
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 30.04.2008, 17:50:24 »
Sovitaanko sitten, että tavataan perjantaina 16.5. kello 19 ja ruokapaikkana Cantina West? Sieltä löytyy myös muutama vege-vaihtoehto ja muutenkin varmaan jokaiselle jotakin. Sieltä ilta sitten varmaan jatkuu säiden ja fiiliksen mukaan eteenpäin.

Lähempänä kannattaa varmaan ruveta keräämään listaa tulijoista, ihan pöytävarauksen kannalta. Viimeeksi oli vähän kurjaa, ettei myöhemmin saapuneet mahtuneet enää pöytäseurueeseen.

13
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 29.04.2008, 13:42:20 »
Eiköhän sovita tuo 16.5. sitten. Juurikin äitienpäivän vuoksi olen edellisenä viikonloppuna lähdössä reissuun, enkä silloin siis pääse. Tuosta miitistähän vois laittaa vielä yhteissähköpostia, eikö sulla lennukerttuli ollutkin joku lista olemassa?

14
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 28.04.2008, 18:32:14 »
Mä liputan edelleen tuon 16.5. puolesta. Mutta katsotaan, mikä enemmistölle sopii ja sillä sitten mennään. :)

15
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 23.04.2008, 20:31:21 »
Mites tuo ajankohta? Onko 9.päivä jo liian pian? Ja muutenkin, onko pe viikonpäivänä millainen?

Mulle perjantai on päivänä yleisesti ottaen ok. Voisi myös kuvitella, että useille pk-seutua kauempaa tuleville saattaisi sopia viikonloppuaika. Tuo 9.5. on mulle vähän huono, koska suunnitelmissa on lähteä äiti-kultaa katsomaan. Pe 16.5. toimisi mulle paremmin.

16
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 23.04.2008, 19:29:42 »
Äänestin ruokailu-/terassiosastoa minäkin. Toukokuun puoliväli sopii myös mulle. Piknik ei tosiaan toukokuussa välttämättä ole toimivin vaihtoehto, mutta ehkä kesemmällä sitten.

 

17
Pallontallaajaklubi / Vs: Koska taas miitti Hesas?
« : 23.04.2008, 19:19:40 »
Miitit kiinnostaa periaatteessa, mutta huomenna olen illalla töissä. Ehkä joskus toiste.

18
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 21.04.2008, 22:18:54 »
Kiitokset myös mun puolesta perjantaisesta tapaamisesta, oli mukavaa :)

Mä kannatan tuota piknik-ideaa, Suomenlinna on tietysti ihan klassikko. Joskin kesällä aika turvoksissa. Mökkeily on hyvä idea myös.

Pohdittiin perjantaina, että pitäisikö tämä keskustelu siirtää tuonne Pallontallaaja-klubi-osastolle. Siellä huomio kiinnittyisi suunnitelmiin myös sellaisilla, jotka eivät varsinaisesti matkaseuraa etsi, mutta voisivat olla miiteistä kiinnostuneita. Miltäs kuulostaa?

19
Matkaseuraa / Vs: Naisporukka kokoon!!
« : 17.04.2008, 18:27:21 »
Mä tylsäilen sen verran, että tässä vaiheessa vielä arvon tulemistani. Joten voi olla, että tulen, voi olla että en. Oikein mukavaa iltaa osallistujille, ehkä nähdään huomenna :)

20
Mistä tuon Zürichin pääsee varaamaan? En löydä sitä Finnairin sivuilta, mullekaan ei enää Finnairin kirjeet tule vaikka olen ne tilannut.

Keskiviikkona alkaa viikkotarjousten voimassaolo eli huomenna voi varata.

Sivuja: [1] 2 3 ... 6