Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - _erkki

Sivuja: [1]
1
Matkaseuraa / Vs: Indonesia syksyllä 2013 !
« : 10.11.2013, 05:07:22 »
Noniin, ollaan nyt sumbawalla malukissa ja 23.pv lennot phuketiin. Nyt ollaan täällä viikko ja sitten meen yksin viikoks gili trawanganille ennen tuota lentoa, että jos joku on sillon siellä nii ottakaas yhteyttä.. :-)  Mulla on indonesian numero jonka pistän tähän kunhan ehdin..yvtkin tulee perille. Jos jollain on plääneissä mennä sinne trawanganille ni alkakaas varailla fast boatia :-P  se on kiva paikka! Onko kutalla muute näkyny paljon suomalaisia, oltiin siellä viikko sitten ja nähtiin varmaan kaheksan suomalaista :-)

2
En nää saitko jo vastauksen mutta tarvii seelanniss kansainvälisen ajokortin.. Veikkaisin ettö voit saada vuokrattuu jostain pikkupaikast hyvällä mäillä ilmankin, mutta sllä on niin paljon reissaajia että vaikea uskoa.. Poliisit kyselee myös sitä kansainvälistä korttia :-)

3
Matkapäiväkirjat / Vs: Pallontallaajien reissublogit
« : 08.10.2013, 12:25:09 »
http://pienimaailma.fi/author/riinal/

Terkut kuala besutista, Cputera-kahvilan pöydästä jossa oon istunut jo lähemmäs neljä tuntia odottamassa yöbussin lähtöä kuala lumpuriin.. :-)  Tässä blogi, johon kirjoitan. Kyseessä on siis Neljän kuukauden reppureissu aasiassa... Opiskelen toimittajaksi ja olen intohimoinen harrastelija photographer. Eka postaus pitäisi tulla julki ihan nyt tänään tai huomenna. Ja mun nimellä Riina pitäisi sitten löytyä ne kirjoittamani jutut :-)  eka viikko takana, viisitoista edessä, fiilis alkaa olla kohdallaan :-)

4
Matkaseuraa / Vs: Indonesia syksyllä 2013 !
« : 08.10.2013, 12:05:31 »
Meillä on jonkinlainen kahden-neljän hengen seurue lentämässä balille 24.10. Olis mukvaa törmäillä muihin reissaajiin! Nyt ollaan kuala lumpurissa ja täältä borneolle pariksi viikoksi. Indonesiassa aikaa joku kuukauzi, paluulippua ei viel oo mut mennään sen jälkeen th aimaaseen. Jos siis lokakuu-marraskuu akselilla ootte indoissa (bali, gili-saaret, ehkä sulawesi ja java) niin ihmeessä koodia nii voidaan vähintäänkin törmätä bissellä! :-) 

5
Matkaseuraa / Vs: Indonesia syksyllä 2013 !
« : 19.08.2013, 18:26:49 »
Jos jotain kiinnostaa, ni meidän reissusuunnitelma on täällä:
http://goo.gl/maps/TNQY9

Vielä 6 viikkoa  8)

6
Aasia / Vs: Sulawesi?
« : 12.08.2013, 19:32:03 »
Hei! Onko kukaan päässyt Borneolta Sulawesille (Togean saaret) kulkemaan, meritse tai lentäen? En löydä mitään lentoja tai laivareittejä sille välille, näyttää siltä et pitäis kiertää Singaporen ja Balin kautta... ?

7
Matkaseuraa / Vs: Indonesia syksyllä 2013 !
« : 10.08.2013, 18:38:41 »
Enpäs oo huomannut näitä vastauksia! Meillä on velipojan kans suunnitelma nyt siinä pisteessä, että 29.9. lennetään Singaporeen, josta Malesian ja Borneon kautta (ehkä Sumatra) Indoihin, jossa Sulawesi ja Gilit.. Sieltä Thaimaaseen jouluksi, paluulento lähtee Bangkokista 19.1. Hyvinki mukavaa ois törmäillä suomalaisiin aina jossain vaiheissa! Ajatuksena pitää hauskaa, rentoutua, sukeltaa, snorklata, .... :)

8
Aasia / Vs: Sulawesi Bunaken Togean
« : 10.08.2013, 18:14:58 »
Täälläkin pari tallaajaa menossa Bunakenille ja Togeanille. Me lennetään s-poreen 29.9, josta Malesian kautta Indoihin ei vielä tietoo millä. Balilta varmaan sitten Sulawesille päin, oon näköjään merkannut karttaani ylös tälläsen pläänin, että lentäis Makassarille ja siitä Palulle lautalla..josta ilmeisesti sit veneellä tai lautalla Togeanille.. Eli  siellä päin oltais joskus loka-marraskuussa. Pitäis hieman selvitellä noita ettei tule edestakaisia matkoja. kun mennään ehkä siitä sitten Thaimaaseen päin joulua kohti. Kiirettä ei ole onneksi. Noita saaria on hehkutettu tosi paljon :)

9
Aasia / Vs: Gilit - Majoitusvaraus
« : 27.02.2013, 17:15:02 »
Ei se moskeija niin paljoo häiritse. Ite asuin ihan lähellä satamaa, isossa kolmen hengen (!) huoneessa 125k yö eli alle 15e en nyt enää muista tota kurssia.. http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g664666-d1151917-Reviews-Trinacria_Village-Gili_Trawangan_Gili_Islands_Lombok_West_Nusa_Tenggara.html
Aivan loistavan tasokas paikka, todella mukavaa henkilökuntaa, ilmastointi etc. mut riippumattoo ei kyllä löydy ellei sitä itse siihen ripusta. Suosittelen siitä huolimatta :)

10
Aasia / Vs: Meditaatio/Joogaleirit Intia tai Thaimaa
« : 27.02.2013, 17:00:09 »
Täällä näyttäis olevan kiinnostava paikka, jonka aion ainakin itse tsekata ens reissulla! :) http://www.rantapallo.fi/banaanipuu/2012/03/06/joogalomailua/

11
Euroopassa oon varaillut etukäteen netistä hostelleja, sitten taas joskus oon vaan juna-asemalla etsinyt infopisteen, kysynyt hostelleja, saanut listan ja kartan ja täti on ehkä jopa soittanut ja kysynyt onko tilaa.. Joskus Venetsiaan tultiin ilta myöhällä ja tavattiin rautatieasemalla mies joka oli yhden hotellin työntekijä ja siis etsi asiakkaita. Siellä oli muitakin tuollaisia sisäänheittäjiä.. Joskus varaan ekoiksi öiksi majapaikan ja annan loput herran huomaan eli kattelen sit paikan päällä tarkemmin netistä. hostelworld.com tai hostels.com on tosiaan hyviä.

Oikeestaan huonommat kokemukset on tullut siitä, että on varannut etukäteen, ja sit paikka onkin ollut a huono b jossain ihan muualla kun pitäis c kalliimpi kuin olis pitänyt olla.

Indonesiassa tosiaan ei tarvi kun kävellä katua pitkin niin varmasti saa sata tarjousta. Niitä kannattaa todellakin vertailla ja katsoa huone etukäteen.

Tyynellä merellä oli tosiaan se, että otettiin ekoiks öiks hotelli..  jos paikka ei miellyttänyt, niin pienissä paikoissa on helppo etsiä uusi, varata ja käydä hakee kamat sinne :)

Uudessa-Seelannissa nyt on joka kaupungissa omat viitat hostelleihin. Joka puolella lukee "Backbackers" ja nuolia milloin minnekkin. Ei VOI jäädä ilman majoitusta. Yhden yön takia ei kannata hirveesti kierrellä ja vertailla, hinnat on aika lailla samat joka puolella ja tasokin yleensä hyvä. Muistaakseni kahen kuukauden reissulla meillä oli pari yötä varattuna etukäteen. Eka oltiin kävellen, ja etsintä oli toisinaan vähän työlästä, ja sitten kun saatiin auto alle nii juttu helpottui kummasti. Koko maa on kuin suunniteltu autoileville reppureissaajille.  8)

12
Jep, katselinkin niitä kaukaisempia saaria ja päätin jättää sen Mikronesian väliin, sinne voi mennä joskus ihan muulla reissulla. Ja joo, nuo tyynenmeren saaret nyt on kaikki kalliita. Mutta jos siellä ei kuukausia oleile niin kyllä se budjetti kestää. Lähinnä ajattelin just noi Fidzin ja Tongan käydä, kun niille varmaan vielä pääsee järkevään hintaan lentämään. Ja joo, suunnitelmana ostaa lennot etukäteen ettei sitten tarvii yhtäkkiä ottaa lainaa jos rahat onkin loppu. :)

Kiitos vinkeistä, ehkä tää reissusuunnitelma muodostuu kohta jo ihan järkeväksi :D

13
Eli järkevämmältä kuulostais siis se, että ottaisi lipun Bangkokiin, seikkailisi sieltä maata pitkin Indonesiaan, hankkiutuisi jotenkin sinne Borneolle Malesiasta :D,  jättäis Filippiinit väliin, ja lentäisi Balilta suoraan Fidzille ja sieltä kävisi Tongallakin lentäen...

Jotenkin oon niin rakastunut noihin oseanian saariin että pakko sinne päästä vaikka onhan noita saaria Aasiassakin. Tuntuu tyhmältä ympätä näinkin paljo maita samaan reissuun, mutta kun noita tilaisuuksia lähteä tulee niin harvoin :)

14
Ahaa, täytynee katella tarkemmin tota google mapsia kun ihan luulin et pääsis indoista sinne filippiineille...  ::)

Tai joo nyt selvis mitä varmaan hain, kattelin tota Borneoo et sehä on osaks indojen ja osaks malesian.. siitä varmasti pääsee lautalla Filippiineille..

Onnistuiskohan tuo koko setti niin, että ottais vaan menolipun Bangkokiin, ja seikkailis sieltä Filippiineille josta ottais lipun Fidzille josta kotiin...? :)

15
Hyvä tää palsta kun ei tarvi yrittää kuulostaa coolilta  ;D Oon siis jonki verra reissannu pidempiäki reissuja mut en oo itse etsinyt lentoja aiemmin, oon ostanut ne Kilroyltä ja tästä onkin sitten seurannut ongelmia.. jonka vuoksi haluan nyt itse etsiä lennot. Messiin ois ehkä lähdössä veljpoeka 26v, joka ei juurikaan oo reissannut. En myöskään oo täällä suunnalla matkaillu, mitä nyt indonesiassa ja singaporessa olin 2kk viime keväänä. Mut tuota Kilroytä käyttäessä ei juuri tuu sitä omaa päätä käytettyä kun hyppii vaan lentokoneeseen silloin kun lipussa on lähtöpäivä :)

Reitti olis jotaki siihe suuntaan kuin Thaimaa+Indonesia+Filippiinit+Malesia+ Fidzi/Tonga/Pääsiäissaari//Mikronesia Yap /Borneo.. ja tulomatkalla mielellään muutama päivä vähintään Las Palmasissa moikkaamassa serkkupoikaa.

Mietityttää lähinnä se, pääseekö joistain noista kätevästi kulkemaan seuraavaan ilman lentokoneita. Ilmeisesti ainakin pääsee Indonesiasta Filippiineille maata pitkin, jos sieltä sais jonkun lautan/aluksen Fidzille ja siellä taas noita saaria kävis lautalla läpi. Onko kukaan reissannut siellä suunnalla? Ja miten kannattaa reissu aloittaa niin että menisi järkevimmin tuo reitti, ensin Thaimaa vai Malesia vai joku ihan muu?

Lentoja en oo ehtinyt vielä katsella, milloinkohan niitä kannattaisi katsella, kun lähtö olisi syyskuussa? Ja onko kellään tietoa noista lennoista esim Indonesian/Malesian/Thaimaa/Saaret välillä että minkä hintasia ovat?

Oikeastaan siks näitä neuvoja kyselen, että tietäisin kannattaako tiputtaa tuosta joku paikka pois tai ottaa toinen tilalle, jos menee turhaa aikaa ja rahaa välimatkoihin. Aikaa olis kuitenkin 3-4kk ja rahaa alle kymppitonni et mitään ihan hirveitä siirtymishintoja ei pysty maksaa... :)

Arvostaisin todella kovasti jos joku vähän jakais kokemuksiaan  ;)

16
Matkaseuraa / Vs: Indonesia syksyllä 2013 !
« : 23.02.2013, 19:17:54 »
Jep, mulla ois suunnitelmana olla just sinne uuteen vuoteen saakka ainakin ja sit lähtee syksyllä niin että ehdin ola vähintään 3 kuukautta! 5 viikkoa on tosi lyhyt aika! Siin ajas ei kerkee ku yhden maan, ainakaan mun kokemusten perusteella. :)

Toisaalta voisin liittyy seuraan myöhemminkin, jos te lähette jo aiemmin matkaan ..

Tää on mulle kolmas pidempi reissu. Pitäis ettii jotai infoo noista lentolipuista, että mistä niitä kannattais vertailla/hankkia. Kilroystä mul on vähä huonoja kokemuksia. Ja tuolta toiselta palstaltahan niit vinkkejä löytyis mut nyt on pari päivää liian kiire kouluhommien kanssa :D

17
Matkaseuraa / Vs: Indonesia syksyllä 2013 !
« : 23.02.2013, 05:23:00 »
Hei täällä myös yks kiinnostunut (22v). Mielessä olis Indonesia plus muita lähimaita, esim Malesia, Filippiinit, Laos... ehkä niin että etsii itse lennot ja varaa, tai sitten varaa vain meno ja paluulennon ja hankkii loput lennot paikan päällä, niin saa halvemmalla kuin esimerkiksi Kilroyn kautta.

Oon ollut Indonesiassa ja Singaporessa pari kuukautta keväällä 2012. Eli jonkin verran hyviä paikkoja tiedossa ja pari indonesialaista kaveria löytyy. Haluisin etenkin Indonesiassa reissata ympäriinsä, kun kävin viimeksi vain Balilla ja Gili Trawanganilla. Ainakin Sulawesi, Birneo, Lake Toba ois kiva nähdä.

Suunnitelmana siis ottaa koulusta syyslukukausi vapaaksi ja haalia kesällä rahaa ja palata tammikuun puolessa välissä viimeistään. Hyvä lähtöaika vois olla syys-lokakuu. :)

Kaikki kaverit joko totaalisen rahattomia tai töissä, eikä oikeita travellereita löydy juuri ollenkaan :| Viimeksi olin reissussa yksin ja jäin vähän kaipaamaan sellasta kollektiivisuuden suomaa turvallisuudentunnetta ja halvempia hotellimaksuja kun ei tarvi yksinään asua isoissa huoneissa. En myöskään oo mikään professionaalinen englanninpuhuja joten siihenkin auttaa nerokas seura.

Oon kuitenkin aika itsenäinen reissaaja että sellanen väljä liikkumissuunnitelma ois kiva, ja se et tarvittaessa sit viihdytään eri paikoissakin. Ihan mukava ois myös vähän isompi jengi, että löytyy sit aina joka tekemiseen joku toinenkin innostunut. :)

Mä haluaisin Indonesiassa joogailla mahdollisimman paljon ja oon jo bongannu yhden paikan missä ois tollasia viikon mittasia kursseja .. Lisäks tykkään snorklata ja tehdä kaikkee extreme-juttua, jos sellasta on tarjolla. Surffaus ei kuitenkaan ainakaan ekalla yrittämällä ollut mun juttu. :D

Sivuja: [1]