Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - shootarz

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Kahden viikon päästä ensimmäistä kertaa Gdanskiin!  8)

2
Kävin pari viikkoo sitten Pietarissa ja yritin kuumeisesti etsiä tupakkakauppaa hyvine nuuskavalikoimineen. Näköjään lakiuudistus nuuskaa vastaan on mennyt läpi, sillä missään ei suoranaisesti ollut nuuskaa myynnissä. Kuitenkin joistakin tupakkakaupoista löytyi "purutupakkana" Odens Cold Dryta ja Vikingin makunuuskia. Näilläkin hintaa ~5€ purkilta, joten kannattaa ottaa omat mukaan.

PS: Ostin Vikingiltä suklaa-, kirsikka-, strong menthol- ja mentholnuuskaa. Jäi muuten viimeiseksi kerraksi, kun näitä tuotteita ostan. Pussit olivat aivan kuivia, osa hajonneita ja maku olematon.  :D

3
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Tympiikö?
« : 20.09.2018, 18:30:24 »
Tällä hetkellä tympii se, että on liikaa hyviä reissuideoita ja vaihtoehtoja! En osaa laittaa kohteita "tärkeysjärjestykseen", koska haluan kaikkialle nyt ja heti!  No, ainakin ongelmani on positiivinen. Parin viikon päästä lähden Puolaan, jos sen jälkeen osaisi ajatella järkevämmin!  ;D

4
Lentomatkustus / Vs: Millä yhtiöillä olet lentänyt?
« : 20.09.2018, 18:11:04 »
1. Finnair
2. Ryanair
3. Polish Airlines
4. Thomas Cook
5. British Airways
6. Air Finland
7. Icelandair
8. Air Baltic

9. SAS

10. Norwegian

5
Eurooppa / Vs: Pietariin halvalla Helsingistä
« : 20.09.2018, 02:32:47 »
Kilpailu kiristyy, nyt välin pääsee myös Ecolinesilla. Ei häviä Lux Expressille oikeastaan millään parametreillä, hintakin halvempi. Ja penkit mukavammat, ei käsinojaa istuimien välissä!

Lux Expressillä saa -20% hinnasta pois, jos on tehnyt useamman matkan tietyn ajan sisään ja muistanut liittää PINS-kortin tilaustietoihin. Itse olen matkustanut tänä vuonna neljällä reitillä ja nyt tuli sähköpostiin tieto, että vuoden ajan olen oikeutettu näihin alennuksiin. Tietenkin mitä enemmän reissaa Luxilla, sitä parempia etuja saa. Luonnollisesti.

Lux Expressille annan myös pisteet hyvästä palvelusta, ilmaisesta vesipullosta Helsinki-Pietari -reitillä ja ilmaisista kuumista juomista. Voin suositella lämpimästi kaikille! Nykyään Helsinki-Pietari -reittiä ajetaan jopa neljästi päivässä.

6
Olettekos kuulleet... / Vs: Hvar, Kroatia
« : 18.09.2018, 17:01:46 »
Kävin Hvarilla kuluneen kesän aikana. Aika heikosti tuohon puututtiin. Näin yhden tanskalaisturistin kulkevan illalla pelkät lyhyet uimashortsit päällään, mutta poliisia ei tahtonut kiinnostaa tämä. Poliisi kyllä meni nuoren herran luokse, mutta he puhuivat vain jalkapallosta hänen kanssaan  ;D

7
Tyhmät kysymykset / Vs: Suomalaiset elokuvat !!!!!!
« : 18.09.2018, 16:56:15 »
Oletko kokeillut toimiiko esim. Elisan palvelut siellä? Tietysti tietokoneellakin voi kikkailla ja vaihtaa sijaintia Suomeen :)

8
Yleinen / Vs: Monessako maassa olet maleksinut?
« : 10.09.2018, 18:04:22 »
Hmmm, itsehän olen vasta 18, mutta onhan näitä maita ja mantereita tullut kierrettyä. Kahdessatoista eri maassa on tullut käytyä, mutta myös monilla eri alueilla ja saarilla on tullut oltua.

- Suomi (+Ahvenanmaa)
- Kreikka
- Turkki
- Espanja (+Teneriffa)
- Kypros
- Egypti
- Portugali
- Iso-Britannia
- Venäjä
- Islanti
- Norja
- Ruotsi
- Viro
- Yhdysvallat

- Latvia
- Saksa

- Kroatia

9
Yleinen / Vs: Matkasuunnitelmat ja -haaveet vuodelle 2018
« : 21.02.2018, 19:55:35 »
Mun suuntani käy heinäkuussa Kroatiaan, elokuussa Pietariin ja Pärnuun festareille! Kotimaassakin voisin jonkun vaellusreissun tms. vielä tehdä.

10
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« : 21.02.2018, 19:51:01 »
Itse ”pallistelen” Ikaalisten kylpylässä tällä hetkellä! :D

11
Balkanin maat / Vs: Kroatia
« : 23.01.2018, 04:13:08 »
Olen menossa heinäkuussa Splitiin yhdeksitoista päiväksi. Splitin alue tulee varmaan erittäin tutuksi tuossa ajassa, joten haluaisin tiedustella mahtaakohan lähistöllä olla mielenkiintoisia pikkukaupunkeja joissa voisi käydä bussilla tai junalla? Auton vuokraaminenkin on käynyt mielessä. Minulla on siis majoitus koko tuon ajan Splitissä, joten tarkoitus olisi aina palata kämpilleni päiväreissun päätteeksi.

12
Yleinen / Vs: Miksi matkustat?
« : 22.06.2017, 03:29:19 »
Maapallo on iso ja kiehtova! En keksi mitään parempaakaan käyttöä rahalle ja vapaa-ajoilleni kuin vaihtaa maisemaa ja tutustua uusiin paikkoihin. Matkailu avartaa ja se antaa paljon uusia elämyksiä. Siitä saa myös kokemusta ja hyviä muistoja! Käytän rahani mieluummin matkailuun kuin materiaan. Ja miksi olisin lomalla kotona, kun voin olla siellä aina arkisin?

13
Lentomatkustus / Vs: Air Baltic
« : 12.04.2017, 02:28:55 »
Onko kukaan lentanyt viime aikoina Air Balticilla? Kyttaavatko ne viela kasimatkatavaroiden painoja? Useimmilla halppiksillahan painorajat on historiaa, mutta en ole aikoihin lentanyt AB:lla, ja lipussa lukee vielakin etta kasimatkakamat on sen 8kg. Rinkka on vahan reilun kymmenen kiloa, mutta punnitseeko ne niita oikeasti? Muistan, etta joskus ammoisina aikoina jouduin sen heittaa vaa'alle.
Lensin viime vuonna Air Balticilla, eikä ainakaan mun laukkua missään punnittu tai muutenkaan mitattu. Koneeseen vaan, jos mahtuu!

14
Egypti. Kävin siellä 2010, näin pyramidit ja koin Kairon. Muuten koko paikka aika karu.

15
Pohjoismaat / Vs: Suomen "must see"?
« : 11.04.2017, 02:00:27 »
Tervehdys taas!

Haluaisin kuulla teidän suosikkipaikat Pirkanmaalta! Ajattelin tässä lähiaikoina mennä pörräämään ympäri Pirkanmaata valokuvailemaan, joten paikkaideoita otetaan vastaan. Tampere (ja ympäryskunnat) on tosiaan paikallisena ihan tuttu juttu, mutta juuri sen takia en oikein osaa erottaa, mikä täällä on niin hienoa. Muu Pirkanmaa ei loppujen lopuksi ole kovinkaan tuttua seutua.

16
Sekottelin just ittelleni valkovenäläisen "aamupalaksi". Iltaa varten sekottelin satsin, mutta olihan se pakko ottaa välistä lasillinen ;)

17
Yleinen / Vs: 10 000€, minne menisit,mitä tekisit?
« : 03.12.2016, 12:38:08 »
Lähtisin varmaan Pohjois-Koreaan ja jäisin sen reissun jälkeen pyörimään vielä Tokioon, sekä muualle Japaniin!

18
Olen yllätyn joka kerta, kun ympäri maailmaa ihmiset osaavat lausua nimeni yllättävän hyvin. Toinen mistä olen pari kertaa yllättynyt, kun esim. hotellin respa on kysynyt sukunimeä ja sen jälkeen katsonut tietokoneelta tilaukseni. Tuntuu että enemmän Suomessa kohtaan hankalia tilanteita melko harvinaisen sukunimeni takia, vaikka sukunimeni on vielä suomenkielinen!

19
Tyhmät kysymykset / Vs: Venäjälle matkustaminen
« : 02.07.2016, 10:53:22 »
No, eipä tuo viisumin itse hankkiminen ollu kait paljon halvempi mutta kun oli omatoimimatkat niin ei tullu mieleenkään kysellä viisumin hommaamista matkatoimistoista. Ois voinu maksaa maltaita meikälle kun viisumin vaan halusin.... Käväsin äsken Venäjän suurlähetystön netti-sivuilla, maksaa nykyään 35 euroo turistiviisumi, jos ite hommaa. Mulla oli sillon aikaa ite hoitaa asiaa kun olin työtön ja vähän siinä oli mielenkiintoakin mukana, että miten homma hoituu ja sitä rataa. Muistaakseni siinä meni viikon verta kun sain viisumin. Nopeemminkin olis saanu jos olis maksanut enempi.

Mun mielestä Moskova on tutustumisen arvoinen paikka, siellä on todella paljon nähtävää. Mitkähän on aloittajan kiinnostuksen kohteet? Historia, museot, shoppailu, rennik vai mikä? Kyllä siellä pystyy halvallakin oleskeleen jos ostaa ruokaa paikallisista "maitokaupoista" eikä osta mitään kalleista brandi-liikkeistä. Pari päivää, eikä edes viikko, Moskovassa ei riitä mihinkään jos haluu tutustua kaupunkiin totaalisesti. Sen takia kävin siellä kolme kertaa. Jos käy vain kerran niin kesä on paras ajankohta. Talvella siellä on tosi tosi kylmää.

Historia ja museot kiinnostavat. Olisi myös hienoa löytää kauniita ja kohtuuhintaisia vaatteita. Paikallinen yöelämä olisi myös kiva kokea. Olisikohan elokuu hyvä kuukausi matkustaa tuonne? Saan todennäköisesti kesätöitä nyt heinäkuulle ja saatan päästä matkaan vasta elokuussa. Pietarissa olisi hienoa käydä muun muassa Eremitaasissa.

Elokuu on mielestäni hyvää aikaa matkustaa Pietariin! Tosin, silloin voi olla vielä hinnat aika korkealla. Itse kävin Pietarissa lokakuussa pari vuotta takaperin, sekin oli kyllä kaunista aikaa matkustaa Venäjälle. Se syyskeli jotenkin omasta mielestä jopa buustasi sitä Venäjä-fiilistä! Btw, Venäjällä vaatteet ovat meidän Suomalaisten harmiksemme yleisesti ottaen kalliimpia kuin Suomessa. Ainakin näin on ollut yleisesti ottaen, tosin en tiedä onko hiljattain ruplan kurssin heikentymisellä ollut osaa tuotteiden halpenemisessa.

20
Nyt hiljattain on julkaistu AiRRportin nettisivut. Sieltä näkee TMP:ltä lähtevien lentojen (ja bussien) aikatauluja, kohteita ja hintoja. Sivustolla on myös tietoa kohteista ja tietysti Tampereesta ja siellä liikkumisesta. 

Kannattaa käydä kurkkamassa: http://www.airrport.fi/

Sivuja: [1] 2 3 ... 8