Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - jjylli

Sivuja: 1 [2]
21
Iso-Britannia / Vs: Lontoo - liikkuminen
« : 06.10.2014, 16:15:07 »
Hou. Tuosta Oystercardista vielä. Olen ymmärtänyt että sen päivittäisen hintakaton ansiosta se ei tule koskaan kalliimmaksi kuin pahvinen Travelcard. Mutta viikon mittainen (31 ja jotain £) pahvikortti tulee kaiketi aika paljon edullisemmaksi kuin, Oysterilla viikon ajelu 1-2 vyöhykkeillä? Vai olenko ymmärtänyt jotain väärin? Tietääkö kukaan lisäksi minkäikäinen on Lontoon julkisessa liikenteessä "adult", eli onko 16-vuotias tyttäreni vielä puolikkaan hintainen?

22
Iso-Britannia / Vs: Jersey Saari
« : 26.09.2014, 00:20:18 »
Joskus melko kauan sitten menimme katamaraanilla St. Malosta Ranskasta Jerseylle. St. Malo on ihan näkemisen arvoinen paikka myös satamaa ympäröivine muureineen. Jerseyhan on lähempänä Ranskaa kuin Britanniaa. Budjettimatkailijoina majoituimme telttoinemme St. Brelade camp sitelle. Se oli edullinen ja se oli yksi parhaimmin varustelluista ja siisteimmistä teltta-alueista missä on tullut käytyä ever. Kyläteiden varsilta mieleen on jäänyt vihannespussit joita sai vapaasti ottaa farmien edustoilta. Pusseissa luki joku muodollinen hinta ja rahan sai jättää peltipurkkiin joka oli jätetty siihen viereen. Shire-hevosfarmi St. Aubinissa oli hauska päiväretkikohde myös. Kävimme katamaraanilla myös Guernseylla, Hermilla ja Sarkilla. Toisen maailmansodan saksalainen miehityshistoria on myös mielenkiintoinen tutkimuskohde. Alderneylle voisi joskus yrittää päästä.

Sivuja: 1 [2]