Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Hannamoi

Sivuja: [1]
1
Moikka! Nyt on palattu Suomen maankamaralle puolen vuoden reissun jälkeen ja ns. seinän takaa iski todellisuus,että oppari pitäisi olla valmis noin 3kk kuluttua ennen kuin työt Aasiassa jatkuu  :'D Nyt kysynkin teiltä toverit, että minkälaiset aiheet teitä kiinnostaa matkailussa? Kaikki ideat on tervetulleita, jotta saisi hieman inspiraatiota. Ei haittaa vaikka aihe olisi sovinistista, feminististä,laitonta, ympäristöön liittyvää jne. Arvostan todella paljon jos jaksatte vaivautua kirjoittamaan tähän viestiin ja jakamaan omia kiinnostuksia, ideoita ja näkemyksiä. Deadline olisi aiheelle noin 15 tunnin päästä eliaikaa on vielä runsaasti :'D

2
Terveys ja turvallisuus / Filippiinien turvallisuus
« : 22.01.2018, 17:51:15 »
Hei! Oon lähössä 3vkon päästä Filippiineille ja mietin kuinka turvallista on matkustaa yksin naisena Manila-Puerto Princes-El Nido-Kolibo-Boracay alueilla? Mitä kannattaa ottaa huomioon ja onko jtn mitä kannattaa välttää esim. alueita, kulkuneuvoja yms. Kiitos jo etukäteen!

3
Matkaseuraa / Helmikuussa Filippiineille
« : 22.01.2018, 17:35:26 »
Moikka! Eli lennot Filippiinejä kohti varattu 10-25.2 ja kohteina Manila-Palawan-Boracay. Onko kiinnostuneita lähtee matkaseuraks kyseselle ajalle tai osaks reissuu?😁

4
Hei! Olen muuttamassa Macaolle Kiinaan puoleksi vuodeksi ja yritän kehitellä lomasuunnitelmia Kiinalaisen uudenvuoden ajaksi. Lomaa olisi noin 2 viikkoa, joten kauheasti ei viittisi käyttää aikaa matkojen kulkemiseen.  Kannattaako Kiinalainen uusivuosi viettää mainlandissa vai onko suositeltavaa lähteä muualle Aasiaan? Olen lukenut, että Uudenvuoden aikoihin matkustaminen on kallista ja hankalaa sekä monet paikat suhteellisen kuolleita, kun kiinalaiset lähtevät sukulaisten luo. Kuinka hankalaa esim juna/bussilippujen hommaaminen on, minne kannattaa suunnata vai kannattaako ottaa vaan lentoliput suoraan johonkin toiseen maahan? Kokemuksia ja vinkkejä saa laittaa  :)

5
Kiina / Hong Kong majoitus
« : 10.01.2017, 18:22:28 »
Hei! Onko kellään hyviä ideoita halvoista majoituksista honkkarissa keskustas hyvien kulkuyhteyksien lähellä?

6
Aasia / Ideoita Kaakkois-Aasiaan
« : 26.04.2016, 00:30:37 »
Moikka! Ens talvena olisi tarkoitus reissata Aasian suunnilla. Lennot varattuna Hongkongiin joulukuussa ja 5vkon reissu tiedossa 2 opiskelijan voimin. Tarkoitus olisi hoitaa seuraavat seikat: Open water-kurssi&snorklaus, trekkaus viidakossa, extreme/seikkailuretki, kulttuurimonumentit ja jokin kaunis paikka missä voisi ottaa iisisti. Thaimaasta löytyisi kaikki, mutta ollaan tosiaan käyty siellä, joten olisiko muita reitti/kohdeideoita kenelläkään? Todennäkösesti halutaan elellä hyvin vaatimattomasti suurin osa lomasta, mutta pari yötä voi uhrata luksus olosuhteisiin. Budjetti on pieni ja valinnanvaikeus suuri. Ollaan mietitty jatkolentoja Honkkarista alustavasti Filippiineille, Indonesiaan tai Malesiaan. Olisko jollain kertoa kokemuksia tai hyviä ideoita tuolta suunnilta(tai lähisuduilta)? Aasiassa kiinnostaa kaikki kohteet, joten päättäminen on hieman vaikeaa :D Kaikki ideat ja tiedot tulee tarpeeseen, sillä reissun tarkoitus on saada kokemuksia. Ja btw oltiin aateltu et vois ehk noin  1-3 maata max käydä matkan varrella. Vaikka reilu kuukausi on lyhyt aika, niin ei juurikaan jaksa olla paikoillaan parii pvää kauempaa. :)

7
Aasia / Matkakohde hukassa.
« : 28.04.2015, 21:22:54 »
Moikka! Tarkoitus olisi kesäkuussa heittää rinkka selkään ja lähteä ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolelle itekseni. Reissuun oon varannu aikaa vajaan kuukauden ja meno-paluu olisi bangkokiin. Tästä eteenpäin on reissusuunnitelmat ihan auki. Indonesian suuntakin hieman houkuttaisi..  Olen miettinyt jos viettäisi reilut 2vkoa Thaimaan suunnalla ja suuntaisin Singaporen kautta 1viikoksi Balin suunnalle. Onko tässä järkeä kun kyseessä on näin lyhyt matkustusaika vai olisiko vain fiksumpaa valita Thaimaan ja Indonesian välillä? Mitä vaihtoehtoa suosittelisitte ja onko tällä sektorilla mestoja missä kannattaa olla varuillaan yksin matkustavana naisihmisenä? :D Ps. Matkavinkit  ovat tervetulleita ! :)

Sivuja: [1]