Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jack_of_all

Sivuja: [1]
1
Pitkän tutkimisen jälkeen kohteiksi valikoitui New York, Panama, Aruba, Miami.
Hurrikaanit on kääntänyt monen karibian saaren infrastruktuurin nurin. Riski joutua hurrikaaniin on näissä mun kohteissa pieni sekä lisäksi tämä oli kohtuu edullinen reitti,  Norwegian kuljettaa Nykiin halvimmillaan 300€/henkilö.
Vaihtoehtona oli lentää Nykistä joko Trinidad ja tobagoon tai Panamaan molemmista pääsee Aruballe,
Trinidadin kautta olisi  joutunut tekeen 2 välilaskua Curaçao - Aruba (Insel air) mutta tämä ei oikein kiinnostanut kun rikollisuus Trinidadissa on kasvussa ja Insel airilla on ollut vähän ongelmia joten Panama ja Copa airlines oli parempi vaihtoehto josta pääsee Aviancalla Kolumbian Bogótan kautta Aruballe ja Arubasta American Airlines kuljettaa edullisesti Miamiin josta norwegian kuljettaa takas kotiin.

Budjetti nousi kun sain googlesta käsityksen New Yorkin hintatasosta ja se on kyllä todella korkea mutta onneksi Panama tasoittaa budjettia edullisuudellaan.
Majoituksen etsiminen aiheutti New Yorkissa myös haasteita koska siellä on aika paha lutikka ongelma(Bed bugs) joten sopivan hotellin löytymisestä sai pulittaa 182€/yö kun taas Panamassa 55€/yö tämä oli vielä huoneistohotelli pikku keittonurkkauksella varustettuna Aruba olikin sitten lähes samoissa hinnoissa kuin Nyki joten Miamissa täytyy vuokrata Airbnbn kautta asunto jotta budjetissa pysytään.
Nyt sitten vaan odotetaan kesäkuuta  8)

2
Joo juuri tätä Miamia ja Puerto Ricoa olen netistä  katsellut ja selvitellyt ainakin sitä että jos tulee tylsää niin molemmista pääsee veneellä pienille saarille (Miamista bahamalle tai Puerto Ricosta vaikka Flamenco tai Vieques) Puerto Ricossa olisi vähän metsikköä ja muutama vesiputouskin.
Voisihan sitä risteilyäkin harkita sen helppouden takia mutta tämä ehkä sitten eläkeiässä,
toki tässä on nyt kyllä niin paljon etsitty netistä tietoa että tuollainen risteily sujuisi jopa omatoimisesti voisi seilata kuten kolumbus tai merirosvo Jack Sparrow Pirates of caribbean elokuvassa jonka kuvauspaikkoja muuten löytyy ainakin Dominicasta ja Puerto Ricosta tämäkin nippelitieto löytyi wikipediasta ;D
Tutkittavaa Karibialla on kyllä todella paljon ja jokaisella saarella vaikuttaa olevan omat ekosysteemit osassa on tuliperäisiä vuoria ja osassa paljon koralleja täytyy nyt vähän katsoa että mihin oikein tuo kuukauden loma riittää.
Ehkä tulen sitten tänne kertomaan kesä 2018 reissusta :)

3
Hei, ollaan vaimoni kanssa jo monta vuotta kierrelty maailmaa omatoimisesti koska pakettimatkat ym. risteilyt ei ole meidän juttu ja nyt olisi tilaisuus Kesäkuussa pitää töistä kuukausi lomaa.
Olen katsellut halpoja lentoja New yorkin kautta Karibian saarille ja vaihtoehtoja löytyy paljon, tiedän että on off season (mikä on hyvä juttu meille) mutta se että Hurrikaanikausi alkaa Kesäkuusta niin tämä mietityttää eniten.
Elikkä... Missä Karibialla on turvallista olla kesäkuussa? St. Maarten kiinnostaisi tai ABC-Saaret mutta ovatko ne liian "tylsiä" tälläisille adhd aktiivi loma suorittajille jotka pystyy pysymään vain max15min paikallaan? :D

4
MYYTY! Meni kaupaksi toki 40% halvemmalla mutta tuli edes jotain takas =)

5
Rahaa se eurokin on!
Nämä oli näitä 1minuutti aikaa tehdä varaus tällä hinnalla sivustoja mistä varaus tehtiin.
Sovittiin amoman kanssa hotellilla että päivät olisi voinut muuttaa mutta mitään ei asialle pystynytkään tekemään vaikka kuinka käännettiin ja väännettiin lopuksi kyllästyin puhumaan huonoa englantia heidän kanssaan ja vaihdettiin sitten hotellia joka löyty googlella alle 10sec. Voin nyt omasta sekä monen muun kokemuksesta sanoa että en enää ikinä tule käyttämään Amoma nimistä puljua >:( 
Amomasta lisää täällä>> http://keskustelu.suomi24.fi/t/12087744/matkatoimisto-amoma

6
En tajua tuosta ilmoituksesta mitään. Mikset itse peru tuota, kun sellainen on mahdollista? Onko tuo sittenkin sinun lomakämppäsi vai mistä ihmeestä on kyse? Jos en ole ainoa ihmettelijä, niin tuskin menee kaupaksi.

joo, vähän kummalliselta vaikuttaa tuo roomer. wikipediassa sanotaan että matkatoimistot jne konsolidaattorit myy peruutetut huoneet suoraan tuonne. niillä on tarjolla kymmeniä huoneita missä tahansa suomalaisessa pikkukaupungissa. vaikea uskoa että niin paljon olisi jäänyt käyttämättä.

flyertalkissa jollakulla oli huono kokemus:
http://www.flyertalk.com/forum/online-travel-booking-bidding-agencies/1672274-roomertravel-bargain-somewhat-scam.html

Joo siis ollaan ostettu toi huone toiselta palvelun tuottajalta jolle ei peruutus käynyt vaikka olimme jo hotellilla(kuukautta aikasemmin koska väärä kuukausi) eikä hotellikaan suostunut päiviä vaihtamaan! ja nyt myymme tätä epätoivoisesti roomerille kun ei rahoja saa muutenkaan takaisin et jos jotain tulisi takaisin. Roomerissa on myös muiden kuin käyttäjien huoneita myytävänä en tiedä onko hotellit itse laittaneet vai kuka mutta itse epätoivoisesti yritän kamppailla näkyvyydestä että saisin edes pienen sentin tai euron takaisin peruuttamattomasta huoneesta.

7
UP! Hintaa laskettu

8
Varattiin sekä maksettiin 3 hengelle huone väärälle kuukaudelle ja nyt se olisi myynnissä halpaan hintaan roomtravel.comissa
Kuten linkistä näkyy niin kolmelle aikuiselle huone hyvällä sijainnilla (5min Autolla Alicanten lentokentälle ja 10min Alicanten keskustaan)
Bussi no.27 kulkee myös hotellin läheisyydestä (iso päätie) Alicanten keskustaan tai Urbanova Beachille
Huom! kartassa sijainti väärin, hotelli sijaitsee Hotel Ibis Budgetin vieressä
Avenida Elche 112
Calle Belgica 3
03008 Alicante

24.9.-27.9.2015
41€/yö (tämä siis peruuttamaton hinta)
47€/Yö (peruutuksen kanssa)

https://www.roomertravel.com/hotels/alicante-hotels/hotel-b-b-alicante.h512588/44217641?page=dashboard

Sivuja: [1]