Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Esmeralda

Sivuja: 1 [2] 3
21
Sun varmaan kandeis ottaa yhteyttä lentoyhtiöön tai johonkin matkatoimistoon, että miten tällaisten arvokkaiden soittimien kanssa on ollut tapana menetellä ettei ne hajoa sinne välille. Sanomattakin on varmaan selvää, että soittimelle kannattaa ottaa vakuutus.

22
Tyhmät kysymykset / tuotemerkit ulkomailla
« : 05.12.2003, 16:05:46 »
Luulisin, että ainakin jotain tuotteita kyseisten merkkien valmistajilta saa myös siellä mihin olet menossa, mutta ne voi olla eri nimisiä ja näköisiä purkkeja, koska se voi olla se "Aasian juttu" ja se mikä siellä myy. En ole sellaiseen kolkkaan vielä maailmassa eksynyt missä ei Marlboroa ole myyty. Ja tuli vielä sellainen juttu mieleen, että esim. Ambre Solaren aurinkorasvat on "kävelly" vastaan joka paikassa, eli tuttu brändi suurinpiirtein kaikkialla maailmassa.

Hiusten hoidosta sen verran, että on olemassa niin monia erilaisia hiustyyppejä, eli jotku ei tarvitse muuta kuin shampoon ja jotku tarvivat sitten muutakin. Itse käytän myös kaikkea mahdollista ja joka kerta on tullu raahattua hoitavaa shampoota, hiuksiin jätettävää hoitoainetta, latvasuojaa + kaikki maailman muotoiluaineet ja lakat mukana, mutta itse asiassa lomalla ei tule niin kauheasti hiuksia laitettua helpoimmalla pääsee kun laittaa ponnarille. Iltaelämä on sitten erikseen. Eli osan niistä "mömmöistä" olis voinu jättää kotiin.  Mutta kannattaa tietenkin huomioida että jos hiuksesi saavat paljon aurinkoa matkalla, kannattaa ostaa esim. kampaamosta sellaista shampoota+hoitoainetta joka hoitaa auringossa rasittuineita hiuksia.

Matkallasi suosittelen, että tarvittaessasi esim. shampoota etsit jostain suuremmasta esim. tavaratalosta tai supermarketista.

23
Tyhmät kysymykset / Skavstasta Tukholmaan
« : 03.12.2003, 12:48:55 »
No miten olis V-Birdillä Helsingistä Niederrheiniin tai Mynsseniin?

24
Yleinen / Missä maassa on kivoimmat ihmiset?
« : 03.12.2003, 12:44:45 »
Minunkin mielestäni pohjois-irlantilaiset tai yleensäkin irlantilaiset on ihan mukavia ja kuten joku jo mainitsikin että nimenomaan Dublinin ulkopuoliset ihmiset. Kreikkalaiset ovat mielestäni myös ihan mukavaa kansaa.

25
Eurooppa / Italiasta-Kreikkaan
« : 24.11.2003, 12:44:18 »
Brindisistä ainakin pääsee esim. Patrakseen.

26
Junamatkustus / Tammikuussa F-sektorille?
« : 13.11.2003, 14:01:45 »
Kohdasta FAQs löytyy kaikki informaatio koskien interrailkorttia, eli suosittelen, että kävisit siellä tutustumassa aiheeseen.
Joku on aikaisemmin maininnut, ettei Espanjaan välttämättä kannata hankkia reilikorttia jos kuljet lyhyitä välejä, koska siellä ei ole kovinkaan kallista matkustaa junissa.
Lämpötiloista sen verran, että Costa del Solilla voi olla ihan eri kelit kuin ylempänä vuoristossa. Kannattaa varmaan käydä jollain sivulla tsekkaan millaiset kelit Espanjassa ja Portugalissa on siihen aikaan.

27
Eurooppa / EDULLINEN Majoitus Amsterdamissa
« : 12.11.2003, 16:29:19 »
Pitääkö pariskuntien nukkua tässä Shelter Cityssä eri huoneissa?

28
Kanada ja Yhdysvallat / kanada?
« : 05.11.2003, 09:09:38 »
Millaiset tiet ja millainen liikennekulttuuri on Kanadassa?
Mulla on tarkoitus matkustaa Kanadaan tässä joskus, sukulaisia siellä asuu jossain päin Ontariota...eli sinne suunnalle pitäis kai yrittää joskus jos vaikka sukulaisten tapaamiseen kuluttais muutaman päivän.

Onko kenelläkään kokemuksia Ontariosta? Eli mitä nähtävää siellä on ja missä päin kannattaa reissata?

29
Olettekos kuulleet... / Ryanair
« : 04.11.2003, 08:22:30 »
Tämän aamun MTV3:n talousuutisissa kerrottiin, että Ryanair saattaa lopettaa lennot Tampere - Tukholma välillä, koska matkustajia ei ole tarpeeksi kyseiselle välille. Mahdollista myös, että Ryanair alkaa kilpailuttamaan muita Suomen lentokenttiä Tukholman lentoja koskien.

30
Kanada ja Yhdysvallat / kanada?
« : 31.10.2003, 10:59:19 »
Reissasit siis kolme viikkoa Kanadassa ja USA:ssa. Voisitko ystävällisesti kertoa paljon sulla meni rahaa tuolla matkalla, missä yövyit ja millainen hintataso majoituspaikoissa oli? Kaikki informaatio tervetullutta. Ja sit vielä perään yks kysymys, eli minkä lentoyhtiön koneella lensit, oliko monta koneenvaihtoa ja mitä lennot tulivat maksamaan?

31
Kiinnostaisi erittäin paljon lähteä tutustumaan Itävaltaan ja samalla voisi käydä myös Sveitsissä toistamiseen ja Tsekeissä.
Kaikenlainen info Wienistä ja yleensäkin Itävallasta olisi todella loistavaa.

32
Espanja / Etelä-Espanjan käymisen arvoiset paikat
« : 03.10.2003, 15:57:29 »
Anteeksi mutta mistä päästä?

33
Joo näitähän on tämän tästä ja sit Ryanair toisinaan jakaa puoli miljoonaa ilmaista lippua eli jonkun välin voi hyvällä tuurilla saada ilmaiseksi.

34
Berlin en todellakaan kyseenalaista ns. reissaajaguruja enkä puolustele laiskuutta, ehkäpä ymmärsit kommenttini väärin. Toki jokaisen täytyy ottaa asioista selvää itse niin pitkälle kuin mahdollista esim. puhelinnumerot yms eikä naputella foorumeihin ja odottaa valmista, kuten sanoit. Toki näitä ihmisiä on olemassa. Mutta itsellänikin on jo sen verran ikää ja kokemustakin reissaamisesta, että en nyt ihan viitsi "naputella ja odottaa valmista".  Enkä epäile yhtään että jollain ei kiinnosta vastata kysymykseen joka on sadatta kertaa kierroksessa.

Joten Berlin, lepo vaan.

35
Minunkin mielestäni on typerää lähteä ihmisiä ns. tyhmittelemään ja heittään viestejä tyyliin "oletko sokea". Tokihan  mun olisi pitänyt nähdä tämä aiempi topiikki aiheesta PeterPaninmaailma, mutta kun asiat nyt vaan ovat niin, että en tässä foorumilla kauheasti ole ehtinyt heilumaan ja sekin vähä työn ohessa, niin ja ihmisiähän tässä vaan ollaan. Se vaan on niin, että jos tulee jotain mieleen niin sitä kirjoittelee heti tohkeissaan viestiä, eikä välttämättä tule kateltua etsi-toiminnon alta, että onko aiheesta kirjoiteltu aikaisemmin (varsinkin kun on uusi käyttäjä).

Peralle ja muille tosireissaajille ja guruille jne, ehkäpä teiltä kysellään juuri siksi kaikkea mahdollista, kun te olette reissanneet niin paljon ja kokemusta löytyy monista asioista, joten teinä olisin ylpeä itsestäni ja tietotaidoistani. Täytyy muistaa, että tietyt asiat ei ole kaikille itsestäänselvyyksiä kuten ehkä "reissaajaguruille" ja jokainen on ollut joskus aloittelija myös te.

Etsi-toiminto on munkin mielestä hieman piilossa, eli sen hogaaminen voi vaatia muutamia kertoja täällä käyntejä. Lisäksi se on hieman kömpelö käyttää, tai sit vika on minussa.
Mutta muuten tää foorumi on ässä.   :)

36
Siis paljon teillä meni per hlö rahaa tuolla reissulla????

37
Corkista olen kuullut, että se on hieman sisäänpäin lämpeävä kaupunki, mutta tokihan se on itsestäänkin kiinni miten hyvin yleensäkin tulee ihmisten kanssa toimeen ja kuinka nopeasti ystävystyy. Cork on Irlannin 2. suurin kaupunki.
Aiheen vierestä menee, mutta Limerick ainakin on Irlannin Chicago.

38
Espanja / Re: Espanja
« : 25.07.2003, 14:31:22 »
Heitänpä tähän vielä jatkoksi tyhmän kysymyksen, eli mitkä alueet / mikä alue Espanjassa sitten on näitä baskien alueita??? Ne siis ottaa iisisti vaikka siellä turistit kikkaileekin???

39
Espanja / Espanja
« : 22.07.2003, 15:53:16 »
Olen luultavasti ens kesänä lähdössä reilaamaan Espanjaan ja kysymys nyt kuuluu, että jostain olin lukevinani, ettei Espanjaan kannata ostaa reililippua, koska siellä junilla matkustaminen ei maksa juuri mitään ja reililippu tulee turhan kalliiksi, siispä miten on????

Kaikki muukin info ja vinkit Espanjassa matkustamisesta tervetulleita. Portugalista samoiten.

40
Varusteet ja pakkaaminen / Rinkan ostosta
« : 25.07.2003, 15:47:33 »
Kannattaako rinkkaa ostaa esim. Anttilasta tms postimyynnistä vai jostain urheiluliikkeestä??? Onko kenelläkään kokemuksia miten hyvin nämä ihmemerkin rinkat kestävät? Kertokaa ihmeessä, etten osta sikaa säkissä.
Ja sit vielä kun olen näissä rinkka-asioissa melkoinen noviisi vielä, niin minkä merkin rinkat olis niin kuin pop eli kandee ostaa missä on hinta-laatusuhde kohdallaan??? Mielellään niitä kohtuuhintaisia...

Sivuja: 1 [2] 3