Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - bisnesmatkaaja

Sivuja: [1]
1
Lentomatkustus / Vs: Turkish Airlines
« : 05.01.2017, 21:36:59 »
No, mua ei kiinnosta palaakaan lähteä yhen aikaan yöllä tutustumaan mihinkään kohteeseen. Enkä ole todella ottamassa mistään mitään huonetta varsinkaan 40€:n hintaista.

Olen siis Suomessa käymässä kaks viikkoa ja tämä paluumatkalla Intiaan. Kyllä vituttaa niin paljon, ettei veri kierrä.
Kannattaa varmaan jäädä kotiin ensi kerralla tai ottaa suorat lennot, jos vaivainen 40e pilaa koko matkan  ;D

2
Joka ikinen yhtiö saisi lopettaa "ilmaiset" viinatarjoilut turistiluokassa

3
Miksi kukaan varaa yhtään mitään epämääräisiltä nettimatkatoimistoilta? :P Paljon pienemmällä vaivalla pääsee ongelmatilanteista varaamalla suoraan yhtiöiltä

4
Aika paljon olen joutunut omassa lähipiirissänikin kuulemaan "kyllähän mekin mentäisi vaikka minne, vaan kun ei jaksa säätää" -tilitystä. Paskapuhetta suurimmaksi osaksi. Kun ei uskalla ja osaa niin ei uskalla ja osaa. Eri juttu, jos budjetti ei riitä (=riittäisi jos näkisi vaivaa), mutta pitääkö siitäkin valehdella.
Voi jeesus  :D Kaikkien pitäisi jaksaa säätää viikkotolkulla viisumeita jossain kehitysmaan lähetystöissä ja pärjätä viikko elekielellä jossain vinku-intiassa?  ;D

5
Tyhmät kysymykset / Vs: Lentopisteet
« : 24.08.2016, 01:25:35 »
Menee tullia ja alv lasketaan sitten sisältäen kuljetuskustannukset olevasta hinnasta.
Halvemmaksi tulee esimerkiksi amazon.de
Tullia menee vasta yli 150e tilauksista ja ALVia yli 22e tilauksista

6
Lentomatkustus / Vs: Supersaver
« : 23.08.2016, 20:50:25 »
Mielenkiinnosta vastaan, että edullisemmaksi tulee ostaa luottokortilla kuin Klarnalla. Ja turvallisempaa.

Jos ei omista luottokorttia eikä sellaista halua/pysty hommaamaan.
Eipä taida osamaksut sopia sellaisella henkilölle, joka ei edes luottokorttia saa. Onko säästäminen tuttua?

7
tämä keskustelu vaan kasvattaa muuttokuumettani päästä tästä suomen ahdistuneesta yhteiskunnasta jossa vertaillaan kokoajan kansalaisia ja varallisuus on suoraan paremmuuden mittari.

Kamputsea here i come! ja ihan omilla rahoilla, säästetty palkoista joista olen hoitanut ulosottoonkin osan. =)
;D ;D
Suomessa selviää turhankin helpolla laskujen laiminlyönnistä. Jätäppä laskut maksamatta siellä kamputseassa niin on perintätoimet "hieman" eri luokkaa  ;D

Poistettu edeltä asiaton kommentti. -Mr.V

8
Rahoilla pröystäily on tietysti tavattoman mautonta, mutta asialliset pakettimatkakysymykset omalla alueellaan ei ole multa pois, en sitten vain lue/kommentoi
Neuvojen ja vinkkien kysyminenhän on rahoilla pröystäilyä?  ;D

9
Mä en ymmärrä tätä iän ikuista kitinää tosi trävellereistä. Tää palsta on profiloitunut ennen kaikkea reppureissaajille ja omatoimimatkailjoille ja jos tänne tulee kyseleen pakettimatkoista niin vastaanotto voi olla vähän nihkeä. Se on vähän sama kuin menis tuning harrastajien sivuille kyselemään suosituksia hyvän ja käytännöllisen perheauton ostamiseen. En ymmärrä mitä pahaa siinä on, jos palsta halutaan pitää käyttäjien toimesta edelleen vähän erillään niistä pakettimatkoista? Eiköhän niillekin ole ihan omia foorumeita?
Miten se on arvon tosi trävellereiltä pois mikäli foorumilla halutaan keskustella myös laatumatkailusta?

10
Lentomatkustus / Vs: Supersaver
« : 21.08.2016, 18:20:44 »
Tuli pieni kämmi lentolipun varaamisessa eli varasin lipun toisessa maassa asuvalle henkilölle ja syötin hänen maaksi vahingossa Suomen laskutus- tms. tietoihin. Ei kai tällä ole kuitenkaan mitään väliä minkään kannalta? Kysyn, koska ei tee mieli joutua hankaluuksiin ja vääntämään jostain yksityiskohdasta.

Hommahan eskaloitui sitten niin että paluulennolla ilmoitettiin että teillä ei ole maksettuja ruumalaukkuja. Selvittelyt finnairin tiskillä ja ei riittänyt että tilausvahvituksessa yms luki että ruumalaukut ovat maksettu. Olisi pitänyt olla luottokorttivahvistus finnairin tiskille että laukut olisi maksettu. No, maksettiin siinä tiskillä sitten ruumalaukut ja eikun selvittelemään. Kaikki oli supersaverin päässä ok, laukut oli maksettu jne mutta tieto ei ole mennyt finnairille asti jostain syystä. Kumpiko on velvollinen korvaamaan ylimääräiset laukkumaksut? Supersaver jolta liput on ostettu vai finnair jolla ei maksetuista laukuista näkynyt tietoa?

Supersaverin asiakaspalvelu on ollut hiljaa sähköpostitse jo muutaman päivän.
Näiden takia lennot ostetaan AINA suoraan yhtiöltä ;) Itse olen joskus joutunut maksamaan ylimääräistä toisesta laukusta vaikka bisnekseen korotettu lippu sisältää 2 matkatavaraa. Finnair on aina hyvittänyt tuplaveloitukset jälkeenpäin.

11
Thaimaa / Vs: Majoitus Bangkokissa
« : 21.08.2016, 18:02:51 »
Täältä ääni Grand Hyatt Bangkokille.

12
Thaimaa / Vs: majoitusta koh samuilta
« : 21.08.2016, 17:52:43 »
Suosittelen käyttämään Thaimaassa kansainvälisiä ketjuhotelleja

13
Kannattaa lentää Kroatiaan ja vuokrata auto vasta perillä.

14
Toiset nyt matkaavat isommalla budjetilla ja eiköhän suuri osa tänkin palstan kirjoittelijoista käy ihan pakettimatkoilla..

Ei käy. Ja tällä palstalla isommalla budjetilla matkataan kuukausia tai vuosia, ei viikko tai kaksi.
Kyllä käy. Naurettaa ajatuskin vuoden pihistelystä ulkomailla.

15
Ehkä on parempi jättää ne reissut tekemättä, jos ei ole varaa maksaa laskuja edes kotimaassa...

Sivuja: [1]