Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pauliiina

Sivuja: [1]
1
Afrikka / Afrikassa hyvä rantalomakohde?
« : 09.07.2017, 13:47:52 »
Olemme nyt kahden vaiheilla lähdemmekö talvella afrikkaan vai aasiaan, tein jo tälläisen keskustelun tuonne aasia osioon mutta laitanpa tännekin.

Mitä maata suosittelette afrikassa jos hakusessa on hyvä rantalomakohde, maa jossa kuitenkin muutakin tekemistä kun löhöäminen rannalla (hyvät ravintolat sekä mahdollisesti ostos mahdollisuudet)
Ihan vain parin viikon tai reippaan viikon rentoutumisloma olisi kyseessä.

Olisiko kuitenkin tälläisillä kriteereillä jokin maa aasiassa parempi kun afrikassa?
Tärkein olisi löytää maa jossa elintaso on todella edullineen.

2
Aasia / Mihin suunnata aasiassa tietyillä kriteereillä
« : 09.07.2017, 13:43:43 »
Olemme suunnitelleet että lähtisimme helmi-huhtikuun tienoilla pariksi viikoksi jonnekin päin aasiaa.
Vaihtoehtoina ollaan mietitty intiaa, indonesiaa, filippiinejä, malesiaa, sri lankaa sekä myanmaria.

Emme ole mitään reppureissaajia, tarkoituksenamme on löytää kohde jossa voi nauttia rantalomasta  ja hyvästä ruoasta, ostos mahdollisuudet plussaa muttei välttämättömyys.
Mutta haluaisimme lomalta muutakin kun löhöilyä rannalla, eli olisi kiva jos olisi jotain nähtävyyksiä tms, mitään sukellusta tai vastaavaa emme kaipaa.

Ja avainsana nyt olisi löytää kohde jossa eläminen, erityisesti se ruoka ja juoma olisi todella edullista.
Nuo maat joita luettelin on vaan vaihtoehtoja joita ollaan mietitty, ollaan avoimia ihan kaikelle, ehdotuksia otetaan vastaan :)

3
Elikkäs me ollaan heinäkuussa lähdössä viideksi päiväksi Prahaan ja haluaisin nyt teiltä ketkä siellä tän vuoden puolella on jo käynyt vähän tietoa.
Olen itsekin käynyt Prahassa mutta siitä on tovi joten vinkkejä otetaan vastaan.

Lähinnä vaan että millä kannattaa matkustaa kentältä hotellille, halvin vaihtoehto? Onko edelleen halvin tilata netistä kuljetus (joku pragueairport.co)
Ja missä suosittelette syömistä? Mielellään paikkoja josta saa hyvää kasvisruokaa mutt myös lihaa, ja toki edullisia, ei yli 2 km käveylä vanhasta kaupungista, yövymme siellä.

Ja se tärkein, mikähän olisi sopiva budjetti viidelle päivälle per hlö? Jokaisen kulutus tottumuksethan ovat erilaiset mutta en aio juoda /juhlia, ehkä muutama ruoan kanssa välillä. Ruoasta en aio tinkiä mutta hotellissa saamme aamiaisen.
Shoppailla ei ole tarkoitus ellei nyt jotain pientä.

Sivuja: [1]