Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pauw

Sivuja: [1]
1
Kiitos kaikille vastanneille! On pyöritelty eri vaihtoehtoja mielessämme, ja lopulta näyttäisi siltä, että valitsemme kuitenkin saariksi Perhentian + Tioman. Perhentianilla 5 yötä, josta yöbussilla Mersingiin ja siitä lautalla Tiomanille, jossa toiset 5 yötä. Suomesta lennot Kuala lumpuriin, jossa oltaisiin sitten yksi yö ennen saaria, ja kaksi yötä saarten jälkeen.

Perhentianilta katselin paljon majoituksia ja mieluisin majoitus nyt näytti löytyvän Besarilta. Veikkaan että Besarin rauhallisuus ei tuota meille ongelmaa.:)

Yöbussi kuitenkin hieman itseä mietityttää, tutustuin etukäteen asiaan ja vaikuttaisi että linja-autoja kyllä menee melko hyvin ja liput uskaltaisi ostaa esim. vasta edellispäivänä, mutta onko jollain kokemuksia tästä? Kannattaisiko suosiolla liput kuitenkin ostaa jo nyt hyvissä ajoin ennen reissua, kun matkapäivät ovat kuitenkin tiedossa? Onkohan kuinka yleistä, että vuoroja peruttaisiin?

Jos joku jaksaisi vielä hieman kertoa hintatasosta, niin olisi aivan mahtavaa! Pankkiautoja ei ilmeisesti saarilla juuri ole. Paljonko olisi hyvä varata rahaa / henkilö / vuorokausi, sisältäen ruoat ja mahdolliset aktiviteetit (snorklausvälineet tm)?

Mikäli teillä on vielä muitakin vinkkejä / suosituksia matkaan, niin otan mielelläni vastaan!

2
Kiitos paljon vastauksesta! Minulla oli näköjään tullut aiempaan viestiin ajatusvirhe, tarkoitin nimenomaan kolmantena vaihtoehtona mainitsemaasi Kapasia, enkä Keciliä!  :D Kiinnostuksen kohteina siis Perhentianin saaret, Tioman ja Kapas.

Kecil kuulostaa kertomasi mukaan kyllä oikein mukavalta vaihtoehdolta. Vierailitko isommalla Besarilla? Tutkailin majoitustarjontaa ja ainakin tällä hetkellä valinnan varaa näytti olevan hieman paremmin tarjolla Besarilla. Onkohan siellä kuinka erinlainen tunnelma?

Tioman taitaa tosiaan olla hieman turhan etäällä tämän pituiselle reissulle. Kapasin yhdistäminen onnistuisi varmaan paremmin, kun on paljon lähempänä. Meneekö sinne suoraan lauttoja Perhentianilta, vai kulkeeko matka mantereen kautta? Olen katsellut lentoja sekä Singaporeen että Kuala Lumpuriin ja vaikuttaisi siltä että järkevintä olisi ottaa kohteeksi Kuala Lumpur, josta jatkolento rannikolle lähelle Perhentianin saaria.

3
Hellurei Malesian-matkaajat! Kaipailisin vinkkejä. Tarkoituksena olisi matkustaa toukokuussa Malesian itärannikolle. Tällä hetkellä eniten kiinnostusta ovat herättäneet Perhentian, Tioman sekä Kecil. Matkustusaikaa saarille olisi yhteensä n. 12 vrk. Riittäisikö tämä aika kahdelle saarelle, vai meneekö kiirehtimiseksi? Matkustamme pariskuntana, toiveena olisi etenkin "rento meininki", snorklailu, rannoista nauttiminen. Bileet eivät ole etsinnässä, mutta rento istuskelu lasillisen äärellä iltaisella kylläkin. Muut matkustajat eivät haittaa, mutta ylikansoitetut rannat eivät ole etsinnässä. Mitä saarista siis suosittelisitte näillä toiveilla ja aikatauluilla? Mikäli Perhentian olisi sopiva kohde, kumpi saarista soveltuisi meille paremmin? Minkälaista säätä olisi odotettavissa ja onko sademäärillä suurta eroa ko. saarilla tuohon vuodenaikaan?

Kiitos paljon!

Sivuja: [1]