Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - A.W.87

Sivuja: [1]
1
Intia / Vs: Intian junalippujen varaaminen netissä
« : 06.08.2019, 15:59:53 »
Kellään viimeaikaista kokemusta irctc.n ongelmista? yrittänyt luoda tunnuksia (tunnusten teko, sähköpostien ja puhelinnumeroiden vahvistukset onnistuneet) mutta ongelmaksi muodostunut tuo registeration fee.n maksaminen, mistään en löydä infoa että miten tuo pitää maksaa (ei ilmaantunut ensimmäisellä sisäänkirjautumisella) ja tässä yli kolmenkymmenen sähköpostin jälkeen  irctc.n asiakaspalvelun kanssa ei tuota minkäänlaista tulosta. bookkaukset eivät sivulla toimi koska ilmeisesti odottavat tuota rekisteröintimaksuani jota en pääse maksamaan. Cleartripin kautta homma tyssäsi irctc.n sivustoihin... Kellään kokemusta 12GO asia.n kautta pilettien hankkimisesta?

2
Matkaseuraa / Intia/Nepal Lokakuu 19
« : 04.07.2019, 18:36:12 »
Tättärää. Tälläinen 31-nuori karvanaama ensimmäistä kertaa suuntaamassa mestoille ja tiedustelen josko olisi tyyppejä samoilla suunnilla/matkaseuraksi lähdössä. Alustavat kohteet varanasi ja sieltä pokharaan, vain 2 ja puol viikkoa antoi lomat myöten reissulle aikaa. Tarkoituksena tsekkailla varanasin uskonnollista/yoga meininkiä ennen pokharaan suuntaamista missä alustavasti pohtinut maastotsygäilyreissuja ja muuta urheilua, aktiivista alkoholitonta seuraa matkalle siis hakusessa. Voipi myös ensikertalaiselle reissuvinkkejä huudella jos tahtoo. Peace.

Sivuja: [1]