Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Route667

Sivuja: [1]
1
Rupesi mietityttämään, että mikä paikka on (esim.) Porista katsottuna täsmälleen maapallon toisella puolella? Jonnekin Uuden-Seelannin ja Australian väliin se menee...

Kuvitelkaa jos virtsaatte seisaaltanne täsmälleen toisella puolella palloa niin kultainen suihku osoittaa lähes tulkoon suoraan teidän kotianne kohti! (tarkalleen sen kulkeman reitin, paraabelin, tangenttisuora vain lähestyy kotia mitä korkeammalta aine virtaa...) Toinenkin erikoisuus löytyy: on sama minne suuntaan katsotta horisonttiin, niin katsotte aina suoraan kohti kotia!!!

Annankin nyt tehtävän: etsikää kotipaikkakuntanne koordinaatit ja katsokaa mitä on täsmälleen pallon toisella puolella :) erityisesti nyt kiinnostavat ne, jotka asustavat muualla kuin Suomessa.

Sitten kun eräänä päivä pääsisi tuohon pisteeseen voisi vain ajatella, että tämän kauemmaksi en tällä pallolla voi enää kotoa päästä. Kotimatkan kasvattaminen onnistuu enää ylöspäin matkaamalla...
Ajatelkaa jos se paikka olisi mantereella ja voisitte iskeä oman lippunne maahan, haudata paikkaan jotain tai vain meditoida hetken ja jatkaa matkaa.

Tämmöstä on siis pohdittu.

-Matti-

2
Mihin aikaan vuodesta teille muille tallaajille tulee olotila, että on pakko päästä matkaan? Vai lähdetkö reissuun esim. töitten tai opiskelujen niin suodessa.

Minulle reissumieli iskee keväisin. On pakko päästä reissuun. Kaikki ajatukset pyörivät ainoastaan tämän yhden aiheen ympärillä ja opiskelut meinaavat jäädä täysin vaille huomiota.
Talvisin on juuri sopivan synkkää, että voi keskittää ajatuksensa vain yhteen asiaan mutta keväisin herään talviunesta. Matkailu on ainoa keino karistaa unihiekat silmistä ennen kuin taas syksyllä painuu takaisin unilleen.

-Matti-

3
Kuka on sinun mielestäsi kaikkien aikojen kovin reissumies/nainen? Onko se Jacques Cousteau, Riku Rantala, Indiana Jones vai joku muu?
Minun ääneni menee Nuuskamuikkuselle. Muumipeikolle jätetty viesti: "Lähdin, palaan keväällä" kertoo todellisesta reissuhengestä ja matkaamisesta vain matkustamisen ilosta.

-Matti-

4
Onkohan tallaajia ollut nurkilla? Ei taida olla ensimmäinen kerta kun näitä lumivyöryjä sattuu tuolla.

Linkki uutiseen

-Matti-

5
Jep, tallainen ilmoitus tuli viisumin mukana. Ilmeisesti poliittiset gurut kokoontuu sinne ja tama on Laosin tapa hoitaa turvajarjestelyt.
-Matti-

ps. saa siirtaa Aasia osioon..

6
Matkaseuraa / Thaimaa, Laos, Kambodza & Vietnam
« : 06.07.2005, 12:00:00 »
Eli suunnitteilla on seuraavaa: 11.7. lento Bangkokiin -> Chiang Mai -> Laos, jossa mekongia pitkin seilaamista ainakin Vientiane & Si Phan Do -> Kambodza, jossa Phon Phen & Angkor Wat -> Vietnam, jossa Saigon. Paluu 30.8.

Thaimaassa uskaltaa reissata hyvinkin yksin mutta nuo muut maat hieman arveluttaa. Mitä ovat mieltä siellä aiemmin reissanneet?

Voi olla, että jumahdan jonnekin matkan varteen, enkä mitään tarkkoja suunnitelmia ole siksi tehnytkään :) Todennäköisesti lyöttäydyn johonkin porukkaan guest housessa ja matka jatkuu sit omia polkujaan.
Jos satutte samalle suunnalle about samoihin aikoihin niin ilmoitelkaa matti.savinainen(a)tut.fi

7
Aasia / Mitä valuuttaa Kaakkois-Aasian retkelle?
« : 29.05.2005, 19:45:37 »
Kertokaas tuolla suunnalla reissanneet. Dollareita, euroja, matkashekkejä vai visa electronilla automaatista?
Suuntana Thaimaan pohjoisosat, ja sieltä Mekongia pitkin etelään läpi Laosin, Kambodzhan ja Vietnamin.
-Matti-

Sivuja: [1]