Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - PortaBle

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7
41
Varusteet ja pakkaaminen / Rinkka Bangkokista?
« : 07.02.2006, 17:39:31 »
Hei näitä rinkka-aiheita on nyt niin monta ja hankkiessa pitää ottaa huomioon niin montaa asiaa, että mitäs jos koottaisiin ihan rinkka/reppu FAQ?

42
Varusteet ja pakkaaminen / Halpa rinkka = huono rinkka ?!
« : 07.02.2006, 17:39:07 »
Hei näitä rinkka-aiheita on nyt niin monta ja hankkiessa pitää ottaa huomioon niin montaa asiaa, että mitäs jos koottaisiin ihan rinkka/reppu FAQ?

43
Varusteet ja pakkaaminen / Kumpaas kannatatte?
« : 07.02.2006, 17:38:45 »
Hei näitä rinkka-aiheita on nyt niin monta ja hankkiessa pitää ottaa huomioon niin montaa asiaa, että mitäs jos koottaisiin ihan rinkka/reppu FAQ?

44
Varusteet ja pakkaaminen / Minkä rinkan ostan?
« : 07.02.2006, 17:38:25 »
Hei näitä rinkka-aiheita on nyt niin monta ja hankkiessa pitää ottaa huomioon niin montaa asiaa, että mitäs jos koottaisiin ihan rinkka/reppu FAQ?

45
Mullakin on seuraavalle reissulle mukana Nurmion Kurjuuden kuningas. Ja juu.. Eipä him:iä enää tartte kantaa mukana, mutta se eka levy oli mainio.. Rasmustakin pukkaili toissa vuonna radiosta ainakin koko läntisen euroopan pop-radiokanavilta.
Suomalaisen musiikin lisäksi minulla on fiksaatio Norjalaiseen  musiikkiin, jota myöskin levittelen ympäriinsä: elektro-kollektiiviin ´ninja tunes´ eri bändien levyjä ja Madrugadan sinisanomaa on tullut levitellyltyä ahkerasti tien päällä

46
Huh! Torremolestemos!

Suosittelen jättämään torren baarit ja benalmadenan väliin, jos haluaa nähdä jotain joka ei ole turisteille vartavasten rakennettu. Suosittelen ottamaan junan Malagaan ja siellä sitten rientoihin ja sieltä sitten taksilla takaisin..

47
Aasia / Vaihtoehtoliikehdintää Aasiassa
« : 06.02.2006, 17:00:04 »
Täytyypä tosiaan nostaa tätä topiccia hieman..

Luulisi, että joku on löytänyt edes nuotiopiirillisen hippejä, jotka ovat jämähtäneet aloilleen muutamaksi vuodeksi?

48
Thaimaa / Mitä tehdä viikon luppoajalla Thaimaassa?
« : 06.02.2006, 11:43:47 »
Öö? Israelilainen?  :shock:  :roll:

49
Todellakin! Pohjolan musiikki kunniaan!
Suomalaisia säveliä olen upottanut ulkomaalaisten tajuntaan ainakin
Aavikon, Apulannan, Circlen, HIM:in, Ismon, Kingston Wall:in ja Viikatteen voimin. Ja hyvin uppoaa. Olen sitten saanut vastalahjaksi mitä mahtavampia paikallisia renkutuksia. Yleensä olen soitellut/lahjoitellut niitä ihmisille, joiden luokse olen päätynyt yöksi tai viettämään aikaa

50
Huh! Aika rankkoja mielikuvia Helsingistä! Olitko kenties masennuksen kourissa asuessasi täällä? Nämä negatiivisesi näyttäisivät ainakin minun silmään koskevan mitä tahansa suurempaa asutuskeskusta.
Täytyy oikein vastata muutamaan noista:
Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"

1) Meren läheisyys. Usein on hyvin tuulista, jonka takia kesät ovat kylmiä ja talvet ovat kylmiä, jos ylipäätään kunnon vuodenaika eroja onkaan. Joskus tuntuu, että koko vuosi on jatkuvaa syksyä ja vesisadetta syyskuusta elokuuhun.


Minä pidän merestä varsinkin kesäisin. Meressä on selkeästi jotakin enemmän kuin järvissä ja joissa. Lisäksi kaksi suosikkikesäkaupunkiani Turku ja Porvoo sijaitsevat meren äärellä.

Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"
2) Härdelli. Muistan ensimmäiset kerrat Helsingissä kun en meinannut osata kävellä kadulla törmäämättä jatkuvasti kiireisiin ihmisiin. Miulla kun oli tapana maalaisena katsoa vastaan tulevia ihmisiä ja se tuntui johtavan tähän törmäilyyn. Nyttemmin olen oppinut katsomaan tyhjyyteen, kauas horisonttiin ihmishälinässä niin ei törmäile. Joskus eräs helsinkiläinen ystäväni ihmetteli, että mitä nuo ihmiset häntä tuijottavat maalaispitäjässä.


Rakastan ihmisten tuijottelua enkä suinkaan koe tyhjyyteen katsomisen pienentävän riskiä törmätä vastaantulijaan. Hesassa kun vielä näkee mahtavan persoonallisesti pukeutuvia ihmisiä antaen minulle jatkuvasti esteettisiä läpsäyksiä.

Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"
3) Tylyys. Hyvin usein opiskeluaikanani baareissa Helsingissä ei meinannut millään päästä ihmisten kanssa juttusille. Katottiin vain päästä varpaisiin ja todettiin: "Mitä v..tua sä oikein yrität?".

Kummallista.. Itse olen kokenut tuollaista ainoastaan joissain opiskelijariennoissa ja kalliissa "näyttäytymis"-baareissa. Voimakkaamin tällaista olen kokenut nimenomaan hieman pienemmillä paikkakunnilla, joissa minua on automaattisesti luultu naapuri(lue vihollis-)pitäjän asukiksi

Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"
4) Naapurit. Naapurit eivät useinkaan edes tervehdi, puhumattakaan siitä, että pysähdyttäisiin juttelemaan.


Oletan, että asuit kerrostalossa? Ehkä jopa opiskelijasellaisessa? Kyllä ystäväni, jotka asuvat rauhallisella omakotitaloalueella tuntevat naapurinsa onpa tällaista landekäyttäytymistä nähty jopa rivitaloissakin -ja huhun mukaan asukastoiminnaltaan aktiivisissa kerrostaloissakin. (Itse asun opiskelijakerrostalossa ja minulla on lämpimät välit naapuriini ja pariin muuhunkin taloni asukkaaseen) On totta, että kaikki eivät tervehdi, mutta eipä niistä tartte välittää.   En välttämättä edes halua tuntea sellaista ihmistä muutenkaan.

Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"
5) Turvattomuus. Lukumääräisesti paljon huumehörhöjä, elämänsisältönsä kadottaneita kaljupäille huutelevia ulkomaalaisia, mummojapotkivia ja ryösteleviä kusipäitä sun muita hiippareita.

Listejä ja nistejä. Onhan niitä Suomi jo pullollansa. Kaupungit jotenkin tutuvat keräävän niitä eikä Helsinki niistä vähiten, mutta en sanoisi Helsingin olevan turvattomampi kuin muutkaan suomen kaupungit. Nistit ovat pelkureita ja juopot heikkoja. Turpaansakin saa helpommin pienillä paikkakunnilla.

Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"
6) Kaukana luonnosta. Missään ei pääse oikein kunnolla rauhoittumaan luonnon rauhaan. Miulle ei riitä jokin puisto, jossa satunnaiset varpuset ja pulut nokkivat Töölön mummon levittämiä kaurahiutaleita. Joka puolella koko ajan taustamelua ja hälyä.

Kulutin yläasteikäni vaellellen Nuuksion kansallispuistoa ristiin rastiin. Ihana rakas hiljainen luonto. On tapanani ollut myös käydä sienessä keskuspuistossa, joka on kohtuullisen laaja luontoalue, vaikka sitä metsäksi en aivan kutsuisikaan. Keskustan tuntumassa se toki on aika puistomaista, mutta kyllä se enenevissä määrin metsää muistuttaa, mitä pohjoisemmaksi sitä pitkin harhailet.

Lainaus käyttäjältä: "Cachorro"
Asun nyt lähellä pääkaupunkiseutua, mutta en edes muista milloin miun olisi tarvinnut käydä Helsingissä. Joskus ajattelin, että lähellä Hkiä on hyvä asua, kun sinne pääsee nopeasti, mutta eipä ole tarvetta ollut käydä. Mielestäni kaikki tarpeelliset palvelut löytyvät kaikista hyvinkin pienistäkin paikoista.

Asun kohtuullisen lähellä keskustaa, mutta kaikki palvelut sekä koulu sijaitsevat tässä aivan vieressäni.
En itsekään juuri käy keskustassa jos en välttämättä jotain tiettyä palvelua sieltä kaipaa. Lähinnä harrastukset, kulttuuri ja erikoisliikkeet minut sinne ajavat. Asuvatpa eräät kaverinikin siellä Helsingin eteläisessä hevon***seessä.

Toivottavasti et myöskään kokenut tätä hyökkäykseksi itseäsi vastaan. Yritin vain valoittaa kuinka eri ihmiset voivat kokea juuri nämä samaiset asiat toisin. Lisäksi tunnen voimakasta vastenmielisyyttä yleistyksiä kohtaan mistä tahansa paikasta, mutta eritoten Helsingistä sen vaikuttaessa helvetin esikartanolta niin monen täällä käymättömän mielestä.

51
Pidän Helsingistä. Olenkin asustellut helsingin lähistöllä vuodesta 90 ja itse kaupungissa parisen vuotta. Suomalaisten väestökeskittymistä se muistuttaakin eniten kaupunkia. Tosin olen aivan rakastunut myös Turkuun ja Tampereeseen. Jyväskylä on sangen sympaattinen paikka ja Lahdestakin minulla on sangen positiiviset kokemukset.
 Mikä hesassa sitten risoo?
Ihmisten hektinen kiire tavoittaa seuraava julkinen.
Tylyt ulkopaikkakuntalaiset, jotka yrittävät olla niin stadilaisia että.
Ulkopaikkakuntalaisilta puuttuva yhteisöllisyys.
Kallion murhe ja syrjäytyneet massat.

52
Thaimaa / Mitä tehdä viikon luppoajalla Thaimaassa?
« : 05.02.2006, 22:02:40 »
Hmm.. Tuosta Pai:sta tahtoisin tietää lisää, koskapa siitä jotain legendaa olen kuullutkin ja olen sinne päättänyt jossakin vaiheessa ensi syksyä maleksia.. Onko laakso jo länkkäreiden omakseen valtaama vai ovatko länkkärit vielä vierailijoita? Mitäköhän siellä halvimmillaan mahtaisi esim. maksella jokin maisemallinen sähköllinen tönö muutamaksi viikoksi/kuukaudeksi?

53
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Missa syot?
« : 01.02.2006, 17:17:31 »
Minen mäkkiruokaa pahemmin syö pääasiassa siksi, että tykkään pureskella ruokani hyvin.
Suolattu rasvassa keitetty peruna ei kovin kulinaristista elämystä hyvin pureksittuna tarjoa. Ahmittuna se maistuu hyvältä, mutta kunhan tuotteen maku alkaa leviämään puremisen tuloksena kielelle alkaa ällötys.
Hinta-laatu suhteesta on mieleeni vuosien saatossa iskostunut lause "mäkki pettää aina".
Luolamieheksi taantumista ruuanhakureissuillani ehkäisen useimmiten pähkinöillä. Lisäksi kannan yleensä mukanani lusikkaa -voi kaupastakin syöpötellä huomattavasti suurempaa valikoimaa.

54
HRM-opintoja Vallilassa, eli käytännössä työn organisointia.

55
-kittausta puusepäntehtaalla
-Teollisuussiivousta
-vartijan hommia
-golf-kentän huoltoa
-hyväntekeväisyyspuhelinmyyntiä ja koulutusta
-buukkausta
-raksahommia
-varastohommia
-bambun kantoa
-julisteiden teippailua
-hiekkaveistoksia

56
Viikoksi kahdeksan maaniselle opiskelija-turisti-laskettelu-ördäilylle Slovakiaan.

Viikoksi 14 opintojen ansiosta Norjan Stavangeriin.

Toivottavasti hieman lievittävät tuon kunnon reissun jo nyt aiheuttamaa sietämätöntä kutinaa..

57
Lentomatkustus / Halvimmat lennot Brasiliaan
« : 30.01.2006, 17:22:54 »
Eräs Portugalissa asuva brassi selitti, että se lentää aina Pariisista sinne.. Olikohan 400/600€..

58
Eurooppa / Amsterdamiin!
« : 30.01.2006, 15:49:11 »

59
Eurooppa / Kauniita pikkukaupunkeja Hollannissa ?
« : 30.01.2006, 15:03:02 »
Dordrechtia en kyllä suosittele.. 120000 ihmisen kuollut paikka.
Siellä asuessa tuli mieleen, että voiko täällä oikeasti asua tuon verran ihmisiä kun paikka on puoliautio..
Ihmiset vissiin käyvät töissä, shoppailemassa ja bilettämässä Rottiksessa..

60
Yleinen / Pienin lähtöbudjetti?
« : 30.01.2006, 14:51:04 »
Hmm.. Itse en katso kituuttavani, vaikka joidenkin mielestä se siltä hieman voi vaikuttaakin.. En vain ole sellaista tyyppiä, joka haluaa maksaa moninkertaista hintaa siitä, että tuotteeseen kuuluu palvelua tai atmosfääri. En myöskään näe järkeä ostaa jotakin moninkertaisella hinnalla vain sen vuoksi, että se on uusin härpäke. Kulutuspreferenssini perustuvat laatuun ja ominaisuuksiin. Periaatteesta minulla on esim. aina varaa syödä hyvin, mutta mielummin valmistan itse kotona kalliimmista aineksista ruokani, kuin käymällä ravintoloissa "hyvän" ruuan perässä(tokihan silti ainakin kerran kuussa syön ulkona). "Uusi" tietokoneeni on ollut viimeistä huutoa kaikilla lisäominaisuuksilla 3 vuotta sitten. Samoilla ominaisuuksilla, pienellä tehonlisäyksellä ja lisäkapasiteetilla varustettu uusi kone kustantaisi 7,5 kertaisen hinnan..
Valintoja..

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 7