Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - reissuroosa

Sivuja: [1]
1
Hei!

Helsinkiin kesätöihin tuleva kuvajournalismia opiskeleva kaverini etsii kesäksi kalustettua huonetta tai yksiötä. Asuntoa etsitään ensisijaisesti aikavälille 1.6-31.8, mutta jousto suuntaan tai toiseen on mahdollista. Mieluiten keskustan alueelta tai sen läheisyydestä. Ystäväni on luotettava ja kokenut alivuokra-asuja.

Yhteydenotot osoitteeseen [email protected]

2
Lentomatkustus / Delhistä halvalla Kaakkois-Aasiaan?
« : 20.11.2011, 11:38:52 »
Nyt on semmoinen homma, että liput olisi taskussa Helsingistä Delhiin. Kaipailtaisiin siitä vielä jatkolentoa eteenpäin Kaakkois-Aasiaan, mutta lippuset tuntuu olevan useampia satoja ja tietenkin mahdollisimman halvalla haluaisi päästä. Onko kellään siis tietoa tai kokemusta mitkä lentoyhtiöt lentäisi halvalla tuolla päin? Ykkösvaihtoehto on Singapore ja sieltä maa-/meriteitse Sumatralle mutta jos huomattavasti halvemmalla pääsee esim Bangkokkiin tai Ho Chi Mihnii niin voi olla että suunnitelmat vielä muuttuu ..Juu ja ajankohta 2-29/30 tammikuuta.

3
Lentomatkustus / Air Arabia/Credit card payment
« : 13.12.2010, 17:53:44 »
Oletteko tallaajat lennelleet Air Arabialla? Parin kaverin kanssa ollaan pian lentämässä kyseisellä yhtiöllä Sri Lankaan muutamiksi viikoiksi. Lennot ollaan varattu jo jonkin aikaa sitten, mutta nyt lippuja lähemmin tarkastellessa törmättiin tämmöiseen kohtaan noissa pikkuprinteissä:

Credit card payment

* Passengers must carry the original credit card or copy of front of the card using which the payment has been made. Airport staff may ask for it as a proof of payment . Failing to provide the card or copy the passenger will not be accepted on Air Arabia flight.

Passengers traveling from Colombo, Kiev, Peshawar, Alexandria, Kathmandu, Khartoum & Kenya: For all bookings made for above mentioned cities, the card holder must be a member of the traveling group and produce Credit Card at check-in for verification. Failing to provide the card, the passenger will not be accepted on Air Arabia.

Lennot on maksettu velipojan visalla, meillä opiskelijoilla kun tuli luottoraja vastaan.. Tuleeko tästä nyt ongelma?

4
Muistaakseni ainakin joskus oli tapana lahjoittaa reittimatkalippuja tax freessa paljon kuluttaville, tai jotain muuta kautta saada niitä kaupanpäällisinä. Eli: jos jollain lojuu ylimääräinen ajankohdaltaan kesäkuun loppuun/heinäkuun alkuun ylettyvä lippu niin olisin kiinnostunut ostamaan sen.

Lähtösatamalla ei niinkään väliä.

5
Hei !

Kaksi tyttökämppistä etsii uutta kattoa pään päälle kesäksi. Erilaiset asumisratkaisut käy. Kaksiot, kolmiot, kommuunit, solut. Jopa yhden huoneen ratkaisu voi olla sopiva ! Ollaan vaatimattomia -kalusteet tai ei. Hintamaksimi <300€ henkilöltä.

Kuulemisiin,
Noora & Viena

6
Rikki menneen jalan ja surkean rahatilanteen vuoksi siis myytävänä kahden päivän lippu Ilosaarirokkiin 18-19.7.2009.  :-\

7
Tahtoisin ostaa kyseisen opuksen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin ennen kuun loppua. Jos joku tahtoo luopua omastaan kohtuuhintaan, niin laittakaa yksityisviestiä.

Sivuja: [1]