Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - reissuroosa

Sivuja: 1 [2] 3 4 5
21
Lentomatkustus / Vs: Ajankohtaiset tarjoukset
« : 22.06.2010, 12:10:47 »
AirBerlinillä on myynnissä edullinen kiertolippu nuorisolle (18-27v.). Viisi kohdetta hintaan 199€.

http://www.airberlin.com/site/landingpages/airberlin_city_tour_pass.php?&LANG=fi&et_cid=128&et_lid=183&et_sub=mapoffer_fi_citytourpass

Eikä ! tuohan olisi ollut aivan mahtava kesäsuunnitelma ! Tosin ei kovin ekologinen.. Noh omat kesäsuunnitelmat on kuitenkin jo tehty ja lähtö häämöttää, mutta käyttäkää nyt joku tuo hyväksi  :)

22
Olen menossa vapaaehtoistöihin eteläisempään Eurooppaan parin viikon kuluttua. En ole vieläkään päässyt lopputulokseen takaisintulosta, lennot tuntuvat olevan hintavia takaisinpäin tultaessa ja tahtoisin kuitenkin vähän kiertää ympäristöjä. Alan kallistua siihen, että reilaisin kotiin. Luuletteko, että tulee liian kiire/rasittava 5/10 -kortilla, jos reitti olisi vaikkapa Madrid-Bordeaux-Pariisi-Bryssel-Amsterdam-Köpis-Tukholma? Näistä Brysseli ja/tai Kööpenhamina voisi olla vain päiväseltään käytävissä. Olen Madridia lukuunottamatta jo ollut kaikissa näissä kaupungeissa, ideana olisikin päästä halvalla kotiin ja käydä moikkaamassa kavereita näissä kaupungeissa :)

24
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 24.05.2010, 23:17:47 »
Milläköhän yhtiöllä pääsisi Tukholmasta Madridiin mahdollisimman halvalla? Tai vaihtoehtoisesti johonkin siitä eteläisempään(/lounaisempaan) Espanjan tai Portugalin kaupunkiin. Ajankohtana olisi heinäkuun alku. Suomesta lähtevän lentoliikenteen metsästys on suht hallussa, nyt pitäisi laajentaa tietämystä naapurin puolelle  ::)
Aika hyvään alkuun pääsee nettimatkatoimistojen ja vertailusivustojen kautta sieltäkin, esim. vanha tuttu vertaa.fi.

Jos Malaga tai Faro kelpaa niin myös Ryanair ja Norwegian kannattaa tarkistaa.

Vertaa.fi:tä koitinkin, tuntuu kaikki olevan yli sataa euroa.. Ryanairilla koitin kikkailla, muun muassa Düsseldorfin ja Brysselin kautta, mutta kikkailukin käy melko kalliiksi jos on rinkka.

Jos ei olisi rinkkaa niin lentäisin Ryanairilla Brysselin kautta, mutta kun joutuu kuljettamaan makuupussia ja työkampetta mukana, niin perus 30L reppu ei riitä.

Air Baltic ja Norwegian näyttäisi samaten liikkuvan siellä 150-200€:ssa.

25
Lentomatkustus / Vs: Lentometsästyksen ABC
« : 24.05.2010, 22:37:36 »
Milläköhän yhtiöllä pääsisi Tukholmasta Madridiin mahdollisimman halvalla? Tai vaihtoehtoisesti johonkin siitä eteläisempään(/lounaisempaan) Espanjan tai Portugalin kaupunkiin. Ajankohtana olisi heinäkuun alku. Suomesta lähtevän lentoliikenteen metsästys on suht hallussa, nyt pitäisi laajentaa tietämystä naapurin puolelle  ::)

26
Muistaakseni ainakin joskus oli tapana lahjoittaa reittimatkalippuja tax freessa paljon kuluttaville, tai jotain muuta kautta saada niitä kaupanpäällisinä. Eli: jos jollain lojuu ylimääräinen ajankohdaltaan kesäkuun loppuun/heinäkuun alkuun ylettyvä lippu niin olisin kiinnostunut ostamaan sen.

Lähtösatamalla ei niinkään väliä.

No niin yritetään uudestaan, kun kännystä lähti jostain syystä ainoastaan tyhjä viesti.

Olin siis sanomassa, että viime kuussa jaettujen bonuskorttien viimeinen voimassa olo päivä on 23.6 eli ne päättyvät juuri ennen juhannusta. Nyt jaossa olevien korttien ensimmäinen voimassa olo päivä on 15.8 eli koulujen alkamisen aikoihin.

Kesäisin täällä on muutenkin niin paljon porukkaa, ettei ole tarvetta kalastella vapaakorteilla lisää matkustajia. Mutta jos toi ennen jussia vanheneva kortti riittää sulle, niin eiköhän sellaisen voi järjestää.

hmm 23. päivä taitaa olla kuitenkin vielä muutamia päiviä liian aikaisessa, eli pitää kai keksiä jokin muu edukas kulkuväline. Kiitos tiedosta, ei tarvi turhaan kalastella niitä nyt tämän enempää :)

27
Ahaa okei, kiitti vinkistä ! :)

28
Muistaakseni ainakin joskus oli tapana lahjoittaa reittimatkalippuja tax freessa paljon kuluttaville, tai jotain muuta kautta saada niitä kaupanpäällisinä. Eli: jos jollain lojuu ylimääräinen ajankohdaltaan kesäkuun loppuun/heinäkuun alkuun ylettyvä lippu niin olisin kiinnostunut ostamaan sen.

Lähtösatamalla ei niinkään väliä.

29
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Hostellityö
« : 27.04.2010, 23:51:09 »
Hmm, millaiset mahikset luulisitte olevan jos vaikkapa kesäkuun puolivälissä-lopussa ennen suurinta reppureissaajien ruuhkakautta lähtisi tien päälle etsimään hostellityötä Euroopasta? Vai palkataanko kesätyöntekijät jo hyvissä ajoin? Onko osattava kohdemaan kieltä, jos ajatellaan esim. Itä-Eurooppaa, kun englanti kuitenkin on sujuva? Vai mistä luulisitte olevan helpoin löytää työtä tällä tavalla?

Hostellityö on kiehtonut jo pidemmän aikaa ja olisin kyllä valmis tekemään hommia kesän ajan pelkällä punkalla ja ruokarahalla  :)

30
Jokos te olette löytäneet kesäkodin?

Mulla olisi tarjota omani maailmanmatkaamisen ajaksi.

Laitoin sulle yksityisviestiä :)

31
Kiitos, tiedossa on  :)

32
Hei!

Tietääkö kukaan millaiset työllistymismahikset Lontoossa mahtaa olla tällä hetkellä? Suomesta tuntuu löytyvän nihkeästi kesätyötä ja mietin pitäisikö kesäkuussa ottaa vain reppu selkään ja lähteä metsästämään työtä paikanpäältä? Vai onko silloin jo liian myöhäistä/pitäisikö paikkaa hakea jo etukäteen? Omaan melko hyvän työkokemuksen asiakaspalvelun saralta ja kielipäätä löytyy.

33
Tai jos olet alkukesästä reissussa: myös pelkkää kesäkuuta voi ehdottaa  :)

34
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2074884

Taitaa olla aika masentava työilmapiiri...

En sanoisi näin. Jotkut Team Leaderit voivat olla kohtuuttomia/ylitarkkoja/ärsyttäviä, mutta pitää ottaa huomioon puiston koko -mahtuu monenmonenlaista pomoa. Samassa mittakaavassa löytyy vittumaisia pomoja kyllä muualtakin.

35
Hei !

Kaksi tyttökämppistä etsii uutta kattoa pään päälle kesäksi. Erilaiset asumisratkaisut käy. Kaksiot, kolmiot, kommuunit, solut. Jopa yhden huoneen ratkaisu voi olla sopiva ! Ollaan vaatimattomia -kalusteet tai ei. Hintamaksimi <300€ henkilöltä.

Kuulemisiin,
Noora & Viena

36
Jos ei koulupaikka irtoa tällekkään syksylle niin sitten se on töitä jouluun asti ja aasiaan kevätkaudeksi :) Siinä tapauksessa ollaanpa yhteyksissä !

38
Rikki menneen jalan ja surkean rahatilanteen vuoksi siis myytävänä kahden päivän lippu Ilosaarirokkiin 18-19.7.2009.  :-\

39
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Pariisin Disney
« : 24.06.2009, 19:30:39 »
Auttoi, kiitos  :)
Onko asuntoloissa yleensä mikrot, jääkaapit yms. ? Entä onko tietoa internet-mahdollisuuksista? Lappusessa luki, että aulassa on internet, mutta onko siellä sitten vain pelkkä yhteys, että koneen tarvii sitten omasta takaa?
Mukavata jos joku viitsii vastailla, lähtö paikan päälle on jo tällä viikolla  ;D

Minäpäs vastaan vaikka vuorostani  :)
Eli asunnoissa löytyy peruskamat: aterimet, lautaset, kattilat ja jääkaappi, tai mitä kämppikset ovat sattuneet lisäksi ostamaan. Aulassa ON internet ja koneita, mutta kallista. Val d'Europessa on halvempi nettipaikka. Monilla on omat nettiyhteydet, mutta ainakaan parin kuukauden vuoksi sellaista tuskin kannattaa hankkia, tosin sulla voi käydä säkä ja asut jonkun sellaisen kanssa, jolla jo on tämä luksus hommattuna.  Mutta kaikki selviää paremmin sitten paikanpäällä paljon kätevämmin, voit odottaa avointa ja auttavaista porukkaa  :D
Toivotan vielä mahtavaa kesää!

40
jep ollaan jo wienissä asti eikä kertaakaan maksettu lisämaksuja  :) ylpee!

Sivuja: 1 [2] 3 4 5