Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Matkaseuraa / Joensuusta Venäjälle + etsin reissuaddikti kaveria
« Uusin viesti kirjoittanut Echo De Finlande tänään klo 03:27:49 »
Ajatus on heittää aina silloin tällöin visiittiä Venäjälle, esim. Kaliningrad, Murmansk, Ural ja eritoten Karjala. Pääsääntöisesti pienen budjetin parin yön reissuja. Olisi mukava löytää samoja intressejä omaava ihminen täältä Joensuusta tai vierestä.

Vielä siistimpää olisi löytää hengen heimolainen, puhdas matkailuaddikti, jonka kanssa puhua loputtomasti matkailu aiheista, kun en tiällä päin ole vielä kaltaiseeni törmännyt.

Älä epäröi!
2
Olen opiskellut noin 7 kielen perusteet,joita en todellakaan osaa, Suomeakin niin ja näin. Pitää muistaa että kieli on kommunikointia varten. Itse saan suurta tyydytystä jos selviän eri kielillä eri tilanteissa, se palkitsee henkisesti.

Kouluissa pänttääminen on ollut minulle vaikeaa ja opin parhaiten väestön seassa. Nyt jätin Venäjän jatkokurssin kesken, koska aikarajat luo ylitsepääsemättömiä paineita, ostan kirjan ja opiskelen kun siltä tuntuu.

Voit ostaa jonkin niistä laitteista, joita on tulossa juuri useampi markkinoille, osaat sen jälkeen 40 eri kieltä. Tosin puhelimessa vähän vastaavaa softaa Kiinassa käyttäessä eise paska ymmärtänyt aksenttiani...

Ruotsi ja Saami valinnaisiksi!
3
Englannin kieliset respat saa nykyään apteekista suoraan. Niillä välttää mahdolliset kuolemantuomiot. Ei ole lääkkeeni ketään kiinnostanut, paitsi Venäjän tankkireissulla kerran katto. Jos autosta löytyy esim. yksi panacod ilman enkku reseptiä, kutsuu paikallinen raastupa.
4
Thaimaa / Vs: Hotellitilanne helmikuussa
« Uusin viesti kirjoittanut Hank da Silva eilen klo 17:51:21 »
Bangkokista löytyy aina jotain edullista jos viitsii tinkiä sijainnista, Pattijoelle menemistä en ymmärrä ollenkaan, ja Samuilla ja Phuketissa voi joutua nostamaan budjettiaan jos huono tuuri käy, mutta kyllä sieltä aina joku paikka löytyy.

Ainut mihin en lähtisi ilman varausta on Ko Pha Ngan full moon partyn aikaan.
5
Yleinen / Vs: Lyhyitä kysymyksiä, joihin toivotaan nopeita vastauksia
« Uusin viesti kirjoittanut tripsterimies eilen klo 16:43:35 »
Terve,

Olisin aikeissa lähteä pienelle reppureissulle ja en oikein osaa arvioida kauan reissuun varaisin aikaa. Ei ole mitään takarajaa, nimittäin intistä päässeenä ei työt, saati opiskelut kutsu, toki rahatilanne tulee joskus vastaan.  ;D

Eli suunnittelemani matka olisi suuntautumassa tuonne itä-Euroopan puolelle; Milano - Trieste/Rijeka - Split - Dubrovnik - Kotor - Novi Sad - Budapest - ( Bratislava ) - Wien - ( Praha ) - Krakow - Wroclaw - Gdansk

Ajattelin aluksi varata kolmesta neljään viikkoa aikaa, mutta aloin miettiä onko liian tiukka aikataulu. Parista kolmeen päivään per kaupunki kuulostaa mielestäni ehkä turhan tiukalta varsinkin kun busseillahan tuolla Balkaneilla matkustetaan pääsääntöisesti.

Eli jos on heittää kokemuksen pohjalta kauan vietitte aikaa, jossain edellä mainituissa kaupungeissa, olisi mahtavaa kuulla.

Puolan kaupungeissa menee varmaan enintään pari kolme päivää enimmillään. Riippuen vähän miten paljon haluaa käydä museoissa tms. Krakovassa ollessa toki pitää käydä Auschwitz-keskitysleirillä. Siinä menee koko päivä. Gdanskin ja monen muun kaupungin kokemuksista voi käydä lukemassa https://www.tripsteri.fi/gdansk/ sivustolta. Halvin kulkuneuvo Puolassa on OnniBussin tytäryhtiö PolskiBus. Junat löytyy PKP-sivulta.
6
Ja taas mennään! Pakattiin elämä laukkuihin ja lähdettiin seitsemäksi kuukaudeksi reissuun. Matka aloitetaan Italiasta campervanilla roadtrippaillen:
https://www.youtube.com/watch?v=jpCfJQZPgFE
7
Aasia / Vs: Vinkkejä Vietnamiin
« Uusin viesti kirjoittanut Strange Little Girl eilen klo 11:48:48 »
2) Onko jotain yleispätevää englanninkielistä taksi-appiä tai toimiiko jopa Uber?

Ystavani oli heinakuussa Vietnamissa, vahan eri reitilla kuin mina, mutta sanoivat etta paikallinen Grab toimii paremmin kuin Uber: https://www.cnbc.com/2017/03/15/ride-hailing-app-grab-expands-headcount-and-research-facilities.html
Toimi hyvin, matkat olivat halpoja, ei kusetettu jne.

Halong Bay - varasin kahden yon, kolmen paivan veneilyn Indochina Junk -firmalta, jolla on ainakin netissa ihan hirveasti hyvia arvosteluja. Sapaa mietin, mutta ilmeisesti saat on vahan huonot helmikuussa, ja sumuakin piisaa, joten se jai nyt valista.
8
Thaimaa / Vs: Hotellitilanne helmikuussa
« Uusin viesti kirjoittanut clubi eilen klo 11:34:24 »
Uskaltaa lähteä.tilaa löytyy aina ellei nyt ihan tiettyä majapaikkaa halua.
9
Matkaseuraa / Matkaseuraa Aasiaan tammi-maaliskuu 2018
« Uusin viesti kirjoittanut kallio eilen klo 09:18:20 »
Moikka!

Omat lentoliput on jo varattu välille 10.1.-23.3 ja alustavan suunnitelman mukaan reittini tulee kulkemaan about seuraavassa järjestyksessä: Filippiinit-(Indonesia)-viikon pyörähdys Perthissä-Malesia-Thaimaa-Kambotza-Viatnam. Kaikkien kohteiden ei ole välttämätöntä mahtua mukaankaan, vaan tarkoituksena mennä vähän enemmän oman tunnelman mukaan. Tulen yöpymään muutamien sukulaisten ja ystävien lisäksi hostelleissa ja edullisissa hotelleissa ja varmastikin syömään paljon maukkaita katuruokia.  :)

Olisi kiva jos osaksi matkaa sattuisi löytymään samanhenkistä matkaseuraa täältä. Olen itse menevä 23-vuotias nainen Etelä-Suomesta, jonkin verran reissaillut ja ulkomailla asustellutkin. Nautin luonnosta ja liikunnasta ja reissussa tykkään eniten seikkailla ja tutkiskella uusia paikkoja ja paikallista kulttuuria, käydä uimassa ja snorklailemassa ja tutustua uusiin ihmisiin. Reissukaverilta toivon eniten positiivista ja iloista elämänasennetta ja mielellään suurinpiirtein samanlaista budjettia.  Muita "vaatimuksia" ei oikeastaan ole.
10
Matkaseuraa / Vs: Matkaseuraa Kaakkois-Aasiaan syksy 2017
« Uusin viesti kirjoittanut Jasmin_ 16.10.2017, 20:55:58 »
Moikka! Joko löysit seuraa? Olen 23 vuotias nainen ja lähdössä nyt keskiviikkona noille suunnille ilman tarkkaa suunnitelmaa. Olen marraskuun loppuun. Laita viestiä jos haluat tavata. :)
Sivuja: [1] 2 3 ... 10