Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« Uusin viesti kirjoittanut servechilled tänään klo 19:35:36 »
Kyllä onnistuu Balilla liikkuminen hyvin ilman vuokra-autoa tai -mopoa. Esim. Perama Tour kuljettaa aika moneen turisteja kiinnostavaan paikkaan, tuolta voit väijyä reittejä->  http://www.peramatour.com/transport/shuttle

Sekalaiset pikkubussit eli bemot vievät vielä useampiin paikkoihin. Ja toki taksilla pääsee jos homma ei ole rahasta kiinni.

3,5 viikossa ehdit nähdä kyllä aika monta spottia Balilla ja etäisyydet ovat sen verran pieniä, että mesta vaihtuu helposti jos joku kohde ei miellytä. Esim. "rengasmatka" Kuta - Ubud - joku Gili-saari - Lombok ja takaisin Kutaan antaa aika hyvän yleiskuvan alueesta. Kaikki nuo em mestat ovat vähän erilaisia, vaikea sanoa mikä on eniten sinun makuusi.

Lenkkeily Balilla ei tulisi ihan ensimmäiseksi mieleen - johtuen lähinnä lämpötiloista ja ilman kosteudesta. Tai no voihan sitä auringonnousun aikaan juosta vaikka rannalla...
2
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« Uusin viesti kirjoittanut musti tänään klo 19:27:41 »
Santhomen lämmössä. Jos Linkola olisi nuoruutensa voimissa, niin kukaties hän olisi jatkanut soutumatkaansa Signilskäriltä vaikka tänne tai jonnekin paljon energiaa vaativasta Pohjolan talvesta. Sanotaan, että on ekoteko kun pysyy poissa talven vaikka lentäen. Ai, kuka kerto? Pääskynen vai oliko se Soininvaara.
3
Tyhmät kysymykset / Vs: Nepal avustus.
« Uusin viesti kirjoittanut SunRiseGirl tänään klo 17:52:22 »
Vapaaehtoisten ei tarvi maksaa. Asuminen on järjestetty. Meillä oli iso talo, jossa dormin tyyppisiä huoneita ja takapihalla oli muutama teltta. Itse toin oman teltan mukaan. Jossain kohteissa voidaan olla vallan teltoissa. Työpäivinä, joita oli Nepalissa 6 viikossa, saa aamupalan, lounaan ja päivällisen. Lounas ja päivällinen oli ihan kunnon lämmin ateria. Aamupala ol tyyliin paahtoleipää, puuroa, kananmuna, tee.  Viikossa oli yksi vapaapäivä ja sen päivän ruuat sit piti hommata itse. Tää olikin kivaa vaihtelua, koska varsinkkin lounas oli melkein joka päivä samaa. Mutta tosiaan itse ei tarvitse maksaa yhtään mistään.
4
Aasia / Vs: Indonesia/vinkkejä?
« Uusin viesti kirjoittanut justeboy tänään klo 17:41:29 »
Hei. Hieman yli kuukauden päästä mun lento lähtisi Balille, paluu noin kolmen ja puolen viikon päästä. Ensimmäistä kertaa olen menossa ihan ominpäin reissuun, joten ehkä joitain juttuja täytyy huomioida, vaikka odotankin asioiden sujuvan nätisti.

Varasin jo kolmeksi ekaksi yöksi hotellin, mutta sen jälkeen on tarkoitus etsiä majoitus paikan päällä melko edullisesti. Tällä hetkellä ajatuksena, etten jää Kutan hulinaan pitkäksi aikaa. Ehkä suuntaan Cangguun ja sitten Ubudiin. Onnistuuko saarta lähteä kiertämään bussin kyydissä, jos en kovin innokas olisi vuokraamaan mopoa tai autoa? Vai onko parempi suorittaa nuo välimatkat taksin kyydissä? Kannattaako edes saaren pohjoisosiin lähteä viettämään aikaa? Kai sielläkin majoitusta löytää yhtä helposti?

Aikaa meinasin kuluttaa ihan vain hengailemalla kulttuuriin tutustuen ja mahdollisesti jos jossain pääsisi opettelemaan surffaamista. Lenkkeillä ainakin voisi. Onhan nuo Gilit ja Lombok käynyt mielessä, kun olen muiden tarinoita lueskellut, mutta toisaalta saanut sen kuvan, että Gilitkin olisi jo kovasti turistoitunut.

Onko kukaan muuten tatuointia hakenut Balilta? Studioita siellä vissiin on useita, mutta kuinka turvallisia? Jos siihen ryhdyn, niin se tietenkin täytyy tehdä reissun loppupäivinä.

Elättelen jo toiveita, että jos matka sujuu hyvin, palaan vuoden päästä Indonesiaan vielä reilummalla ajalla.
5
Tyhmät kysymykset / Vs: Nepal avustus.
« Uusin viesti kirjoittanut pallontallustaja tänään klo 17:37:53 »
Mitenkäs tuo Hands.org:n toiminta käytännössä menee? Pitääkö maksaa että saa olla töissä, vai miten?
Tai pitääkö maksaa asumisesta ja ruuasta?
6
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« Uusin viesti kirjoittanut Viajar tänään klo 16:52:50 »
Nyt menee jo isosti aiheen viereen, mutta pakko kommentoida: Linkola teki matkansa lähinnä fillarilla. Matkusti pyöräillen ympäri Eurooppaa, ja kun diabetes iski, lähti enää "vain" Tanskaan. Muistelen, että on ehkä kerran lentänyt.

Kyllähän lentämiseen ongelmia liittyy. Tämä (tekisi mieleni sanoa valitettavasti) ei tosin saa minua pois lennoilta pysymään.
7
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« Uusin viesti kirjoittanut alan_mies tänään klo 16:39:02 »
Tästä on monta vuotta ja ehkä ornitologit nykyään ymmärtävät, että tuollainen ralli ei aja luonnon etua ja ovat lopettaneet bongauskilpailunsa. Toivoisin myös, että Starbucks miettisi uudelleen bongauksensa mielekkyyttä lisääntyvien luonnonkatastrofien näkökulmasta.

Muutamat lentobongarit tuskin lisäävät lentojen määrää. Käytännön merkitys ainakin on mitätön.

Pentti Linkola muuten on paljon matkustanut mies, mitä ei mielellään korosta.

Itse matkustan niin kauan, kun se on kohtuullisilla kustannuksilla mahdollista. Sitten kun ei ole, matkustan vähän vähemmän, tai vietän yhdessä kohteessa pitemmän ajan.
8
Aasia / Vs: Malediivit?
« Uusin viesti kirjoittanut Dacapo10 tänään klo 14:04:22 »
Terve! Tuli eilen yöllä varattua lennot malelle oikein huokeaan hintaan 439e 14-25.05. 2018
Aikaa ja rahaa on vähän, niin kysymykseni kuuluu missä ovat parhaat snorklauspaikat. Mihin kannattaa majoittua jos haluaa snorklata? Kiitos vastauksista etukäteen.
9
Olettekos kuulleet... / FYI: Malesiaan yöpymismaksu 1.11.2017
« Uusin viesti kirjoittanut Jansky tänään klo 12:19:13 »
Malesian hotelliveron perintä alkoi koko maassa 1.11.2017. Ulkomaalaisilta perittävä ylimääräinen 10RM/pv maksu tulee hotellihinnan päälle ja tuota on vaikea välttää. 2€/yö ei viikonloppuvierailijoita haitanne mutta jos on aikomus oleskella maassa pidempään kannattaa tämä ottaa huomioon.
10
Eurooppa / Interrail yksin
« Uusin viesti kirjoittanut Jenna94 tänään klo 01:29:17 »
Moikka! Suurena haaveena olisi lähteä reilaamaan lähinnä keski-Eurooppaan ensi kesänä. Todennäköisesti suuntaan matkaan yksin ja aikaa olisi tarkoitus reissuun käyttää parisen viikkoa. Tähän mennessä olen käynyt vain perus Tallinnan ja Tukholman lisäksi kerran Köpiksessä ja kahdesti Pariisissa. Nyt ottaisin siis avosylin vastaan vinkkejä reiteistä jotka onnistuisi kiertämään parissa viikossa ja kaikkia muita vinkkejä mitä nyt vain mieleen tulee  :)
Sivuja: [1] 2 3 ... 10