Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Olettekos kuulleet... / Vs: Varoitus Finskin mastercard
« Uusin viesti kirjoittanut cha am fani tänään klo 09:07:50 »
Hei. Kiitoksia kommentoijille. Laitoin korttireklamaation menee Nordealle, Covid-tilanteen/useitten korttihakemusten takia saan odottaa vastausta Nordean mukaan kaksi kuukautta. Eniten ärsyttää että minusta tehtiin syyllinen, koska minulla oli asetuksissa: nettiostokset sallittuja.
No tein johtopäätöksen lopetin kortin käytön. Mistään ei ole selvinnyt, mistä korttini tiedot on ongittu,
2
Eurooppa / Vs: Kosice (Slovakia)
« Uusin viesti kirjoittanut Matkaajanainen eilen klo 21:38:07 »
Vanha ketju, mutta olisiko tuoreita vinkkejä, olen Kosicessa 4 yötä, 3 täyttä päivää. 1 päivä kierrän Kosicea ja pari päivää olisi aikaa kierrellä lähistöllä, mielellään max tunnin bussimatkan päässä. Vaihtoehtoja on paljon joten mitä suosittelisitte (ei Poprad)?
3
Eurooppa / Vs: Road trip koronan aikana?
« Uusin viesti kirjoittanut brasileira eilen klo 12:21:27 »
"Viestiini älähtävä, aloita uusi ketju, vastauksesi ei kuulu tähän ketjuun. Kiitos."

hyvaa syksya! :)
4
Matkaseuraa / Vs: Joulukuussa Thaimaaseen
« Uusin viesti kirjoittanut raven 21.09.2020, 13:00:06 »
Toivottavasti Uusimaasen rajat pysyvät kuitenkin auki!
5
Eurooppa / Vs: Road trip koronan aikana?
« Uusin viesti kirjoittanut pitulo 20.09.2020, 15:41:12 »
Sorry nyt vaan monet tähän ketjuun kommentteja laittaneet mutta mielestäni ette ole pysyneet aiheessa ettekä ole vastanneet alkuperäiseen kysymykseen. Naljailun sijaan, miksi ette ole avanneet uutta keskustelua siitä, onko aiheellista matkustaa koronaviruksen aikana? Ihmiset matkustavat nykyään mitä moninaisimmisista syistä koronaviruksesta huolimatta eikä mielestäni voi yksioikoisesti todeta ketään "minua ei koroa kiinnosta matkailijaksi". Eiköhän meillä kaikilla ole huoli koronasta, tartunnan saamisesta ja sen ehkäisemisestä mutta kun yhteiskunnan rattaita ei voi pysäyttää kokonaan koronan takia. Viestiini älähtävä, aloita uusi ketju, vastauksesi ei kuulu tähän ketjuun. Kiitos.
6
Yleinen / Vs: Minne mennä? (Kyselyjä suositeltavista matkakohteista)
« Uusin viesti kirjoittanut pitulo 20.09.2020, 15:13:59 »
Ihan oikeasti? Hieman päälle 300 euroa?
Lento 170 euroa? Econymy light vai standard?  Standard maksaa about eur 300 per nuppi lokakuussa Icelanderilla .Mukana siis pelkkä käsimatkatavara?
Auto 110 eur, leirintäalue 12 eur.Eli 170 + 110+ 12= eur 292 total. Bensan hinta puuttuu. Olisiko 8 eur per 6 pv (Islannissa nähdäkseni enemmän)? siitä jo tulisi yhteensä 300 eur/6 pv.
Ruokaan ja juomaan menee Islannissa vähintään 60 euroa viikossa, 10 euroa päivä, mikä on minimi jos ei halua kuolla janoon ja nälkään. Tällä hinnalla ei istuta kahviloissa tai syödä rafloissa.Käyminen missään kuumassa lähteessä ei tietääkseni ole ilmaista.
Todelliset matkakulut lienevät lähempänä 400 euroa kuin kolmeasataa ja edellä lukemani mukaan "paljon missään ei käyty"  kunhan ajeltiin ympäriinsä?  ;D
7
Matkaseuraa / Vs: Joulukuussa Thaimaaseen
« Uusin viesti kirjoittanut pitulo 20.09.2020, 14:39:54 »
Tilanne muuttuu koko ajan. Ei kannata itse peruuttaa matkaa vaan odottaa, että matkanjärjästäjä tekee niin. Silloin saa maksamansa rahat helpoiten takaisin. Valitettavasti matkatoimistot kuten myös lentoyhtiöt myyvät matkoja/lentoja, jotka eivät toteudu.
Eräässä toisessa ketjussa informoin jo IATA: n ylläpitämästä sivustosta, josta löytyy ajantasainen tieto kaikkien maiden ajantasaisista maahantulovaatimuksista. Skyscannerilla on IATA:n tietoihin pohjautuva suomenkielinen sivusto.
Kannattaa seurata linkittämääni sivustoa : https://www.iatatravelcentre.com/world.php
8
Matkaseuraa / Vs: Joulukuussa Thaimaaseen
« Uusin viesti kirjoittanut Mies83 20.09.2020, 09:11:36 »
Hei kiitos tästä.

Kovin outoa että tälläisistä asioista ei ilmoiteta matkanjärjestäjien sivuilla ja että matkoja ylipäänsä sinne myydään.

Noh toivotaan että tilanne palautuisi normaaliksi mahd.pian.

Ja kiitos vielä tästä infosta.
9
Yleinen / Vs: Minne mennä? (Kyselyjä suositeltavista matkakohteista)
« Uusin viesti kirjoittanut N.K 19.09.2020, 18:19:42 »
Kuten Pesula edellä olen äimän käkenä, miten onnistuu 6 päivän reissu Islantiin vähän yli 300 eurolla? Sinnehän ei ole edes suoria lentoja Suomesta vaan Arlandan kautta niin nostaa lentolipun hintaa. Mihin vuodenaikaan reissu tehtiin?  Kysyn siksi, että oman kokemukseni mukaan esim tulivuori Heklaa ei päässyt katsomaan toukokuussa koska tiet olivat huonossa kunnossa talven jälkeen muutama vuosi sitten. Olen kiertänyt maailmaa jonkin verran ja Islanti on kyllä yksi kalleimpia paikkoja, jossa olen käynyt. Silti suositeltava paikka jos löytyy ylimääräistä rahaa....
Hei!
Reissu tehtiin lokakuussa ja lennot saatiin halvalla(noin 170€). Auto oli hinnaltaan 110€ jonka maksoimme puoliksi😀 olimme vain yhden yön leirintä alueella, jolloin pystyimme peseytymään. Leirintä alueen paikka maksoi henkilöltä 2000 islannin kruunua eli vain noin 12€, mikä oli yllättävän halpa. Loput rahat käytettiin ruokaan, mutta aika halvalla syötiin eli ei kyllä ravintolassa käyty :) Ruoka oli kyllä huomattavasti kalliimpaa kuin Suomessa. Bensat maksoimme myös puoliksi joten sekään ei kasvanut massiiviseksi menoeräksi. Lisäksi on sanottava että emme käyneet maksullisissa turistikohteissa, kuten blue lagoonissa (olimme käyneet jo edellisellä käynnillä :)). Islannissa riittää kyllä näkemistä muutenkin. Peseydyimme myös kerran toisessa kuumassa lähteessä, joka ei ollut täynnä turisteja :)
Kiitos Pesula, mahtavaa olla täällä!
10
Matkaseuraa / Vs: Joulukuussa Thaimaaseen
« Uusin viesti kirjoittanut Sakcris 19.09.2020, 16:29:16 »
https://finlandabroad.fi/web/tha/ajankohtaista/-/asset_publisher/TV8iYvdcF3tq/content/koronavirustilanne-thaimaassa/384951

Tuolta katselemaan. Tilannehan toki elää koko ajan.

Maahantulosäännökset

Thaimaa julisti 26.3. maahan poikkeustilan, joka kieltää muun muassa maahantulon ulkomaalaisilta tiettyjä poikkeuksia lukuun ottamatta. Rajoitteita on lievennetty asteittain ja 1.7. lukien maahan voi tulla erityisryhmien, kuten diplomaattien lisäksi muun muassa:

    Ulkomaan kansalainen, joka on Thaimaan kansalaisen puoliso, lapsi tai vanhempi
    Ulkomaan kansalainen, jolla on voimassa oleva oleskelulupa Thaimaahan
    Ulkomaan kansalainen, jolla on voimassa oleva työlupa Thaimaahan, sekä tämän puoliso ja lapset
    Ulkomaan kansalainen, joka opiskelee Thaimaan viranomaisten hyväksymässä oppilaitoksessa, sekä tämän huoltaja
    Ulkomaan kansalainen, joka tulee Thaimaahan tiettyihin hyväksyttyihin lääketieteellisiin toimenpiteisiin, sekä tällaisen henkilön avustaja

Kaikki ulkomaalaiset tarvitsevat maahantuloon erityisluvan Thaimaan suurlähetystöstä ja muita asiakirjoja eritysryhmästä riippuen. Lisäksi Thaimaahan saapuvien tulee noudattaa maassa voimassa olevasta poikkeustilasta johtuvia määräyksiä, mukaan lukien 14 päivän karanteeni omakustanteisesti valtion karanteenihotellissa.

Edellä mainittujen ryhmien lisäksi Thaimaa hahmottelee mahdollisuutta avata maata valikoiduille pitkäaikaisille turisteille joko rajatulle alueelle esim. Phuketiin tai laajemmin Thaimaan alueelle 14 päivän karanteenivelvollisuutta noudattaen. Päätöstä näihin suunnitelmiin ei toistaiseksi ole tehty.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10