Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Erittäin huono kokemus ebookersista
« Uusin viesti kirjoittanut Rullaati tänään klo 12:39:34 »
En suosittele käyttämään ebookersin palveluja. Varasin lennot. Varaushetkellä ebookersin varausohjelma ilmoitti, että lentojen hintaan kuuluu käsimatkatavaroiden lisäksi myös yksi ruumaan menevä matkatavara. Kun sain varausvahvistuksen ebookersilta, matkatavarat ruumaan eivät enää kuuluneetkaan hintaan. Eivät myönnä asiaa. Jouduin ostamaan matkatavarat lentoyhtiöltä erikseen.
Olisi kuulema pitänyt ottaa kuvakaappaus varausta tehdessä ruudulta ja sillä todistaa heille, että väitteeni on totta!!! Käsittämätöntä toimintaa.
Lisäksi ko. firman asiakaspalvelu ja reklamoinnin käsittely on ollut niin ala-arvoista, etten löydä edes sanoja sitä kuvaamaan. En suosittele käyttämään ko. firman palveluja missään muodossa.
2
Matkaseuraa / Vs: Matkaseuraa syys-marraskuu
« Uusin viesti kirjoittanut Riinauhg tänään klo 10:15:02 »
Moi!

Olisitko innokas lähtemään heti syyskuun alussa? Itselläni on silloin loma ja ajattelin jonnekin lähteä viikoksi ennen koulujen alkua. Olen tällöin 24 joten tuonne ylärajoille menisin 😄
3
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« Uusin viesti kirjoittanut Pesula tänään klo 10:06:56 »
Honningsvåg, NOR.

Paljon on pyöräilijöitä liikkeellä Nordkappin liepeillä, olkaahan tarkkana autoilijat (1/4 vastaantulijoista FIN kilvillä)
4
Matkaseuraa / Vs: Välimeren risteily!
« Uusin viesti kirjoittanut jyka tänään klo 09:09:39 »
Käykö keski-ikäinen, vähän kaljuuntunut isomahainen mies?
5
Matkaseuraa / Välimeren risteily!
« Uusin viesti kirjoittanut Kepallica tänään klo 07:25:28 »
Hei. Olen lähdössä Välimeren risteilylle syys/lokakuun taitteessa viikoksi. Matkaseura vois olla kiva! Olen 53 v sinkkumies!
6
Afrikka / Vs: Luoteis-Afrikan saaristo - turvallisuus ja vinkit?
« Uusin viesti kirjoittanut jk tänään klo 05:16:22 »
Jos tämä ei ole trolli, niin sitten ei mikään. Laitan lukkoon.
7
Afrikka / Vs: Luoteis-Afrikan saaristo - turvallisuus ja vinkit?
« Uusin viesti kirjoittanut mpala eilen klo 23:05:43 »
ELikkäs ollaan lähössä reissaamaan luoteis-Afrikkaan kanarijan Saarille ja ois kiva tietää onko kukaan muu käynyt mitä tulee ottaa huomioon turvallisuuteen liittyen ja mitä rokotuksia tulee hankkia. Malarian ja hepatiitti a:n ja c:n olen jo ottanut.
Isä sanoi että siellä on joskut ollut joku sotakin, eli onkohan mitenkä turvallinen ympäristö? Las Palmasiin ollaan lähdössä travellaamaan ja tarkotus ois kaksi viikkoa olla, mitä kieltä paikalliset puhuu ja käykö valuuttana eurot?

Kuitos vinkeistä
, roadman97

ei kauhean vakuuttava alku talle forumille.
8
Tyhmät kysymykset / Vs: Toisen vanhemman matkustuslupa
« Uusin viesti kirjoittanut mpala eilen klo 23:04:20 »
ei riita passi

tassa finnairin sivulta.
"Alaikäisten matkustusasiakirjat
Joissain maissa vaaditaan lisäksi vanhempien tai holhoojien hyväksyntä alaikäisen lapsen matkustukselle, kun lapsi matkustaa yksin tai vain toisen vanhemman tai holhoojan seurassa. Hyväksyntä saattaa koskea maasta poistumista tai maahan saapumista. Tietoja alaikäisiä lapsia koskevista vaatimuksista saa lähtömaan viranomaisilta sekä kohdemaan suurlähetystöstä."
9
Afrikka / Vs: Luoteis-Afrikan saaristo - turvallisuus ja vinkit?
« Uusin viesti kirjoittanut Pussikenguru eilen klo 22:18:10 »
Kanariansaaret ja Las Palmas ovat sen verran suosittuja matkakohteita, että englannilla pärjää mainiosti. Minkälaista lomaa olet suunnitellut? Jos aiot reppureissata, en tiedä onko Kanariansaaret hyvä vaihtoehto, sillä se on täynnä kalliita hotellikomplekseja ja turistiravintoloita.
10
Afrikka / Vs: Luoteis-Afrikan saaristo - turvallisuus ja vinkit?
« Uusin viesti kirjoittanut conard eilen klo 22:05:21 »
Ei kai Afrikassa nyt eurot käy. En lähtis. Vaarallista voi olla. Englannilla kyllä pärjää, ellei noi saaret oo Ranskan siirtomaita. Silloin pärjää ranskalla.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10