Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Pohjoismaat / Vs: Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« Uusin viesti kirjoittanut Matkaajanainen tänään klo 13:54:57 »
Oulussa on aina mukava käydä, tykkään paikasta. Siellä käydessä pitää aina käydä syömässä Pannukakkutalossa, niitä toki löytyy muualtakin kuin Oulusta.
2
Pohjoismaat / Vs: Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« Uusin viesti kirjoittanut mpala tänään klo 11:43:33 »
Tällaista tietoa myös sain, ei omaa kokemusta:

kahvilat:
villa hannala, mutta auki vain kesällä ja joulukuussa 9-20.12
https://www.facebook.com/VillaHannala/?rf=156328274432139
villa eevilä, aukeaa taas 20.11
https://www.facebook.com/sevaaleanpunainentalo/3
Pohjoismaat / Vs: Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« Uusin viesti kirjoittanut kasasagi tänään klo 11:33:05 »
Oulun satamaan ei ole yleisöllä asiaa. Merellisiin tunnelmiin pääsee helpoiten ehkä ihan Torinrannassa tai Nallikarissa. Jos on auto ja aikaa, niin Oulunsalon lauttaranta (miksei matkalla myös Varjakan satama tai jopa Varjakansaari, jos sinne onnistuu jotenkin pääsemään) ja Hailuodon Marjaniemi. Bussilla 59 pääsee Hailuotoon kyllä myös. Kannattaa käydä, ennen kuin rakentavat sillan.

Kauppahalli taitaa olla tällä hetkellä remontissa, mutta sieltä muuttaneesta Saaran kahvilasta olen kuullut kehuja. Cafe Bisketti lopettanee vuoden loppuun mennessä vuokrasopimuksen päättymiseen. Molemmat sijaitsevat Rotuaarilla.

Puolangallahan on ainakin Hepoköngäs... Kahviloista en tiedä, Ravintola Esteri tuntui ainakin olevan sikäläisittäin keskeisellä paikalla, jos haluaa seurata ikkunasta maailman menoa.
4
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« Uusin viesti kirjoittanut kaj tänään klo 01:26:44 »
Vina del Mar Chile. Lensin tänne turistiluokassa, nyt hävettää. Ei mulla ole rahaa ja verkostoja, jotka järjestää mulle purjeveneitä ja miehistöä niinkuin sille ruotsalaiselle luksusmatkaaja Greta Thunbergille.

Taidan vetää pullon halpaa paikallista punkkua ahdistukseeni maapallon tulevaisuudesta
5
Matkaseuraa / Vs: Matkaseuraa Phuket + lähisaaret joulun aikaan
« Uusin viesti kirjoittanut spage eilen klo 22:49:05 »
Moi!  Olen myös joulunaikoihin siellä, että jos pääsen teidän mukaan vielä, niin olisi tosi kiva :) Ymmärrän kyllä, jos ette ole kiinnostuneita.

Olen rento ja positiivinen 19v (täytän joulukuussa 20) nainen. Olen suunnitellut myös meneväni sukelluskurssille, mutten ole kuitenkaan vielä varaillut mitään.
6
Lähi-itä / Vs: Israel
« Uusin viesti kirjoittanut gardaani eilen klo 14:50:32 »
Vinkkejä Israelin matkalle. Missä kannattaa käydä? syödä? Juoda? käydä viihteellä? Suositeltavat nähtävyydet? jotain spesiaali mestoja?

Tarkoituksena kokea reilu viikon ajan monipuolisesti kaikkea mitä Israel tarjoaa. En ole kovin uskonnollinen, niin nuo jeesus-jutut eivät ole matkan tarkoitus.
7
Pohjoismaat / Vs: Oulun ja Puolangan nähtävyydet
« Uusin viesti kirjoittanut fishbone eilen klo 14:19:29 »
Mä oon käyny joskus ihan ysärin alkupuolella Oulussa Carrolsissa syömässä. Olin yllättynyt, että lappalaiset osas vääntää ihan yhtä hyvät Clubburgerit, ku mitä sai Citykäytävät 'Rolsista.

Sit Hesburger osti ketjun ja kai siitä on jo kohta 10 vuotta ku viimeset Carrolsit suljettiin Stadissa. Mut jos tää tieto ketjun lopettamisesta ei oo vielä ehtiny sinne Lappiin asti, ni suosittelen käydä kokeilee.
8
Sambiaan muistaakseni ja sitten kilimanjarolle ja siperiaan erinäisiin paikkoihin, mongoliaan ainakin.
9
Japanilaiset matsuri-perinnefestivaalit ovat erinomainen tapa päästä kokemaan perinteistä japanilaista tunnelmaa ilmaiseksi. Ohara Matsuri on vuosittain marraskuussa Kagoshimassa, Etelä-Japanissa, järjestettävä perinnefestivaali. Miltä näyttää, kun tuhannet ihmiset tanssivat kaupungin pääkadulla samanaikaisesti? Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=kv0LV_5JHv0
10
Edella mainittujen aikamatkailujen lisaksi haluaisin nahda myos Andy Warholin factoryn alkuvaiheet.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10