Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« Uusin viesti kirjoittanut cha am fani eilen klo 17:33:35 »
Karanteeni ohi, nyt oltu jo toista päivää Cha amissa, muki tyhjä, 3 vuotta täysin raittiina. Jos kaikki menee hyvin, Täällä ei ole kauppaan asiaa ilman maskia, isommissa kaupoissa kuumemittaukset ovelle, nimi listaan/puhelinn:o. Jos kaikki menee hyvin, Toukokuussa Suomeen.
2
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Vs: Moottoripyörällä silkkitietä
« Uusin viesti kirjoittanut ramses 29.11.2020, 07:19:12 »
Kahdeksan kuukauden reissuun mahtui toki muutakin kuin moottoripyöräilyä. Kiinostavaa luettavaa muillekin maatapitkinmatkaajille, inspiraation etsijöille ja kaikille muillekin pallontallaajille.

Jokaisen lukemisesta pitävän motoristin toivelahja. 9/10
Tero Kiira, Bike https://www.motouutiset.fi/fi/moottoripyorat/uutiset/8979/Kirja-arvostelu-Moottoripyörällä-Silkkitietä-Oulusta-Katmanduun-–-Jokaisen-motoristin-toivelukemistoa-Yamaha.htm

Kirjan luettuani, naurettuani, kadehdittuani ja kauhisteltuani ei voi muuta sanoa, kuin kiitos.
Sari Jaatinen, Kaleva

Kuvaukset sekopäisestä liikennekulttuurista, maanvyörymistä, ameebojen aiheuttamista vatsavaivoista ja poliisisaattueessa taitetuista taipaleista saavat lukijankin sykkeen kiihtymään.
Marjo Jääskä, Kaltio

Ja lopulta on pakko todeta, että matka on seikkailu – joka on koettava itse. 4/5
Riitta Ylilehto, Nousu.net https://www.nousu.net/moottoripyoralla-silkkitieta/

Historiaa kirjassa käsitellään kiitettävän vähän. Syed havainnoi analyyttisesti ja siirtää tulkintansa eloisalla kielellä kirjan sivuille.
Ilta-Kanerva Kankaanrinta, Kirjala https://kirjala.wordpress.com/2018/04/24/silkkitien-motoristit-rami-ja-minna-syed/
3
Matkapäiväkirjat / Mp-miehen seikkailut
« Uusin viesti kirjoittanut Ekoteko 29.11.2020, 00:40:17 »
Horroksesta herätty ja jotain saatu raapustettua.
http://ekoteko76.blogspot.com/2020/11/valoa-kohti-poikkeusolot-motoristin.html?m=0

Jussi
4
Yleinen / Vs: PCR testi
« Uusin viesti kirjoittanut cha am fani 28.11.2020, 03:50:21 »
Ei siellä mitään RT- liitettä ole. Lupasivat tuloksen seuraavaksi päiväksi, lauantaiksi. Ymmärtääkseni myös terminaalissa saa testattua, mutta Viroon matkustamisessa pitää olla pätevä syy.
Ok, Thaimaahan vaaditaan RT-PCR testi, Mehiläinen Messukeskus/Hernesaari luvataan kuudessa tunnissa. Kohta tuodaan Sairaalan nurse kiikuttaa huoneeseen toisen pakollisen testin tuloksen, huomenna tuttu taksi hakee Cha amiin.
Ensi vuonna taitaa tulla tilanne että lentoyhtiöt vaativat lennolle rokotustodistuksen, Qantas ilmoitti siitä jo. Kupissa karanteenihotellin nescaffetta.
5
Yleinen / Vs: PCR testi
« Uusin viesti kirjoittanut riku 27.11.2020, 07:08:31 »
Kiitos riku. Hyva homma. Rwandassa asiat otetaan vakavasti, ja hyvä niiin. Tansaniassa onkin varmaan toinen meininki, huhujen mukaan siellä ei ole koronaa ollenkaan :)
no corona in tanzania! tulee heti jos kysyy jotain viirukseen liittyvää... ;D ;D ;D
6
Matkaseuraa / Vs: Matkaseuraa Brasialiaan
« Uusin viesti kirjoittanut romario 26.11.2020, 22:42:44 »
Brasilia on hieno maa ja olen käynyt siellä toistakymmentä kertaa. Kyllä tänäkin talvena olisi hieno lähteä, mutta en tässä tilanteessa koe sitä järkeväksi. Brasilian luvut koronan suhteen ovat aika synkkiä. Kannattaa miettiä kaksi kertaa, lähteäkö vai ei. Parempiakin aikoja tulee vielä, siihen minä ainakin uskon. Jos kuitenkin päätätte lähteä ja on jotain kysyttävää, niin vastaan kyllä kysymyksiin mielelläni jos tiedän asiasta.
7
Matkaseuraa / Matkaseuraa Brasialiaan
« Uusin viesti kirjoittanut Johannaxxx 26.11.2020, 18:39:31 »
Moikka,
Olen kaverini kanssa lähdössä Brasialiaan joulukuun alkupuolella. Etsimme matkaseuraa naisesta/tytöstä. Olemme reissanneet paljon ja kivat kaverit tervetulleita. Tarvittaessa tarjoamme matkan hinnan.
Paljon olen matkustanut itse kaukokohteissa mm. Sri Lanka, Thaimaa, Malesia yksin mutta kaveri seura olisi vaihteeksi kiva.
8
Yleinen / Vs: PCR testi
« Uusin viesti kirjoittanut peuno 26.11.2020, 16:50:09 »
Ei siellä mitään RT- liitettä ole. Lupasivat tuloksen seuraavaksi päiväksi, lauantaiksi. Ymmärtääkseni myös terminaalissa saa testattua, mutta Viroon matkustamisessa pitää olla pätevä syy.
9
Tyhmät kysymykset / Vs: Matkustaminen Jalkapallon EM-kisoihin 2021
« Uusin viesti kirjoittanut raven 26.11.2020, 11:43:47 »
EM-kisojen suhteenhan on väläytelty mahdollisuutta (ehkä enemmän median toimesta) siirtää kisat jopa yhteen maahan. Tällöin potentiaalisia isäntiä olisivat varmastikin Venäjä (2018 MM-kisojen vauhdeilla saisivat varmasti nopeasti pystyyn) taikka Ranska (joka isännöi 2016 EM:t) taikka Saksa (joka valmistautuu jo 2024 EM-isännyyteen). Noilta löytyisi infra ja resurssit tempasta kisat pystyyn puolessa vuodessa, mutta haluaisiko mikään muu kuin Venäjä oman terveysturvallisuutensa uhalla moista showta - todennäköisesti vieläpä tappiollea - pyörittää?

Ja se Venäjä taas ei itse taudin suhteen ole ollut mikään mallioppilas.
10
Osta, myy, vaihda, vuokraa, lahjoita / Moottoripyörällä silkkitietä
« Uusin viesti kirjoittanut ramses 26.11.2020, 07:53:01 »
Ajoimme tyttöystävän kanssa moottoripyörällä Oulusta Nepaliin ja takaisin. Kirjoitin reissusta kirjan, jota kehtaan suositella vaikka pukin konttiin. Muutkin ovat kehuneet,  mm anoppi, Kaleva ja Bike -lehti, joka antoi arviossaan 9/10. Kirja on kustantajan varastosta loppuun myyty, mutta omasta verkkokaupastani voi vielä tilata. https://holvi.com/shop/moottoripyoralla-silkkitieta/product/3536691a173903d8c05117de0e5aac00/

Alennuskoodi "tallaajat" antaa pienen alennuksen. Jos haluat kirjaan signeerauksen tai omistuskirjoituksen, lähetä viesti osoitteeseen [email protected]
Sivuja: [1] 2 3 ... 10