Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Eurooppa / Vs: Korfu
« Uusin viesti kirjoittanut Pussikenguru eilen klo 16:41:35 »
Korfun kaupungin läheisyydessä on pieniä rantakaistaleita, mutta enimmäkseen laitureita, joista hypätään veteen. Ei pitäisi olla pitkä matka kaupungista, googlaamalla löytyy tarkat sijainnit.
2
Eurooppa / Vs: Korfu
« Uusin viesti kirjoittanut starman eilen klo 15:58:50 »
Itsekin uskoisin, että siellä kaupungissa voisi olla paras majoitustarjonta ja kaupunki kiehtoo kyllä, mutta haluaisin myös käydä rannalla (ei tarvetta viettää koko päivää). Onko kaupungissa rantaa lainkaan, tai pääseekö sieltä helposti rannalle?
3
Eurooppa / Vs: Korfu
« Uusin viesti kirjoittanut Pussikenguru eilen klo 15:51:08 »
Riippuu mitä haluat matkaltasi, haluatko olla rannoilla vai kaupungissa? Korfun kaupunkihan on aika tunnelmallinen paikka ja uskoisin, että sieltä löytyy paras majoitustarjonta, koska se on suurin asutuskeskus saarella.
4
Eurooppa / Korfu
« Uusin viesti kirjoittanut starman eilen klo 14:41:16 »
Vinkkejä kaivataan Korfun saarelta.
Missäpäin saarta kannattaisi majoittua muutamaksi yöksi? Onko saaren eri osien välillä merkittäviäkin eroja?
5
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« Uusin viesti kirjoittanut Starbucks eilen klo 11:34:14 »
IST
TK Lounge
GT lasissa
TK kotiin
6
Intia / Vs: Kokemuksia andamaaneista?
« Uusin viesti kirjoittanut Oopy eilen klo 08:39:04 »
Sattuuko joku tietämään Long Islandin, Neil Islandin ja Little Andamanien nykyisestä majoitustilanteesta; millaista on tarjolla ja hintatasoa? Löytyykö budjettireissaajalle sopivaa, mieluiten alle 700₹/10€ per yö?
7
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Vs: Hommia toiminimellä
« Uusin viesti kirjoittanut Milla-Riina eilen klo 00:14:39 »
Pakko tarkentaa: Siis meinaatko toiminimiyrittäjänä Suomessa, mutta oleskelet ulkomailla, vai toiminimen perustaminen ulkomaille?
8
Yleinen / Vs: Kaukomatkailun eettisyys
« Uusin viesti kirjoittanut hard 16.01.2019, 23:14:24 »
Lentomatkustuksen ekologisuus kyllä paranee lähivuosina tuntuvasti, kun siinä aletaan siirtyä biopolttoaineisiin. Juurikin Neste-yhtiö teki miljardi-investoinnin lentopolttoainetta tuottavan biopolttoainetehtaan rakentamiseen. Eli hiukan kun malttaa niin lentäminen ei ole enää niin paha asia, kuin mitä se on nyt. Lentoliikennekin osallistuu (vähän jälkijunassa) ilmastotalkoisiin  :)
9
Ulkomailla asuminen ja työskentely / Diginomadina Indonesiassa – Vinkkejä?
« Uusin viesti kirjoittanut Milla-Riina 16.01.2019, 23:09:10 »
Etenkin kiinnostaa muiden diginomadien näkemykset, koska tarpeet lienevät eri kuin lomamatkalla. Toki viikonloppuina ja töiden jälkeen voi rentoutua. Teen siis töitä netin yli Suomeen.

En ole ennen käynyt Indonesiassa. Aurinko, meri, luonto, urheilu ja surffaus houkuttelevat. Luonnollisesti tarvitsen toimivan netin ja jonkinlaisen työpöydän arkityöpäiviksi. Yöelämä pitää kokea, mutta oleskelen pääosan ajasta mieluummin muualla kuin keskeillä bilemestoja. Sen sijaan ranta, luonto ja surffaus saisivat olla lähellä. Mahdollisuus tutustua ja viettää aikaa muiden nomadien kanssa esim. yhteistyötiloissa on plussaa. Näin ollen kyselen:

- Missä muut diginomadit liikkuvat? Missä on hyvä tutustua ihmisiin?

- Huolestuttaa, että Bali on liian turistinen, vaikka voihan olla, että sieltä löytyy jokin viihtyisä diginomadin oltava nurkka. Siellä näyttäisi olevan paljon muitakin samalla asialla. Lennän joka tapauksessa Balille alkumatkasta. Millä alueella kannattaa yöpyä? Hostellissa vai jossakin muussa?

- Onko Balille hyviä vaihtoehtoja diginomadin elämää ajatellen? Onko muilla saarilla tai vaikka viereisissä maissa alueita, joissa olisi sopivat olosuhteet ja infra paikasta riippumattomaan (mutta nettiriippuvaiseen) digitaalisen nomadin elämään?

- Mistä löytää parhaiten kohtuuhintaisia (budjetti)asuntoja viikoiksi/kuukausiksi? Kuinka ajoissa pitää olla liikkeellä?

- Ilmeisesti mopo on monissa paikoissa näppärin liikkumaväline. Voiko sellaisen vuokrata pidemmäksi aikaa jostakin?

- Mihin maahan suosittelette viisumipakoa?

- Oletteko käyneet missään paikallisissa harrastuskerhoissa tms.? Rakastuin vuosi sitten telinevoimisteluun ja tekee kipeää jättää voimistelusali ja ohjatut treenit taakse. Krav maga, jousiammunta, surffaus, ja oikeastaan suurin osa muistakin urheilulajeista mennee.

- Muita ideoita?
10
Yleinen / Vs: Kaukomatkailun eettisyys
« Uusin viesti kirjoittanut SunRiseGirl 16.01.2019, 23:06:02 »
Siis puhutaanko tässä nyt vain matkailun ekologisuudesta vai ettisyydestä yleisesti, koska ainakin itse näen, että matkailun eettisyyteen liittyy hirveän paljon muutakin kuin vain ekologisuus. Mutta mitä ekologisuuteen tulee, niin olen päättänyt tehdä vain yhden reissun lentäen vuodessa. Loput matkat teen junalla tai sitten vain harrastan enemmän retkeilyä lähiympäristössä, joka sekin on todella mukavaa ja sitä on tullut tehtyä aivan liian vähän, koska kaikki lomat ovat menneet reissussa jossain paljon kauempana. Todella vaikealta tuntuisi luopua matkustamisesta kokonaan, varsinkin näin talvella, kun tuntuu, että on aivan välttämätöntä päästä johonkin lämpimään.

Mutta jos miettii omia matkustustapoja, niin varmaan se on aina sisältänyt aika itsestään paljon ekologisia valintoja, kuten sen, että matkustan mahdollisimman vähällä tavaramäärällä, yövyn yksinkertaisissa paikoissa, joissa ei mene energiaa ilmastointiin eikä maan vesivaroja käytetä uima-altaisiin, liikun kohteissa aika pitkiäkin välejä mahdollisimman paljon junilla/busseilla  jne.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10