Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Eurooppa / Vs: Hyvä ja edullinen majapaikka Dublinista?
« Uusin viesti kirjoittanut polona tänään klo 09:26:03 »
Irlannissa hotellit on kalliita. Edullisimpia taitaa olla esim. Academy plaza (tosi hyvä sijainti ja siisti hotellikin) - https://www.booking.com/hotel/ie/academyhoteldublin.fi.html?aid=949022&no_rooms=1&group_adults=1 , Barry hotel (tässäkin ok sijainti ja yllättävän siisti) - https://www.booking.com/hotel/ie/barry-s.fi.html?aid=949022&no_rooms=1&group_adults=1 ja The ripley court - https://www.booking.com/hotel/ie/the-ripley-court.fi.html?aid=949022&no_rooms=1&group_adults=1 (ok sijainti vaikka onkin bussiaseman vieressä mitä pidetään rauhattomana alueena mutta itse en ole koskaan Dublinissa pelännyt ja aamupala sisältyy hintaan, sekä on ihan ok siisti hotelli pariks yöks). Noissa oon itse yöpynyt ja ei oikeastaan pahaa sanottavaa. Lisäks oon kuullut hyvää jurys inn sekä maldron hotelleista :) Dublin on ihana vaikka majoitus kallista onkin!
2
Australia ja Oseania / Vs: Hostelli suosituksia Melbourne, Sydney, Cairns...
« Uusin viesti kirjoittanut guycassode258 tänään klo 09:16:59 »
Hub Hostel - https://www.booking.com/hotel/au/hub-hostel-north-melbourne.en.html?aid=949022&no_rooms=1&group_adults=1  Persoonallinen ote, poikkeuksellisen ystävällinen ja aktiivinen henkilökunta. Loistavat huoneet.
3
Kanada ja Yhdysvallat / Vs: Roadtrip Amerikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut dixi eilen klo 18:47:37 »
Nostellaas vanhaa ketjua ylös, kun olisi jälleen jenkkiroadtrip mielessä.

Kuten aiemmista viesteistä näkyy, niin tuolloin 2012 oli eka road trip. Silloin reittinä oli suunnilleen: Lousiana-Tennessee-Missouri-Oklahoma-Teksas-New Mexico-Arizona-Nevada-Kalifornia, eli mentiin suurimmaksi osaksi Route kuuskutosta mukaillen.

Se reissu meni täydellisesti, joten siitä asti on tehnyt mieli lähteä uudestaan ja ensi vuonna olisi viimein siihen mahdollisuus.

Tällä kertaa ajattelin, josko tutkisi Pohjois-Usaa ja siihen nyt vinkkejä kyselenkin, eli mitkä siellä olisi ne hienoimmat reitit ja nähtävyydet? Olen hahmotellut tämänkaltaista reittiä, joka on vedetty suurimmaksi osaksi aivan fiilispohjalta: https://goo.gl/maps/kuwLrfBxZzLkzk8U7

Eli reitti olisi ainakin vielä tällä hetkellä Pohjois-Dakota-Nebraska-Colorado-Wyoming-Montana-Idaho-Oregon-Washington.
4
Asian vierestä ja vieläkin kauempaa / Vs: Passikuvat Helsingistä
« Uusin viesti kirjoittanut mpala eilen klo 16:09:57 »
Mitahan maksaa e-passikuvat nykyjaan? ovatko hinnat samansuuntaiset kaikkialla vai onko jotain edullisempaa tiedossa?
5
Matkaseuraa / Mallorca 6.8-15.8
« Uusin viesti kirjoittanut Mikaleijona eilen klo 15:16:53 »
Matkaseuraa mukavasta naisesta,jyväskylän alueelta mieluiten. Lennot ja all in clusive maksettu, sinulle jää vain huoli kuljetuksesta jkl-hki-jkl 😊😉, vaikka bussilla. Itse olen 50 v, sinä noin 35-50.
6
Matkaseuraa / Vs: Aasia 2019
« Uusin viesti kirjoittanut hettula_joni eilen klo 14:56:19 »
Tervehdys, olen käynyt perhentialla ja on huikea paikka. Voisin lähteä uudestaan.
7
Matkaseuraa / Vs: Rantalomalle syyskuussa?
« Uusin viesti kirjoittanut lauriko eilen klo 14:19:45 »
Hei! Etin kans matka seuraa syyskuulle johki päin. Löysin sen verran yhteistä meistä että tykkään myös syödä ja juoda ja olen samoja ikiä oleva mies. Sukulaiset ja kaverit kolusin jo läpi mutta kenelläkään satu lomat syyskuulle
8
Etelä-Amerikka / Vs: Lennot Etelä-Amerikkaan
« Uusin viesti kirjoittanut Pesula eilen klo 12:22:04 »
Mitä nyt äkkiä katselin yhdensuuntaisia lentoja ihan random päivällä 11. joulukuuta, niin ainakin isoista cityistä toiseen lentämällä hintaa saa ruuvattua alaspäin, esimerkiksi näin

Lima - La Paz 103€
La Paz - Santiago 197€
Santiago - Buenos Aires 54€

= 3912 kilometrin matka hintaan 354€, kun suorat Lima - Santiago lennot näytti olevan jtn 450€ luokkaa. Mutta joo, varmaan tiedätte itse enemmän mitä kriteereitä pitää olla, kauanko perse kestää lentoa ja millä vaihdoilla jne.
9
Thaimaa / Vs: Bangkokista Krabille?
« Uusin viesti kirjoittanut roisabaiso8 eilen klo 08:45:18 »
Päättelimme, että bussi on helpompi vaihtoehto, eikä sen kalliimpi. Lentoyhteys Bankok-Krabi löytyy myös, mutta budjettimatkalla kun ollaan, niin koitamme pihistellä lähes kaikessa missä voimme. Lennot eivät kuitenkaan ole kalliita ja hyvä vaihtoehto, jos aikaa reissulle ei ole paljon. Hinnat pyörivät n. 40-50 euron tuntumissa - https://12go.asia/en/travel/bangkok/krabi
10
Yleinen / Vs: Sijaintisi NYT?
« Uusin viesti kirjoittanut illusia 16.07.2019, 20:30:04 »
Pärnu. Viimeinen pysähdys ennen Tallinnaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10