^ Me ylitimme Golden Gaten ja nautimme heti sen jälkeen superkapeista pikkuteistä aivan merenrannassa (siis sillan vasemmalla puolella). Mutta sitten suuntasimme sisämaahan, koska tarkoituksena oli napata parissa päivässä Napan ja Sonoman parhaat palat.
Olimme erittäin tyytyväisiä majoitusvalintaamme. Päädyimme Healdsburgiin ja Camelia Inniin. Kaupungissa on lukuisia viinikohteita, jos haluaa esim. kuluttaa päivän pienissä ympyröissä, ja sitten siellä on mainio "karhupanimo". Me ajelimme kuitenkin pitkin ja poikin, kävimme mm. Korbelilla (yksi niistä kuohuviininvalmistajista, jotka myyvät paikallisille samppanjaa ja ylpeilevät pressan suosiolla).
Russian River Valleyn tiloille pystyi monesti vain poikkeamaan, Napan suunnalla taas tarvitsi useammin varauksen. Mondavin tilan viinikierros oli itselleni hyvin avartava - kymmenien eri kierrosten jälkeen oivalsin siellä perustavanlaatuisia asioita viininvalmistuksesta. En kyl enää muista mitä

Mondavi oli joka tapauksessa se, joka ensimmäisenä avasi tilansa ovet turisteille, koko Napa-turismin luoja. Schramsbergista tuli meidän häämatkan "suosikkisamppanja", se on siis myös paikallinen kuohuviini, mutta hyvin huonosti erotettavissa Champagnen maakunnan tuotteista. Kellarikierrokselle (tai visiitille ylipäätään) on tehtävä ennakkovaraus. LP:stä löytyy kaikki tiedot.
Haastetta tuolla alueella kiertelylle loi se, että viinitilojen lisäksi huippuravintoloita on paljon. Ja niiden lisäksi myös ihania panimoravintoloita, joiden tuotteita tekee mieli maistaa. Alkoi häämatka käydä työstä tuossa vaiheessa! CIA:lla eli Culinary Institute of Americalla on myös toimipiste Napassa, kannattaa poiketa ainakin kaupassa ja kahvilassa. Nautittavin illallisemme tarjoiltiin Meadowoodsissa, joka oli silloin saanut vastikään kolmannen tähtensä.