Pikkuletit kuituhiuksista Indonesiassa

 (Luettu 785 kertaa)

Milla-Riina

  • Reissaaja
  • Viestejä: 28
    • Profiili
    • Nomadic Living Room
Pikkuletit kuituhiuksista Indonesiassa
« : 07.01.2019, 18:48:51 »
Onko teillä kokemuksia pikkulettien lattamisesta Indonesiassa? Entä kuituhiuksista?
Jos haluan platinablondit tai lähes platinablondit kuituhiukset omieni jatkoksi, kannattaako ne ostaa etukäteen Suomesta vai löytyykö niitä Indonesiasta? Mistä kannattaa kuituja ostaa tai missä kannattaa teettää lettikampaus Indonesiassa? Mitä kuidut ja letitykset maksavat Indonesiassa? Balillahan varmaan on muitakin blondeja turisteja, joten onko siellä blondia kuitua?

Aloitan 3 kk reissuni Jakartan kaupungista helmikuussa, mutta suuntaan pian Balin ja Lombokin suuntaan. Haluaisin laitattaa pään täydeltä lettejä platinablondin värisillä kuituhiuksilla höystettynä. Suomessa olen nähnyt lähinnä Cypershopin myyvän hiuskuitu puntteja (mitä tämä punttisanakin tarkoittaa?). Ne maksavat 10e. Tarvitsen niitä kuulemma 4-8, jotta saan koko pään täydeltä.

Afrikan Beninissä laitatin kuituhiuksista pikkulettikampauksen 35 eurolla kuituineen. Heillä ei mitään ihme puntteja ollut vaan vain yksi iso tuppo kuituhiusta. Valita sain mustasta ja kellertävästä hiekan vaaleasta. Otin mustan ja kuvittelin saavani siitä vain "highlightia". Tekotukkaa tulikin niin reilusti että muutuin mustatukkaiseksi kertaheitolla :D Paluumatkalla näin lentokentällä tän kuvan ja inspiroiduin: https://www.beautyalmanac.com/uploads/YSL%20Touche%20Eclat%20All-In-One%20Glow%20Foundation%20beauty.jpg
A wise shirt once said that freedom is a state of mind