Valkoviini kalan kanssa,
punaviini lihan kanssa,
väkeviä ajan kanssa,
kaljaa myöskin paljaaltansa.
- Alivaltiosihteerin Alkoholikansakoulu (tms)
Nyt on mukissa kahvia, illalla viiniä (ehkäpä joku kiva rosé aasialaisen safkan kanssa), huomenna hyvää lageria. Parasta Lontoossa on Sainsburyn tuorepuristettu mandariinimehu, joka pitää sekoittaa Campariin. Voittaa normaalin Campari Orangen 6-0. Hyvä viski maistuu silloin tällöin, kuten myös siideri, mieluiten Magners (eli Irlannin Bulmers).
Minen usko siihen "kaikkee sekasin ja kamala känni ja kankkunen" -teoriaan. Jos saman alkoholi- ja nestemäärän vedät samassa ajassa viininä, kirkkaana (+lantrinki joko sekaisin tai vieressä), kaljana, kiljuna (no joo...) tai skumppana, niin aika lailla sama humalatila siitä tulee. On se kyllä varmaan monelle ihan tehokas itsekontrollimenetelmä. Jos kaljan kanssa tietää että kymppikassin kestää niin hyvin pysyy kontrollissa (eikä enempää jaksa litkiäkään). Päälle jos vielä vetää tervetuloskumpat, pullollisen viiniä pihvin kyytipoikana, muutaman drinksun baarissa ja kaverin tarjoomat shotit, niin kokonaisalkoholimäärä alkaa olla aika korkealla. Mutta ei sillä sekoittamisen kanssa ole sinänsä mitään tekemistä.