National Expressin pysäkit Stanstedista Lontooseen tultaessa

 (Luettu 1707 kertaa)

Elle

  • Aloittelija
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Haluaisin päästä National Expressillä Stanstedin kentältä Lontooseen Maryleboneen, mutta bussilinjojen pysäkkilistaus aiheuttaa päänvaivaa. Osaisiko kukaan kertoa tarkemmin, missä kohtaa punaisella merkitsemäni pysäkit sijaisevat tarkelleen ottaen? Mitä kauttaviivoilla merkityt tarkoittavat - teiden risteyksiä vai vaihtoehtoisia pysäkkejä? Pysäkin paikalla on minulle väliä, koska pitäisi pian päättää, menenkö suoraan esimerkiksi Victoria Stationille ja otan sieltä taksin hotellille, vai pysähtyykö bussi kävelymatkan päässä hotellilta. En taida uskaltaa kävellä hotellille keskellä yötä, jos pysäkki on kovin kaukana.

Lisäksi mietityttää matkatavararajoitus - Marylebone, Baker St -pysäkin perässä kielletään muut paitsi käsimatkatavarat muilla paitsi A2/A6 -linjoilla (tai niin tuosta ymmärrän). Mistä tiedän, mikä bussi on kyseessä? Tarkoittaako ABA4, että alla olevat ovat A4:n aikoja, jolloin en voi jäädä kyseisellä pysäkillä pois, koska minulla on myös suurempi matkalaukku?


Stops for service ABA4 Departure / arrival
London, Stansted Airport, coach station, Essex   Departs: 00:10
London, Golders Green, LT bus station, Greater London   Departs: 01:10
London, Finchley Road, Tube stn, Greater London   Departs: 01:15
London, St Johns Wood, Park Rd., Greater London   Departs: 01:20
London, Marylebone, Baker Street / Gloucester Place, Greater London (hand luggage only, excl A2/A6)   Departs: 01:22
London, Baker St / Glos Pl, George St, Greater London   Departs: 01:24
London, Marble Arch (for 103 service), Oxford St, nr Old Quebec St, Greater London   Departs: 01:26
London, Hyde Park Corner, Greater London (hand luggage only, excluding A6 services)   Departs: 01:30
London, Victoria rail station, Greater London   Departs: 01:35
Victoria Coach Station, London, Greater London   Arrives: 01:40
End of Journey


Ja vielä muutama kysymys: onko matkan Stansted - Lontoo (Victoria) - Stansted hinta sama riippumatta siitä, jäänkö pois ennen Victoriaa? Uskallanko ostaa yöllä lähtevään National Expressin bussiin lipun vasta bussista, vai onko niissä mahdollisesti täyttä, ja onko lipun ostaminen bussista kalliimpaa kuin linja-autoasemalta?

Kiitos jo etukäteen! Viestini saanee siirtää pian tyhmät kysymykset -osioon.  :roll:

Elle

  • Aloittelija
  • Viestejä: 5
    • Profiili
National Expressin pysäkit Stanstedista Lontooseen tultaessa
« Vastaus #1 : 24.08.2006, 01:38:25 »
Lontoosta on selvitty hengissä, ja koska kukaan ei osannut vastata kysymykseeni koskien NX:n pysäkkejä, vastaan nyt itse jälkikäteen. En edelleenkään tiedä missä kohtaa Baker Streetiä NX tarkalleen ottaen pysähtyi, mutta pysäkkejä oli vain yksi ja jäimme siinä pois matkalaukkuinemme. Päiväsaikaan hotellille pääsy olisi ollut helppoa metrolla tai bussilla, mutta koska oli yö, satoi kaatamalla emmekä olleet halukkaita seikkailemaan kantamuksinemme bussikatosta kauemmaksi, otimme taksin hotellille (alle 10 minuutin ajelu maksoi £6.40).

Mitä tulee matkan hintaan, niin matka maksaa yhteen suuntaan ilmeisesti aina £10 riippumatta siitä, millä Lontoon keskustan pysäkillä haluaa jäädä pois. Ostimme liput NX:n tiskiltä kentältä, ja ne olivat voimassa myös myöhemmin lähtevissä NX:n busseissa (tai niin meille kerrottiin tiedustellessamme mitäs sitten, jos myöhästymme nyt lähtevästä vuorosta).