Minne mennä? (Kyselyjä suositeltavista matkakohteista)

 (Luettu 622867 kertaa)

Fiasko

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 242
    • Profiili
Vs: Minne mennä? (Kyselyjä suositeltavista matkakohteista)
« Vastaus #1800 : 05.11.2018, 12:57:06 »
Suurin osa kesälomista jäi pitämättä ja tammikuussa voisi ehkä sitten olla vapaalla matkustaen yksikseen. Haussa olisi vähän Suomea piristävämpi ilmasto, kivat maisemat, mahdollisuus tehdä päivän vaellusreissu tai pari ja ehkä jotain autenttisia kivoja ravintoloita. Vaikka turisti olenkin, en viihdy missään kovin keinotekoisessa turistighetossa futispubien ja rihkamakauppojen katveessa.

Omalla hakemisella on jostain syystä tullut esille Madeira, ja sinne matka järjestyisi ihan riittävän edullisestikin. Lufthansan lennot näyttivät olevan tietyille päiville alle 200 € ja vaikka hostellia ei näyttänytkään löytyvän, on hotellit vielä siedettävän hintaisia. Mietin vaan sopiiko Madeira tyydyttävästi speksiini, ja kannattaisiko harkita jotain muuta? Kannattaisiko hotellin olla Funchalissa?

Tammikuulle olen (vaelluspainotteista) reissua miettinyt itsekin, Madeiran lisäksi pyöritellyt Marokkoa ja ikuisuushaavettani Azoreita, lentoja saisi reilulla kolmellasadalla, mutta paikasta saisi ehkä enemmän irti myöhemmin keväällä... Kaupunkilomavaihtoehtona myös Lissabon.
Pietari vei mennessään.

Zambba

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 135
    • Profiili
Vs: Minne mennä? (Kyselyjä suositeltavista matkakohteista)
« Vastaus #1801 : 06.11.2018, 22:21:39 »
Juu, menen nyt itse kokeilemaan Madeiran. Yksi yö Münchenissä ja seitsemän Funchalissa.

Tämän foorumin haun perusteella Madeiralla on vanhuksia ja Marokossa häslereitä  :D