autolla suomesta vladivostokiin

 (Luettu 21264 kertaa)

tiltti

 • Aloittelija
 • Viestejä: 7
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: autolla suomesta vladivostokiin
« Vastaus #20 : 22.01.2011, 15:42:49 »
Sama ajatus tuli itselläkin opastaa Mossella matkanneen sivuille ja kysellä kokemuksia. Samoin tuo Boormanin ja McGregorin Long Way Round antoi varmasti kuvaa paikallisista teistä ja niiden puuttumisista.

Käsittääkseni jokin vuosittainen ralli on myös, jossa ajetaan Mongoliaan niin pitkälle kuin rassi kestää ja lopuksi lahjoitetaan pois? En nyt tähän hätään löytänyt asiasta virallisia sivuja.

Joka tapauksessa onnea hankkeelle - asennetta ei ainakaan puutu!

Vinkkinä vielä lopuksi jotta jos asia vielä etenee saunaoluita pidemmäs, niin kysäsepäs alan lehdistöltä olisivatko kiinnostuneita julkaisemaan jokusen pätkän taipaleesta palstoillaan. Voi kustantaa ainakin bensarahat.

o

leppis81

 • Tosireissaaja
 • Viestejä: 65
  • Profiili
Vs: autolla suomesta vladivostokiin
« Vastaus #21 : 22.01.2011, 17:09:45 »
lontoo-ulanb http://en.wikipedia.org/wiki/Mongol_Rally tietoa kyseisestä, niinkuin hönö mainostikin niin mopo numero uuno tuonneppäin.

Kaveri tuon ajo 6kk sitten nivalla(kyllähän venäläinen muutakin korjaa, mutta helpommin selviää yleiskalustolla) , ei ollenkaa huono homma mutta tuo auton hävittäminen maksutta ja ilman virkavallan kovaa syyniä on pikkasen vaikeaa. Hyväntekeväisyysjärjestön joka rallin autoistakin vastaa, piti huolehtia autosta... mutta perillä olikin taas toinen ääni kellossa)

ite ralliinhan olis kiva osallistua, siis tuohon lontooseen... mutta kun pitäis ensin ajaa lontooseen että pääsee matkaa niin ei oikein nappaa...

tokihan joku voisi alkaa suomesta järjestämään jotai vastaavaa, kuten on vaika saksassa, saksa-jordan, määrättynä auton hinta, tiimin automäärä, yöpymisen hinta/henkilö yms... oikein budjetti ralli.
Pari suomalaista tiimia tuohon oli osallistumassa... ite houkutellu kanssa tuonne lähteä. http://www.allgaeu-orient.de/costs.php?lan=de


meneeköhän jo vähän ohi alkuperäsen aiheen  ::)

reissuesa

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 113
  • Profiili
  • Reissuesan matkablogi
Vs: autolla suomesta vladivostokiin
« Vastaus #22 : 12.05.2016, 17:38:55 »
HS:n kirjeenvaihtaja Pekka Hakala ajelee parhaillaan Viipurista ostamallaan Ladalla Vladivostokiin.  Hän lähti matkaan Viipurista 24.4.2016 ja aikoo käyttää matkaan ainakin 24 päivää.   Viimeisin raportti on Omskista Siperiasta: http://www.hs.fi/ulkomaat/a1462940366739.  Perillä Vladivostokissa Hakala yrittää myydä Ladan.   Kaikki Viipurista Vladivostokiin -artikkelisarjan postaukset: http://www.hs.fi/aihe/viipuristavladivostokiin/.

Itse olen lähdössä 2 kk kestävälle Nokia - Vladivostok -automatkalla 10.6.2016 ja Uralin jälkeen matkareittini on jokseenkin sama kuin Hakalalla.   Matkasuunnitelmani löytyvät matkablogistani osoitteesta http://www.matkablogi.fi/tag/trans-siperia/.