Lontoo - majoitus

 (Luettu 163361 kertaa)

savo

 • Reissaaja
 • Viestejä: 48
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Lontoo - majoitus
« Vastaus #320 : 03.03.2017, 15:04:51 »
Jos lennän heathrowlle niin olen aina majoittunut earls courtissa. Sopivasti metromatkan varrella. Kulkee kaksi metrolinjaa. Kiva kävelymatka, puistot lähellä yms.. 

Transitmies

 • Reissaaja
 • Viestejä: 55
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Lontoo - majoitus
« Vastaus #321 : 21.03.2017, 14:22:21 »
Tuli tuossa viikko sitten kotiuduttua omalta viikon Lontoon-lomalta. Majoituksiin poimin vinkkejä täältä, ja olinkin yötä paitsi tuolla Bethnal Greenin Travelodgessa myös tuossa Victorian aseman lähellä Stanley Housessa ja Easy Hotel Victoriassa (olin eka pari yötä tuolla Victoriassa, sen jälkeen menin kolmeksi yöksi Bethnal Greeniin ja palasin viimeiseksi yöksi sieltä takaisin Victorialle tuonne Easy Hoteliin helpottaakseni lähtöaamun matkustamisia). Kaikki mestat olivat ihan asiallisia. Mihinkään en varannut ennalta majoituksia, ja hinnat oli viidestäkymmenestä vajaaseen 70 puntaan yö, kahdessa ekassa kahden hengen huoneessa. Stanley House oli vähän nuhjuinen mutta muuten ihan jees, ja hintaan sisältyi ihan kohtalainen english breakfast. Travelodge oli siisti ja persoonaton ja hiljainen (hyvä äänieristys), eli täydellinen paikka nukkumiseen. Easy Hotelin huone oli todella pieni koppero, kuten joku sanoikin, oli lattiapinta-alaa noin neliömetri. Nukkumiseen ja (ahtaaseen) suihkussakäyntiin tuokin soveltui.

Bethnal Greenin Travelodge oli kyllä erinomaisella paikalla liikkumisen suhteen, niin metroasema kuin bussipysäkkikin olivat ihan vieressä. Nuo Victorian aseman lähelläkin olevat paikat toki olivat ainakin lähellä Victoriaa. Bussipysäkille joutui kuitenkin muutaman sata metriä kävelemään, mikä nyt ei toki ihan ylitsepääsemätöntä liene. Näiden lähellä oli muutama pubi/ruokapaikka sekä Tesco, mutta parempi tarjonta näistä oli tuolla Bethnal Greenin Travelodgen lähistöllä.

Ainakin tällä kokemuksella voin vaivatonta ja mukavaa, mutta semi-kohtuuhintaista majoitusta hakevalle suositella tuota Travelodgea. Bethnal Greenin alue oli muutenkin vallan mukavaa seutua pubeine, baareineen ja Victoria-puistoineen.