Vauvan kanssa Etelä-Amerikassa

 (Luettu 1438 kertaa)

Minnie

  • Aloittelija
  • Viestejä: 13
    • Profiili
Vauvan kanssa Etelä-Amerikassa
« : 17.05.2007, 02:37:33 »
Etelä-Amerikan kiertomatkasuunnitelmat jäi odottamaan parempaa ajankohtaa raskauden myötä ja nyt kotona on suloinen 7 kk:n ikäinen vauveli. Taas tekisi mieli reissuun ja suunnitelmissa olisi ensi talvena pikkuneidin ollessa n. 1v3kk kuukauden reissu Chileen ja mahdollisesti Argentiinaan.

Onko kenelläkään kokemuksia matkustamisesta pienen lapsen kanssa kyseisissä maissa? Meillä on ystäviä ja sukulaisia molemmissa maissa, joten osan ajasta majoittuisimme heidän luonaan. Tarkoituksena olisi kuitenkin myös nähdä maata omatoimisesti.
Eli mikä on paras tapa matkustaa taaperon kanssa jos emme lennä? Saako paikan päältä purkkiruokia vai pitäisikö niitä kantaa Suomesta kassikaupalla? Uskaltaako antaa paikallista ruokaa pienelle lapselle?
Onko vauvarinkka vai rattaat parempi kuljetusväline?

Olisi kiva kuulla kokemuksia muilta matkailijoilta. Myös kokemukset muilta alueilta ovat tervetulleita! Ehkä samanlainen reppumatkailu, mitä tuli harrastettua ennen vauvaa ei välttämättä onnistu, mutta onnistuuko kiertomatkailu vauvan kanssa vai täytyykö tyytyä tyypillisiin lomakohteisiin taaperoiän ajan?