New Yorkin hotellit

 (Luettu 87387 kertaa)

HelsinkiFlyer

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 239
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #40 : 09.06.2009, 14:01:43 »
Amerikkalaisissa hotelleissa ei oikeastaan juuri koskaan kuulu aamiainen hintaan. Motelleissa sellaista ei yleensä saa edes rahalla ellei respan tiskillä termarissa olevaa laihaa kahvia ja pakettia donitseja lasketa aamiaiseksi. Sen takia en pricelineä jättäisi käyttämättä. Jenkkien neljän tähden paikat ovat kaikki kyllä erittäin hyvälaatuisia eli menisin ilomielin sellaiseen häämatkalla. Jos on kovin tarkkaa, mihin pääsee, niin ei priceline sovi, se lienee selvä. Jokaisella on omat vaatimuksensa.

Kun hotellibisneksessä menee heikommin, niin ketjut myyvät suoraan omiltakin sivuilta alennuksella huoneita. Mutta, koska jonkun pitää edelleen maksaa täyttä hintaa, niin kokeilevat erilaisia netissä lanseerattuja kampanjoita eli viral marketingia jne.

Esim. InterContinental Hotels Group lanseerasi tälläisen Friends&Family raten, jolla on aika hyviä alennuksia löytynyt.

http://www.ichotelsgroup.com/h/d/6c/1/en/c/2/content/dec/teaser/6c/1/en/lp/friends_family.html?cm_mmc=ihg-_-friendsandfamily-_-emea-_-vanity

Sitten se linkki, jolla varaukset hoituu:

http://www.ichotelsgroup.com/h/d/6c/1/en/friendsandfamily?key=Od7R83jjEc7Xyjpgp%252F2O4AwPw5EYRDFh7lNeyUZf2r4%253D&cm_mmc=DCE-_-FF-_-20090223-A_-AAM143624

Sieltä varmaan voi osua Nykistäkin kohdalle joku sopuhintainen hyvän sijainnin hotelli. Osa noista Holiday Inneistä on ihan uusia ja loistavilla paikoilla.

Ovat näköjään tiukentaneet sääntöjä eli nykyisin pitää jo tietää ks. työntekijän puhelinnumero ja muut tiedot, jotta voi täyttää tuon voucherin. No, niitä saa netin keskustelupalstoilta. Miksi? Koska työntekijä saa 10% provikkaa suosittelemistaan "ystävistä", niin yllättäen moni on valmis "ystävystymään" netin kautta uusien ihmisten kanssa.

Yksi hyvä saitti, joka listailee eri hotellien tarjouksia on tämä Travelzoo. Löytyy siis muitakin kohteita kuin NYC.

http://hotels.travelzoo.com/new-york-hotels/
« Viimeksi muokattu: 09.06.2009, 14:09:21 kirjoittanut HelsinkiFlyer »

kaurahiutale

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 232
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #41 : 09.06.2009, 14:12:28 »
Tässä pohditaan edelleen hotellia, nyt mietittyttää että paljon aamiainen maksaa sitten ihan kahviloissa ja deleissä tms? Kun pitäisi pohtia paljon haluaa maksaa extraa sellaisesta hotellista jos tarjoavat huonetta aamiaisella, pitäisi vertailla yhteishintoja.
Onko kenellekään kokemusta jonkin apartmentin vuokrauksesta, siellähän ois keittiökin missä voisi sitten valmistella aamiaista yms..

niinn ja edelliseen viestiin viitaten, mistäköhän nettipalstoilta noita työntekijöiden tietoja saa?
« Viimeksi muokattu: 09.06.2009, 14:15:50 kirjoittanut kaurahiutale »

Itärajan Ilpo

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 210
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #42 : 09.06.2009, 14:14:45 »
Jep, tällä kertaa ei hinnalla ole sinänsä suurta merkitystä, ollaan varaamassa hotellia häämatkalle ja se maksaa sitten mitä maksaa. Ollaan ajateltu, että joku 150€/yö olisi vielä hyvinkin siedettävä hinta, mutta aina jos vähän säästää niin mukavaanhan se on.

Tuossa tapauksessa itse kyttäilisin kovasti tarjouksia hotelliketjujen sivuilta ja toki muistakin varauspalveluista, jos ei nyt aivan mieletöntä ja satavarmaa diiliä löydy Hotwiresta (eli tiedät tarkkaan minkä hotellin saat). Pricelinea en uskaltaisi ehkä edes yrittää. Muuten voi tulla pettymys, iso summa katoaa tililtä ja hotelli ei olekaan niin täydellinen kuin oli tarkoitus. Aamupalatkaan eivät kuulu lähes koskaan hintaan, ja 20-30€/hlö aamiaisesta ei houkuttele maksamaan, vaikka olisi mitkä herkut. Ainakin itselleni luksusaamiainen olisi aika kova juttu häämatkalla.

Tuo kommentti parin dollarin säästöstä oli tarkoitettu ihan yleiseksi ohjeeksi Pricelinen (Name your own price) käyttöön. Ja vieläpä tyyliin "älä tee niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon", eli itse metsästän parasta diiliä yöt läpeensä ja sen jälkeenkin vielä tutkin olisiko löytynyt parempaa, ja sitten harmittaa :).

No, katsotaan... Toiseksi viikoksi on suunnitteilla all inclusive Aruballa, joten ehkä ekan viikon kestää ilman aamupalaa...  :D Itseä taas suorastaan houkuttelee kaikki nämä pikkukahvilat, joissa Ison omena immeiset käyvät haukkamaassa aamupalojaan. Siltä kantilta aamupala ei siis ole välttämätön. Ja ei kai ne Pricelinen 4 tai 5 tähden hotellit voi mitään ihan susia olla? 150€ on tämän päivän kurssilla vähän yli 200$ ja mitä olen nyt betterbittingin sivustoon tutustunut, niin sen pitäisi olla riittävä taalamäärä melkein hotelliin kuin hotelliin ajankohdasta vähän riippuen.
« Viimeksi muokattu: 09.06.2009, 14:17:36 kirjoittanut Itärajan Ilpo »
I'm just a extraordinary guy

Long-term travel changes people, almost always for the better

HelsinkiFlyer

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 239
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #43 : 09.06.2009, 14:15:49 »
Kahvia saa Manhattanilla kadunkulmissa kärryistä taalalla-kahdella, bageli siihen päälle saman verran. Pöytään istuessa jossain kuppilassa pistä tuplaksi ja joku taalan pari tippi päälle. Hotellien aamiaiset hurjan hintaisia, kuten meilläkin jos ei kuulu hintaan. Suomessa ja muissa pohjoismaissa yleensä kuuluu. Muualla sitten vaihtelevasti. Suunnilleen niin, että sitä halvempi sitä varmemmin kuuluu hintaan. Hienoissa paikoissa ei juuri kuulu.

Upstate girl

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 416
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #44 : 09.06.2009, 14:21:10 »
Amerikkalaisissa hotelleissa ei oikeastaan juuri koskaan kuulu aamiainen hintaan. Motelleissa sellaista ei yleensä saa edes rahalla ellei respan tiskillä termarissa olevaa laihaa kahvia ja pakettia donitseja lasketa aamiaiseksi. Sen takia en pricelineä jättäisi käyttämättä.

Ei pida paikkaansa, ellet tarkoita nyt ihan normaalia hintaa ns, rack rate.  Kilpailu on bisneksesta kova, ja aamiaista lykataan hintaan useinkin. Ei valttamatta mikaan iso aamiainen, mutta enemman kuin kahvit ja donitsit, tyyliin vohvelit, rinkelit, paahtoleipa, jugurttia, kaurapuuro(mikro), jokunen hedelma, hilloa leivan paalle, omena ja appelsiinmehua, kahvit ja teet... Noilla ILMAIS evailla parjaa tosi hyvin pitkaan. Pelkkaa kahvia ja donitsia loytyvat joissakin motellien respoissa, mutta usein on tarjonta parempaa.

Kalliissa hotelleissa, noissa neljan viiden tahden ei aamiaiset usein sisally hintoihin, mutta niissakin nakee tarjouksia esim. aamiainen sis. viikonloppuhintaan tai johonkin erikoishintaan. Mutta ns. buffet aamiaisen saa viikonloppuhintaan monissa ketjuissa. Kannattaa kysella varatessa.
Mitkaan Priceline tai Hotwire vastaavat tosi halvat hinnat eivat sisalla aamiaista, ellei ole erikoisesti mainittu, mutta harvemmin. Niita myydaan niin halvalla ja niiden kilpailuhintoja ei yhta paljon muunnella kuin muita erikois- tai tarjoushintoja.
"Don't tell me how educated you are, tell me how much you traveled."

HelsinkiFlyer

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 239
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #45 : 09.06.2009, 14:25:29 »
Olet oikeassa. Näissä keskitason paikoissa eli Hilton Garden Inneissä ja Marriottin Courtyardeissa on paljon sellaista maksuttomana mikä maksaa täyden palvelun paikoissa eli pysäköintiä, nettiyhteyttä, kohtuullisen spredin aamiasta jne. 

Upstate girl

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 416
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #46 : 09.06.2009, 14:48:48 »
^ Just noin. Riippuu mista kuka haluaa maksaa. Siita etta sulla on kaikki palvelut hotellissa, vaikkakin kalliita, vai siita, ettei ole kaikkia palveluita hotellissa, ja vahempi riittaa.
Useimmat eivat kuitenkaan tarvitse valet servicea, dry cleaning palvelua, steak ja aamiaisravintolaa seka baaria, uima-allasta ja saunaa, gym, 24hr room service, consiergea hotellissa.. jne. Jos noista voi hiukan joustaa, kannattaa yopya halvemmassa paikassa mika tulee aamiasen kera..  :D
"Don't tell me how educated you are, tell me how much you traveled."

Swingbream

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 542
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #47 : 09.06.2009, 17:12:15 »
Ja ei kai ne Pricelinen 4 tai 5 tähden hotellit voi mitään ihan susia olla? 150€ on tämän päivän kurssilla vähän yli 200$ ja mitä olen nyt betterbittingin sivustoon tutustunut, niin sen pitäisi olla riittävä taalamäärä melkein hotelliin kuin hotelliin ajankohdasta vähän riippuen.

Eivät varmasti susia ole, enemmänkin hyviä tai loistavia. Jos hyvä riittää, niin ei voi pahasti pieleen mennä, mutta loistavaa ei välttämättä saa. New Yorkista ei tosiaan omakohtaista kokemusta ole, mutta esim. Lontoosta sitäkin enemmän. Ainakin Lontoossa alueet ovat varsin suuria, ja liikenneyhteydet vaihtelevat hotellien välillä huimasti. Hiltonilla ja Hiltonillakin on toki eroa, mutta ne pohdinnat taitavat kuulua Tripadvisorin amerikkalaisille käyttäjille eikä tänne.

Ainakin itse olisin tosi pettynyt jos saisin Pricelinesta "ihan kivan hotellin hyvältä paikalta" enkä sitä "loistavaa hotellia parhaalta paikalta", jota olin yrittänyt ostaa. Todennäköisesti vielä sen "ihan kivan" olisi löytänyt jostain varauspalvelusta parin dollarin lisähintaan aamiaisen kera. Sama voi käydä toki myös Hotwiressa, mutta ei kuitenkaan ihan niin helposti.

Itse siis otan useinkin tietoisia riskejä näissä sokkovarauspalveluissa, mutta ilman tällaista loputonta pelottelua en uskalla kenellekään suositella. Kelvollisen hotellin edulliseen hintaan niistä saa kyllä varsin helposti, mutta jos kuvittelee aina tekevänsä Kaikkien Aikojen Parhaan Diilin (kuten minä), niin saa silloin tällöin pettyä.

submin

 • Aloittelija
 • Viestejä: 7
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #48 : 10.06.2009, 00:48:42 »
Olin viime viikolla kolme yötä Manhattanilla ihan hyvällä sijainnilla (51st/3rd ave) olevassa The Pod Hotelissa, ja olen hyvin tyytyväinen valintaani. Hotelli ja huone olivat todella siistissä kunnossa (uusittu 2007 tjs) ja hinta ei päätä huimannut. Huone oli tosi pieni mikä ei ainakaan meidän (2 matkaajaa) kohdalla haitannut ollenkaan. En kuitenkaan ihan tuntemattoman kanssa ottaisi parisängyllistä huonetta omalla suihkulla+wc:llä, sillä yksityisyydessä oli toivomisen varaa.. ;)

Suosittelen.

kaurahiutale

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 232
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #49 : 10.06.2009, 08:18:18 »
Satuttiin eilen löytämään pitkällisen surffauksen jälkeen Hotels.comista sattumalta hyvä tarjous Nycistä loistavalla paikalla (66 Park avenue), olevasta loistavasta hotellista eli hotelli Kitanosta


Tarjous on voimassa vain 72 tuntia (en tiedä milloin alkanut), joten kannattaa varailla heti jos kiinnostaa. Tämä vain tiedoksi niille, jotka etsivät laadukasta hotellia hieman edullisemmin, tässä yksi yö maksoi siis 134 e (norm 225e/yö). Ja kyseessä syyskuu. Ja peruutusehdotkin on onneksi normaalit eli ilmaiseksi saa perua, tämä on hyvä  tietää, jos vieläkin parempi tarjous kohdalle sattuu.
« Viimeksi muokattu: 10.06.2009, 08:22:31 kirjoittanut kaurahiutale »

Matt

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 027
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #50 : 10.06.2009, 13:56:36 »
Kannattaa katsoa myös www.hotwire.com tarjonta .Mä olen muutaman varannut n 50USD/vrk.
Sikäli erikoinen että alue ja hotellin tähtiluokka kerrotaan mutta hotellin nimen saa vasta kun on maksanut.Bostonista sain FourPoints Sheratonin hintaan 55USD/vrk ;)

oizo

 • Aloittelija
 • Viestejä: 8
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #51 : 22.06.2009, 20:54:00 »
Varasin hotellin hotels.comin kautta ja syötin sinne luottokorttitiedot yms. Nyt sitten tuli jo visa-lasku, jossa eräpäivä tämän kuun loppuun. Luulin, että summa olisi veloitettu vasta paikan päällä visaa höylätessä. Onko tämä normaali käytäntö hotels.comin kautta, että maksut maksetaan etukäteen? Miten jos tuleekin peruutus, niin saako rahat miten helposti takaisin? Tuola kuitenkin mainostetaan, että peruutus on ilmainen...

HelsinkiFlyer

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 239
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #52 : 22.06.2009, 23:01:43 »
Hotels.com:lla ja kaikilla muillakin on erilaisia peruutusehtoja. Osan saa peruuttaa ja osaa ei. yleensä parhaat tarjoukset ovat etukäteen maksettavia. Löisin vaikka vetoa, että peruutusmahiksia sulla ei enää ole. Kannattaa lukea ne ehdot ennenkuin painaa osta ja hyväksy nappeja.

oizo

 • Aloittelija
 • Viestejä: 8
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #53 : 23.06.2009, 15:57:36 »
Kyllähän tuota tuli luettua ehtoja, mutta jotain ilmeisesti meni ohi. Enpä vaan tiennyt, että näköjään varauksen ennakkomaksu on koko varauksen summa. Mutta eipä tässä nyt vahinkoa ole kuitenkaan vielä sattunut. Hotelli vaikuttaa edelleen tosi hyvältä ja edulliselta eikä perumisaikeita ole.

Ote varausvahvistuksesta:

Varauksen lisätiedot
* Varauksesi ennakkomaksu veloitetaan varauksen yhtedessä. Kaikki oleskelun    aikana syntyneet lisäkulut veloitetaan huoneen luovutuksen yhteydessä.

Peruutusehdot *
Tiedämme, että suunnitelmat eivät aina toteudu. Emme peri maksua muutoksesta tai peruutuksesta. Kyseinen hotelli () kuitenkin soveltaa seuraavia ehtoja asiakkaisiinsa, ja meidän velvollisuutenamme on tiedottaa myös niistä: Peruutukset tai muutokset, jotka tehdään 18:00 (Eastern Standard Time (US & Canada)) 7.10.2009 jälkeen, johtavat 1 yön huonehinnan ja verojen veloittamiseen. Tämä hotelli ei hyvitä huonehintaa, jos ette saavu paikalle tai jos lähdette suunniteltua aikaisemmin.   jaslehto

 • Reissaaja
 • Viestejä: 29
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #54 : 01.07.2009, 23:35:41 »
moro palasin tänään nykistä. Viikon asustelin portland squre hotellissa. kohtuu siistit huoneet, vaan eipä siä tuu kun nukuttua, periaattessa sama "misä" sitä nukkuu ;)
mutta tosiaan ihan siisti hotelli ja mukava henkilökunta, sijainti on hyvä about 50m times squarilta eikä ainaka melu haitannut. lyhyt matka joka paikkaan madison,macy´s,central park jne ihan kävelymatkan päässä. kohtuu hinta sivut löytyy tuolta www.portlandsquarehotel.com

132 west 47th street

niin hyvä maku jäi hotellista, että ens kesänä aattelin palata.
ps. aamukahvit oli mukava kietaista hotellin rappusilla,ja katsella kun paikalliset kulki töihin, joka aamu oli kärry vasta päätä rappusia josta sai hyvät kahvit (1$) ja aamupalaa, lisäksi tien toisella puolen oli pari breakfastia..
« Viimeksi muokattu: 01.07.2009, 23:47:34 kirjoittanut jaslehto »
You´ll never walk alone

MaijaPoppanen

 • Aloittelija
 • Viestejä: 1
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #55 : 12.07.2009, 19:06:04 »
Hei,

Onko kellään kokemuksia The Jane Hotel:sta (Greenwich Village)? Matkustan yksin New Yorkiin syyskuussa ja hinta vaikutti asialliselta yksinmatkaajalle. Haluaisin oman huoneen, mutta jaettu kylppäri ei ongelma.lehto21

 • Aloittelija
 • Viestejä: 8
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #56 : 24.07.2009, 21:30:13 »
Viikon asustelin portland squre hotellissa. ... www.portlandsquarehotel.com

132 west 47th street


komppaan jaslehtoa hotellivalinnan suhteen. Löysin pallikselta vinkin tuosta hotellista, ja  oltiin 3 yötä 4 henkinen perhe tuolla heinäkuussa ja sijainti oli mahtava.

JFK:lta tultiin taksilla 45$ + tunnelitulli 5$ + juomarahat

Tosiaan joku n. 400 m. TKTS boothille ja Times Square Info centeriin, josta sai haettua bussikartan ja viereiseltä metroasemalta metrocardin niin liikkuminen oli helppoa.

Kaikki Broadwayn  musikaaliteatterit oli kävelymatkan varrella ja poliisit partioivat Times Squaren joka kolkkaa.


-jakke-

 • Aloittelija
 • Viestejä: 16
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #57 : 01.10.2009, 10:23:02 »
täälä on ollut kommentteja pennsylvania hotellista ja tässä yksi lisää.

+hotelli sijaitsee loistavalla paikalla MSG:ä vastapäätä 7th avenuella.

-palvelu on hidasta ja melko töykeää
-huoneet on todella hämäriä ja likaisia
-kylpyhuoneet homepommeja
-en tiedä oliko kyseesä bedbug, mutta jokun punkin näköisen ja kokoisen kusipään sänkyyn liiskasin yhtenä yönä

en voi suositella hotellia kenellekkään!

Audrey

 • Aloittelija
 • Viestejä: 12
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #58 : 13.10.2009, 12:30:17 »
Tahtoisin vähän käytännön tietoa tosta Pricelinen Name your own price -systeemistä. Eli te jotka sitä olette käyttäneet, minkä pistitte "kotimaaksi"? Viimeksi kun katsoin, niin vaihtoehdot olivat USA ja Canada... Entä ovatko yleensä tarkkoja 21 vuoden iästä noin hotellin puolesta?
"Don't take it too hard, happiness is around the corner and joy lives down the street"

HelsinkiFlyer

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 239
  • Profiili
Vs: New Yorkin hotellit
« Vastaus #59 : 13.10.2009, 15:50:09 »
Syötä ihan mikä vaan jenkkilän osoite. Ei ne sulle mitään lähetä. Itse olen yleensä kotoisin 90210 Beverly Hillsistä eri jenkkisaiteilla.