Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....

 (Luettu 24668 kertaa)

wilhelm-

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 227
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #20 : 23.07.2008, 14:44:12 »
:D Aivan jäätävä täsmäprovo tuo aloitus. Eihän tähän nyt voi eikä tarvitse mitään kommentoida, aiheutti itselläni ainoastaan repeämisen.
Matkakertomuksiani lattareista 2012:

www.villek.blogspot.com

Kuukauden reissu eteläisessä Afrikassa 2013

http://www.villek2.blogspot.fi/

Larppa

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 563
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #21 : 23.07.2008, 16:38:49 »
Ah, mahtava aihe  ;D Tässä kaksi enemmän tai vähemmän todellista syytä naisen kiukutteluun ja uppiniskaisuuteen yhteisellä reissulla: verensokeri alhaalla (kuumassa jos ollaan niin nälkää ei välttämättä huomaa, oma puolisoni on sen valitettavasti joskus päässyt havaitsemaan...) ja hormoniheilahtelut. Aika moni meistä naisimmeisistä voi varmasti nostaa tassun pystyyn näiden kahden syyn kohdalla, varmasti on joskus osunut omalle kohdalle jompi kumpi vaihtoehdoista ;) Ja mikäs sen helpompaa sitten kuin syyttää hormoneita kun on käyttäytynyt kuin ääliö  ;D Ihmettelen minäkin tuota ketjun aloittajan purnausta tuosta budjettiasiasta, jos on molemmilla omat rahat niin hittoako sillä on väliä jos toinen tuhlaa niitä omiaan, se on hänen päänsärkynsä mikäli ei osaa arvioida kulutustaan oikein  ::) Vai onko siinä käynyt niin että joku on "hieman" siipeillyt jonkun kustannuksella. Silloin kannattaa ehkä miettiä sitä reissuseuran valitsemista uudelleen... Meillä on puolison kanssa omat erilliset matkakassat, joista sitten puoliksi maksellaan majoitukset ja kumpikin syö mitä tykkää ja maksaa omansa.
 All work and no play makes Jack a dull boy -

pettter

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 133
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #22 : 23.07.2008, 17:33:01 »
Noh. Aihe on kyllä hyvä. Monet naiset todellakin ovat hankalia. Marisevat ja nipottavat pienimmistäkin asioista. Matkustaessa tämä varmaankin voi ilmetä vielä tavallista selvemmin, joten tämä keskustelu kuuluu ehdottomasti tälle palstalle. Onhan reissatessa monesti erilaiset olosuhteet kuin kotona, ja monesti vielä pieni stressi päällä esimerkiksi aikataulujen tai monien muidenkin asioiden suhteen, niin selväähän se on että kitisee herkemmin, varsinkin jos noin muutenkin sattuu olemaan nirppanokka, vai mitenhän ton kiltimmin vois sanoa.

Vaikkakin itse tykkään naisista suuresti, en ole vielä näin 27 ikävuoteen mennessä alkanut innostumaan naisen kanssa seurustelemisesta. Mikään homppeli en siis kuitenkaan ole. Itse vaan en kestä sellaista monille naisille tyypillistä epäloogisuutta. Ihmettelen suuresti miten niin moni jätkä sietää sitä. Tossun alla ovat, ja varmaankin enimmäkseen tietämättään.

Tosin täällä pallontallaajissa uskon olevan selkeästi keskivertonaista fiksumpaa porukkaa. Ja näin loppuun vois vaikka vähän vitsailla, että lähes miesten tasoa.  ;)

Larppa

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 563
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #23 : 23.07.2008, 17:52:25 »
Tosin täällä pallontallaajissa uskon olevan selkeästi keskivertonaista fiksumpaa porukkaa. Ja näin loppuun vois vaikka vähän vitsailla, että lähes miesten tasoa.  ;)
Jep. Me pallontallaajilla pyörivät naisihmiset olemme universumin naispuolisessa väestössä lähes ylivertaisia. Ja kestämme tuon muurahaispesään sohaisun kuin mies  ;D Kyllä tuo aikataulujen kanssa stressaaminen on se, mitä omalla kohdalla tulisi ehdottomasti välttää. Siitä ei hyvä heilu, kokemusta on viime vuodenvaihteen Thaimaan matkalta. Jälkeenpäin hävettää että puolison kaverinkin piti olla näkemässä meikäläisen skitsoilua. Vahingosta viisastuneina teimmekin seuraavan reissun ilman etukäteen suunniteltuja aikatauluja.
 All work and no play makes Jack a dull boy -

Mizzoni

 • Vieras
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #24 : 23.07.2008, 18:08:15 »
Vaikkakin itse tykkään naisista suuresti, en ole vielä näin 27 ikävuoteen mennessä alkanut innostumaan naisen kanssa seurustelemisesta. Mikään homppeli en siis kuitenkaan ole.

Eihän niiden naisten kanssa herranjestas kannata aikaansa tuhlata, jos ne on ihan kamalia akkoja koko sakki. Miesporukoissa kekkaloimisesta (sauna, terva, viina, formulat, puukot, jussipaidat, turhapuropaidat, lenkkimakkara, suo ja kuokka) se varsinainen riemunpesä löytyy, sekä tien päällä että kotioloissa. Ei terve mies naista kaipaa vai miten se meni.

Tosin täällä pallontallaajissa uskon olevan selkeästi keskivertonaista fiksumpaa porukkaa. Ja näin loppuun vois vaikka vähän vitsailla, että lähes miesten tasoa.

Jep jep, sekä naisten että miesten juttujen taso on usein niin korkealla että heikompia hirvittää ja Freudin setä pyörii haudassaan kuin propelli. Saisimme siitä Suomenmaan kesähelteissä kärvistelijöille kivan tuulettimen.

unkkatkumiankka

 • Vieras
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #25 : 24.07.2008, 01:40:46 »
(sauna, terva, viina, formulat, puukot, jussipaidat, turhapuropaidat, lenkkimakkara, suo ja kuokka)

Aika kattava listaus sulla. Vain miesten pornoelokuvaillat ja GameBoy puuttuvat.

Chillingway

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 135
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #26 : 24.07.2008, 01:44:17 »
"Ihmettelen minäkin tuota ketjun aloittajan purnausta tuosta budjettiasiasta, jos on molemmilla omat rahat niin hittoako sillä on väliä jos toinen tuhlaa niitä omiaan, se on hänen päänsärkynsä mikäli ei osaa arvioida kulutustaan oikein   Vai onko siinä käynyt niin että joku on "hieman" siipeillyt jonkun kustannuksella."

No, budjettiseikoilla sillai valia etta pakostakin oma kulutus kasvaa kun mennaan kalliimpiin mestoihin safkamaan majottumaan...Itse asiassa toi kasvattaa paljon enemman kukuja kuin siipeily.

Olen huomannut myos etta vaikka nainen alussa leikkisi sissia, niin pidemman paalle aletaan kaipaamaan  mukavuuksia enemman ja enmman...tilanne ikaankuin eskaloituu uudelle asteelle joka  paiva.

« Viimeksi muokattu: 24.07.2008, 02:14:34 kirjoittanut Chillingway »

Sunny

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 395
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #27 : 24.07.2008, 07:49:06 »
 No onhan tähän(kin) keskusteluun pakko osallistua  ;D.

 Olen aika pitkälle samaa mieltä aloittajan kanssa. Onneksi olen ollut kaukaa viisas, ja olen tehnyt naisseurassa reissuja vain suomessa.
 Eräs karmeimmista taitaakin liittyä matka festareihin. Olin ensin aikeissa lähteä silloisen bestikseni kanssa festareille kahden, mutta sitten siskoni tuli myös mukaan.

 Tämä ystäväni oli mitä rasittavinta seuraa siellä. Milloin oli musiikki liian kovalla, piti kiehnätä siellä melkein käsi kädessä, vessaan piti päästä ainakin 20 minuutin välein tarkastamaan kampaus, järveen ei voinut mennä uimaan kun vesi ei muka ollut tarpeeksi puhdasta ja voivoi kun oli niin kamalan epähygienista-meluisaa-epämiellyttäviä ihmisiä. Olin ihan tuskassa tämän tyypin kanssa, mutta siskoni mukaantulo pelasti reissun.

 No sitten voin kertoa esimerkin myös miespuolisesta rasittavuudesta (ainoa lajiaan reissuseurana). Ex-poikaystäväni.
 Olin ausseissa wh-viisumilla, ja onneksi en koskaan lähtenyt hänen kanssaan reissaamaan muualle sieltä, vaikka joskus sitäkin varovaisesti suunnittelimme...
 Muutin sitten yhdessä vaiheessa vähän kauemmaksi asumaan, ja kun hän tuli käymään, olin vuokrannut auton ja tehnyt suunnitelmia minne kaikkialle menisimme reissailemaan sinä parin viikon aikana kun hän olisi siellä.

 No, luovuin suurimmasta osasta suunnitelmiani, koska silloin todella näin miten rasittavaa seuraa hän osasi olla. Jokainen nähtävyys, ranta ja paikka oli rumempi mitä uudessa-seelannissa (oli kotoisin sieltä).
Aussit olivat typeriä, enkä osannut hänen mielestään ajaa autoa. Jokaisesta käännöksestä, kiihdytyksestä, kaistanvaihdosta, vilkutuksesta ja parkkeeraamisesta piti erikseen valittaa, vaikka en todellakaan ole mikään huonoin naiskuski maan päällä.
 Ravintoloiden ruoka ei ollut hyvää, palvelu hidasta ja työympäristö muka sotkuinen. Kaikki oli vaan hänen mielestä niin rumaa, tylsää tai huonoa, että mietin miksi vaivautua menemään muualle katsomaan nähtävyyksiä tai hienoja paikkoja (esim margaret river, rottnest island, kansallispuistot yms.).

 Eli kyllä ne miehetkin osaa! ymmärrän tasan tarkkaan kuinka rasittavaa on kun on sellainen kumppani matkassa joka kitisee joka asiasta.
 Itse en useimmiten jaksa valittaa, jos alkaa vituttaa niin sitten möksään itekseni. Mutta myönnän, että kombinaatio äärimmäinen väsymys + nälkä voi tehdä minustakin tilapäisesti aika rasittavan.

 Siksi reissaan yksin, tai jos jonkun kanssa lähtisin niin veljen tai siskon. Koska yllätyksiä ei juuri tulisi, tunnen heidät sen verran hyvin. Ja toisekseen se mahdollistaisi myös omien juttujen tekemisen täysin, sillä heidän kanssaan ei tarttisi koko ajan kulkea käsi kädessä vaan voitaisiin olla päiviä/viikkoja tekemässä omia juttuja ja sitten kun kummastakin tuntuu siltä niin nähdä vaikka iltasumpilla tms.
 En lähtisi uuden tuttavuuden, enkä ihan edes hyvien naispuolisten ystävien kanssa pitkälle reissulle ennen kuin olen kokeillut miltä lyhyempi reissu tuntuu. Jos siis ihan pakko on sinne reissuun jonkun kanssa lähteä.
 Ja siitä voi saada kokemusta reissaamalla jo ihan kotimaassakin ;).
« Viimeksi muokattu: 24.07.2008, 07:51:25 kirjoittanut Sunny »
Never Give Up.

illusia

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 753
  • Profiili
  • http://www.illusiafinland.blogspot.fi/
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #28 : 24.07.2008, 08:16:05 »
Yritin pitkään sinnitellä ja pysyä pois tästä keskustelusta, vaikka karvat nousivatkin pystyyn heti aloituksen luettuani. Pari oikaisua; verensokeri laskee molemmilla, sekä naisella että miehellä, jos sen ylläpitämisestä ei muista huolehtia. Enemmän hikoilevalla miehellä vielä usein nopeammin. Ja ainakin meidän perheessä hormooniheittelyt hoitaa mies, niin kuukausittaiset kiukuttelut kuin "kuumat aallotkin".

Ja mitä reissurahastoon tulee, niin meillä on yhteinen reissukassa (ja kotona yhteinen pankkitili + talouskassa) ja sen lisäksi omat rahat joita voi törsätä jos mieli tekee. Ei tarvitse ainakaan rahasta riidellä.
http://www.illusiafinland.blogspot.fi/
Törkeän täynnä elämää
- Ismo Alanko -

Electra

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 711
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #29 : 24.07.2008, 08:20:19 »
Tuossapa Sunnyn postauksessa kiteytyi ainakin yksi juttu: reissaaminen sisarusten kanssa on OK, sillä onhan siinä harjoitusta 24/7 yhdessäolemisesta jo taustalla, ja toisen tavat tunnetaan.

Riskaabelimpaa on lähteä sellaisen kanssa, jonka kanssa ei edes asu yhdessä.

Silti saattaa sattua ylläreitä. Vaikka olisi asunutkin yhdessä, ympäristön ja systeemien muutos voi laittaa parisuhteen lujille. Siitähän syystä monta kertaa esim. talonrakentamisen jälkeen saattaa pari erota, sekin on kova prosessi omalla tavallaan ja siinäkin suhde punnitaan.

alan_mies

 • Triplatonnitallaaja
 • Viestejä: 4 677
 • Kulkija
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #30 : 24.07.2008, 08:22:40 »
Olen huomannut myos etta vaikka nainen alussa leikkisi sissia, niin pidemman paalle aletaan kaipaamaan  mukavuuksia enemman ja enmman...tilanne ikaankuin eskaloituu uudelle asteelle joka  paiva.

Juuri tuo mukavuuksien vaatiminen on suurin miehen ja naisen ero reissuseurana, siis yleistäen. Huoneen on oltava omalla vessalla ja sillee.

Miehet korvaavat sen liiallisella alkoholinkäytöllä, siis yleistäen.

Jatkakaa, ja yleistäkää vapaasti. Tähän kaipaisi vielä muutaman kitkeränsuvaitsemattoman telaketjufeministikommentin. ;D

manbiz

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 705
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #31 : 24.07.2008, 08:51:40 »
No mäkin sitten pitkän sinnittelyn jälkeen sanon muutaman sanan ku kerta muutQ!

Mä olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä että sekä miehet että naiset osaavat valittaa reissuissa. Se on ihan täysin ihmistyypistä kiinni. Tiedän paljon sellasia miespuolisia kitisijöitä, jokainen armeijan käynyt tietää. Myös kaikenlainen joustamattomuus, periaatteet, tinkimättömyys, mukautumiskyvyttömyys ja ehdottomuus lisäävät sitä hankaluutta. Nää ei mun mielestä ole mitenkään sukupuolisidonnaisia, ja tästä on paljon kokemustakin. Ehkä nää diivailut ja narinat mielletään feminiinisiksi ominaisuuksiksi ja ns. neiteilyyn, joten siksi ajatellaan että ne on vain naisten ominaisuuksia?

Jos ihan keskimäärin aletaan miettiä sellasta huonoihin olosuhteisiin sopeutumista, niin siinä miehet on varmaan keskimäärin mukautuvaisempia`(ehkä kokeneempia?). Myös mun kokemuksella miehet kestää nälkää paremmin, tosin tästäkin tiedän useamman ihan ääripoikkeuksen suuntaan ja toiseen. Ehkä miehillä on myös enemmän (tarpeetonta?) rohkeutta mennä erilaisiin tilanteisiin, ja naisilla puolestaan keskimäärin enemmän epävarmuutta, joten tällasissa tilanteissa tulee niitä hankaluuksia.

Reissukumppani kannattaa kyllä mun mielestä valita tosi huolella, oli se sitten mies tai nainen. Mun 50 lähimmästä kaverista en lähtis pitkälle reissulle ku kolmen kanssa. Mä en siedä reissussa sellasta "iik sisilisko" "iik kulkukoira", enkä varsinkaan mitään epäkunnioittavaa käytöstä paikallisia ihmisiä kohtaan. Myös epätoivosen olosia tilanteita pitää kestää, eikä heti olla asenteella "ME KUOLLAAN!", jos ollaan jossain pimeässä keskellä ei mitään ilman majapaikkaa. Myös 10 tunnin syömättömyyttä ja kovaa väsymystä yhdistelmänä pitää sen verran kestää että ei ihan tule hulluksi.

Omasta kaveripiiristäni en ainakaan tunnista että juuri naiset olis huonompia reissukumppaneita. Ja varsinkin oma naiseni on ihan parasta reissuseuraa.

T-musu

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 546
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #32 : 24.07.2008, 12:15:46 »
Noh. Aihe on kyllä hyvä. Monet naiset todellakin ovat hankalia. Marisevat ja nipottavat pienimmistäkin asioista.
No oikeastaan totta kyllä kuitenkin. Mulla on tasan yksi naispuoleinen ystävä, jonka kanssa voisin lähteä reissuun. Kenenkään muun en. ;D Se on äkkiä reissu pilalla, kun kuuntelee kitinää ja volinaa. Ja erityisesti, jos kyseisten naikkosten elämänkumppani on mukana. Sitä on toisinaan jo tuskaa kuunnella ihan kotioloissa. >:(

(Teen töitäkin miesten kanssa, NIIIIIN paljon helpompaa kuin naisten.. Sorry yleistys. Poikkeuksiakin onneksi on!!)

Onhan reissatessa monesti erilaiset olosuhteet kuin kotona, ja monesti vielä pieni stressi päällä esimerkiksi aikataulujen tai monien muidenkin asioiden suhteen, niin selväähän se on että kitisee herkemmin, varsinkin jos noin muutenkin sattuu olemaan nirppanokka, vai mitenhän ton kiltimmin vois sanoa.
Hehe, tästä tulee mieleen kun miehen kanssa nukuttiin darrassa pommiin Bangkokissa, ja herättiin aamukasilta, kun matkanjärjestäjä koitti respasta soittaa meille, että kyyti tuli. Ei ehitty vastata, tavarat vaan sikanopsaan kasaan ja ulos sinkoilemaan joka suuntaan, ja etsimään sitä bussia. ;D Olotilasta huolimatta homma vaan nauratti. Ja aateltiin että p*skaakos siinä, mennään sit huomenna. Mut, me löydettiin se dösä kuitenkin jostain kilsan päästä.

Tossun alla ovat, ja varmaankin enimmäkseen tietämättään.
Jotkut on, jotkut ei. Samoin osa naisista. Toisaalta, helppoahan se on elämä tossun alla, kun toinen tekee kaikki päätökset puolesta. Laiskalle hyvä ratkaisu. ;D

Tosin täällä pallontallaajissa uskon olevan selkeästi keskivertonaista fiksumpaa porukkaa. Ja näin loppuun vois vaikka vähän vitsailla, että lähes miesten tasoa.  ;)
Hienoa että olet huomannut!!  :-* ;DPetraJii

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 714
  • Profiili
  • http://my.opera.com/PetraJii/albums/
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #33 : 24.07.2008, 12:57:40 »
Olen huomannut myos etta vaikka nainen alussa leikkisi sissia, niin pidemman paalle aletaan kaipaamaan  mukavuuksia enemman ja enmman...tilanne ikaankuin eskaloituu uudelle asteelle joka  paiva.

Juuri tuo mukavuuksien vaatiminen on suurin miehen ja naisen ero reissuseurana, siis yleistäen. Huoneen on oltava omalla vessalla ja sillee.

Miehet korvaavat sen liiallisella alkoholinkäytöllä, siis yleistäen.

Jatkakaa, ja yleistäkää vapaasti. Tähän kaipaisi vielä muutaman kitkeränsuvaitsemattoman telaketjufeministikommentin. ;D

Yleistäkää vaan, mutta kerron silti poikkeuksen. Meillä isäntä haluaa reissussa hotelliin. Sen pitää saada nukkua rauhassa, käydä suihkussa rauhassa ja oma vessakin on ehdoton. Hän perustelee aina sitä sillä että loma on rentoutumista varten. Minulle kelpaa rähjäisempikin asumus, en jaksa viettää kuitenkaan liiaksi aikaa majapaikassa nyhjäten, joten ihan sama mulle mitä mukavuuksia siellä on. Minä saatan muuten kitistä ja volista reissussa, mutta se liittyy sitten liialliseen hotlassa makoiluun tai muuhun näkemyseroihin millainen lomareissun pitäisi olla :) Onko ihme että reissaamme nykyään mielellään erillään? Muut sitä kauhistelee, mutta minua ei haittaa yhtään. Muuten se on ihan hyvä tyyppi, mutta reppureissaajaksi siitä ei ole..
t's enough for this wide-eyed wanderer
That we got this far

sassa

 • Tosireissaaja
 • Viestejä: 64
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #34 : 24.07.2008, 13:04:17 »
En lähtisi matkalle jopnkun naisen kanssa, jotenkin se ei vaan toimi.
Paras matkakumppani onkin sitten mies tai yksin,joten ymmärrän hyvin jos miehet ovat sitä mieltä että naisten kanssa reissaaminen on rasittavaa,niin minunkin mielestäni.  :)
i dont like reggae,no no, i love it!!!

Electra

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 711
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #35 : 24.07.2008, 13:13:24 »
PetraJiin lisäksi vielä toinen samantapainen kommentti. Nuoruuteni "pitkäaikainen" suhde oli varsin vaativainen hotellien suhteen, mutta sitten toisaalta viihtyi siellä just sellaisen halvan viskipullon kanssa niin kauan kuin viinaa piisasi. Kauimmillaan tykkäsi käydä ehkä hotellin baarissa tai jossain lähipubissa. Ruoallakaan ei niin ollut väliä.

Minulle se sopi kyllä, sillä sain mennä ja tulla niinkuin halusin. Monta kertaa meillä olikin vähän niinkuin toisella yövuoro ja toisella päivävuoro.

Eikä se suhde muuten sitten kestänyt normaalielämässä, nostin kytkintä. Tyyppi kuoli alta viiisikymppisenä alkoholiin.

Nykyisen kanssa pitää olla hyvät hotellit ja Michelin-tähtien ravintoloita, ja olemme hyvässä yhteisymmärryksessä sen suhteen. Molemmilla omat rahat, mutta kulut puolitetaan nipottelematta. Ikä ja kokemuskin tuo sopeutumiskykyä.

manbiz

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 705
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #36 : 24.07.2008, 13:27:00 »
Meilla on yhteiset rahat Suomessa ja ulkomailla, eikä rahasta oo tullu koskaan mitään riitaa. Kummallekkaan raha ei ole mikään muu kuin vaihdon väline, ja kun puhaltaan samaan tuhkakuppiin niin ei tule niitä biiffejä.

Kapris

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 252
  • MSN Messenger - katri_tee@luukku.com
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #37 : 24.07.2008, 13:28:45 »
Naiset hankalia ainoastaan reissussa? Mä luulin niiden olevain aina.  ;D
Mä olen hankala aina paitsi reissussa. Kun on muuten tarpeeksi haasteita, niin ei jaksa inistä turhista.

alan_mies

 • Triplatonnitallaaja
 • Viestejä: 4 677
 • Kulkija
  • Profiili
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #38 : 24.07.2008, 13:33:47 »
Nykyisen kanssa pitää olla hyvät hotellit ja Michelin-tähtien ravintoloita, ja olemme hyvässä yhteisymmärryksessä sen suhteen. Molemmilla omat rahat, mutta kulut puolitetaan nipottelematta. Ikä ja kokemuskin tuo sopeutumiskykyä.

Tämä olikin mukavaa kuulla tällä foorumilla, joka on

"omatoimimatkailijoiden (reppureissaajat, interrailaajat, reilaajat, reppuselkämatkailijat, halpamatkailijat jne.) sivusto, josta löydät muun muassa muiden reissaajien kokemuksia ja vinkkejä, sekä ennen kaikkea tietoa siitä miten matkustaa mahdollisimman halvalla mahdollisimman kauas."

 ;D

Mmjt

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 141
  • Profiili
  • http://my.opera.com/Mmjt/about/
Vs: Miksi naiset ovat niin hankalia reissussa? ....
« Vastaus #39 : 24.07.2008, 13:35:20 »
Aaaarghhh! Eikös se nyt ole ihan selvää, että rutinat sun muut ikävät ominaisuudet eivät ole kiinni sukupuolesta vaan tyypistä?!
Kumma muuten, että miehet (todistaakseen omaa paremmuuttaan, miehisyyttään jne.?) valittavat herkästi naisten kitisemisestä matkalla, mutta jos asia on toisinpäin, siitä ei niin hirveästi ympäriinsä huudella, ainakaan tuohon sävyyn, tyyliin: kaikki miehet ovat nahjuksia.

Itselleni tuli muuten mieleen tuosta aloituksesta, että mahtoiko naisella olla käytössään enemmän rahaa ja siksi sapetti, kun hän ei halunnutkaan elää ihan niin köyhäillen? Eli kirjoittajasta oli inhottavaa, kun naisella on enemmän rahaa käytössään kuin miehellä?

P.S. Voisikohan sitä joskus miettiä, että ehkä siinä toisen "kitinässä" voi olla oikeasti joku pointtikin joskus? Että välttämättä se oma mielipide ei ole ainoa oikea.. Tästä kyllä on jo muutama muukin huomauttanut, mutta sanoinpa silti uudestaan.