Tyhmiin kysymyksiin vastaukset.

 (Luettu 1240 kertaa)

credo

 • Aloittelija
 • Viestejä: 3
  • MSN Messenger - smanthah@hotmail.com
  • Profiili
Tyhmiin kysymyksiin vastaukset.
« : 18.01.2004, 13:41:22 »
Jees. Eli tarkoituksena olisi lähteä kamuni kanssa D-vyöhykkeelle[Puola, Tsekki, Unkari, Kroatia ja Slovakia] Mitään matkasuunnitelmia ei luultavasti tehdä, koska ne on jotenkin ömh.. vastemielisiä :D
Mutta siis, tarkoituksena olisi päästä täältä Tampereelle ja sieltä Pirkkalan lentokentälle ja sitten lentää Ryanairilla Saksaan, Frankfurtiin. Sen kysyisin, että kuinkahan paljon maksaa dösälippu Tampereen linkkiasemalta tonne Pirkkalan lentokentälle?
Ja sitten tuolla Frankfurtissa.. Kun Ryanairilla ei ole minkäänlaista kentääkuljetusta, niin onko se Frankfurtin lentokenttä kovinkin kaukana lähimmästä juna-asemasta/dösäasemasta [jonka kautta pääsisi Puolaan]? Ja jos on niin, pääseekö sieltä lentokentältä mahdollisimman halvasti pois, ettei tarvitse taksiin turvautua?
*kysymyksiä satelee* Niin, kun sitten jos ollaan mahdollisesti päästy sinne juna/linkkiasemalle, niin kuinkakohan paljon mahtais maksaa juna/linkki lippu jonnekkin Puolan puolella olevalle asemalle?

Sen vielä kysyisin, että kuinka paljon teiltä meni rahaa päivässä? Siis ihan tavallisiin  elämän ehtoihin (yöpyminen, ruoka, junaliput jos on lisämaksut, linkkiliput etc.)

Kiitän ja kumarran.
e nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

Frankfurt-Hahn

 • Vieras
yhteydet kentälle
« Vastaus #1 : 18.01.2004, 14:29:09 »
Periaatteessa kaikki allaoleva tieto on www.ryanair.com/finnish    sivuilla, klikkaat vaan matkakohteet>saksa>Frankfurt tai sama ketju tampereen kohdalla:

Tampere-Pirkkala lentoasemalle pääsee Ryanair-bussilla (6€)rautatieasemalta aina kaksi tuntia ennen lennon lähtöaikaa tai Paunun paikallisbussilla keskustasta ja linja-autoasemalta ( 3€) linjalla 61 noin kerran tunnissa .
Frankfurt-Hahnista on Ryanair -bussikuljetuksia moneen paikkaan. Lähin rautatieasema on BULLAY reilun puolen tunnin bussiyhteyden päässä, muita vaihtoehtoja mm. Koblenz, Trier, Köln ja Frankfurt.   www.hahn-airport.de

Pablo

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 751
  • ICQ Messenger - 64924128
  • MSN Messenger - samjeric@hotmail.com
  • Profiili
Tyhmiin kysymyksiin vastaukset.
« Vastaus #2 : 18.01.2004, 15:16:54 »
D-vyöhykkeellä ei taida junissa juurikaan olla lisämaksuja. En ainakaan sellaisia muista juurikaan maksaneeni viime kesänä. Kroatiassa en ole käynyt vielä ja se lienee noista kallein, mutta n. 20-30 € riittänee aika hyvin päiväbudjetiksi. Sillä hinnalla voi syödä ravintolassa ja elää muutenkin mukavasti kunhan jättää shoppailun pois.
ämä on minun totuuteni.