Etelä-Brasilia

 (Luettu 1664 kertaa)

Furby

  • Aloittelija
  • Viestejä: 1
    • Profiili
Etelä-Brasilia
« : 11.11.2009, 18:16:52 »
Heips,

Suunnitelmissani olisi mahdollisesti tammikuun puolella käväistä Brasiliassa 7-12 päivää niin, että ylittäisin rajan Uruguaysta ja poistuisin Iguazun putousten kautta Argentiinaan.

Osaisiko joku suositella Santa Catarinan saaren eteläpuolella jotain hyviä kohteita, kauniita rantoja tai viehkeitä pikkukaupunkeja? Onko Santa Catarinan saaren eteläpuolella ylipäänsä mitään hienoja biitsejä olemassakaan? Himottaisi kyllä lähteä kyseistä saarta tutkiskelemaan mutta näyttäisi sinnekin olevan 1000 kilsaa linnuntietä tuolta Uruguayn/Argentiinan rajaseuduilta, joka on melko pitkä matka kun aikaa on vain rajallisesti..


Mirkka_n

  • Aloittelija
  • Viestejä: 1
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Etelä-Brasilia
« Vastaus #1 : 25.11.2009, 04:21:56 »
Hei,

Brasilian eteläisimmästä osavaltiosta Rio Grande do Sulista löytyy kyllä rantoja, mutta sinuna menisin silti Florianópolisiin tai sen läheisyyteen. Santa Catarinan saarella tarkoitat varmaan Florianópolista? Rio Grande do Sul on varmaankin Brasilian eurooppalaisin osavaltio, mutta Santa Catarinassa on jo paljon enemmän sellaista eksotiikkaa, mitä olettaisin Brasiliaan matkaavan etsivän: unelmarantoja ja kaunista luontoa. Itselleni Santa Catarinasta tutuiksi ovat tulleet Florianópolis, Garopaba ja Praia do Rosa ja kaikki näistä ovat todella viehättäviä paikkoja.

Bussimatka tietenkin kestää piiiiitkään, mutta bussit ovat paljon parempia, kuin Suomessa ja itse ainakin olen pystynyt siellä jopa nukkumaan kohtuuliset yöunet :) Florianópolisiin on tietenkin helpompi päästä kuin pienempiin paikkoihin ja sieltä pääsee lentämälla Iguaçuksen putouksille, eikä näyttäisi edes maksavan omaisuuksia.

Toivottavasti tästä oli edes vähän apua.