Ruotsalaiset varastavat eniten tavaraa hotelleista

 (Luettu 1217 kertaa)

kilroy1

  • Reissaajaguru
  • Viestejä: 660
    • Profiili
http://www.iltasanomat.fi/matkailu/uutinen.asp?id=2116543&ref=tf1

Ruotsalaiset varastavat eniten tavaraa hotelleista

Ruotsalaiset matkustajat ovat Euroopan suurimpia kelmejä hotelleissa. Joka kolmas ruotsalainen tunnustaa varastaneensa hotellista tavaraa.

Hotels.com tutki, miten rehellisiä eurooppalaiset matkustajat ovat. Tulokset paljastavat muun muassa sen, että ruotsalaiset käyttävät eniten salanimiä, ja että espanjalaiset väittävät useimmiten olevansa häämatkalla lisäetujen toivossa.


Mampu

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 386
    • Profiili
    • Sähköposti
Vs: Ruotsalaiset varastavat eniten tavaraa hotelleista
« Vastaus #1 : 28.04.2010, 23:17:28 »
Onkohan tuossa koko totuus vai ovatkohan avoimeen ja sallivaan kulttuuriin tottuneet ruotsalaiset vaan vastaajana muita rehellisempiä.

Klassinen varastettava esine lienee pyyhe, joka varsinkin logolla varustettuna soveltuu matkamuistoksi. Majoitusyrittäjänä kuitenkin sanoisin, että suosituin varkauden kohde on pikkulusikka. Niitä saa täydentää jatkuvasti. Se kai sopii mukavasti taskuun ja on kätevä ottaa mukaan siltä varalta, että sattuu ostamaan välipalaksi jugurtin tms.

Valitettavasti vaan edullisia ruokailuvälineitä myydään yleensä valmiina setteinä, joten saadakseni tusinan pikkulusikoita joudun ostamaan saman määrän myös haarukoita, veitsiä ja ruokalusikoita:)

Mielenkiintoista sekin, että noita näpistettyjä pikkulusikoita myös "palautellaan" eri majoituspaikkoihin. Vuosien varrella talon lusikoiden joukkoon on kertynyt näyttävä määrä eri hotelliketjujen logoilla varustettuja pikkulusikoita.
Se on vapaa, joka elää niin kuin on itse valinnut.
-Epiktetos-