Junalla ja bussilla USA:ssa - lisää kysymyksiä

 (Luettu 26573 kertaa)

Matt

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 027
  • Profiili
Vs: Junalla ja bussilla USA:ssa - lisää kysymyksiä
« Vastaus #40 : 30.05.2011, 21:22:24 »
Discovery Passin sivulta tuollaista
Lainaus
Pick up the pass at any Greyhound terminal listed here at least one hour before boarding. To pick up passes, the credit card holder must present the credit card used for purchase, the reference number (displayed after purchase) and valid photo ID. If the credit card is not presented, a nonrefundable $11.00 fee will apply.

Se menee kaiketi niin että varaat ja maksat Discovery Passin netissä ja sitten varsinainen Discovery Pass on käytävä noutamassa tuossa listassa ilmoitetussa paikassa.Sama kuvio on Amtrakin Rail Passin kanssa.

eelishyva

 • Reissaaja
 • Viestejä: 20
  • Profiili
Vs: Junalla ja bussilla USA:ssa - lisää kysymyksiä
« Vastaus #41 : 31.05.2011, 10:19:27 »
Greyhoundilta tuli vastaus:
 
"... the Discovery Pass can only be bought, and the vouchers on the Discovery Passes must be redeemed only at these selected points as you can see at http://www.discoverypass.com/redeeming.asp.
 
However, the Pass user can request to have tickets that depart from unlisted stations that are active in our network, and of course, you can go to any location, listed or unlisted, that is serviced by Greyhound or the Pass´ interline partners or bus carriers."

Elikäsiis voin mennä esimerkiksi välin Lawrence KS - Oklahoma City discovery passillä, mutta minun täytyy se lippu hommata jo aikaisemmin joltakin listassa mainitulta asemalta.

Äimänkäetär

 • Reissaaja
 • Viestejä: 35
  • Profiili
Vs: Junalla ja bussilla USA:ssa - lisää kysymyksiä
« Vastaus #42 : 18.08.2011, 14:05:13 »
Ensin matkustin Amtrakilla Los Angelesista San Fransiscoon. Oli se toki mukavaa ja tilavaa ja maisematkin sillä kohdin ihanat, mutta mitä iloa niistä oli kun kohta jo nukahdin, kun istuin oli niin mukava. Ja pääsihän siellä ravintolavaunuun syömään, mutta oli kallista. Eihän se yksi ateria mitään, mutta jos sitä olisi jatkanut 3 viikkoa. Joten jatkoin siis San Fransiscosta Greyhoundilla ensin Seattleen ja sieltä sitten pikkkuhiljaa itäänpäin. Lipun varasin aina etukäteen siihen kaupunkiin, jossa arvelin seuraavaksi pysähtyväni. Kerran sattui että auto oli viimeistä sijaa myöten täynnä ja se viimeinen sija oli erittäin ison neekerinaisen (saako täällä käyttää tuota sanaa) vieressä, eikä hän pitänyt lainkaan siitä että joutui istumaan vieressäni. Yritin olla erittäin "pienesti", häneen ei saanut edes koskea (olin häntä enemmän kuin puolta pienempi). Mutta tämä oli ainoa näin negatiivinen kokemus. Yleensä busseissa oli hyvää tilaa. Turvatarkastukset, kuten joku jo kertoikin, ennen bussiin menoa. Joskus asemilla joutui viettämään todella kauan. Jos amerikkalainen tv-tarjonta kiinnostaa, asemillakin kyllä viihtyy. Bussikuskit sanelivat säännöt aina matkan aluksi. Kerran heräsin yöllä siihen kun bussi pysähtyi kuski huusi kuin palosireeni. Joku nainen oli linnoittautunut vessaan tupakoimaan. Seuraavalla asemalla hänet ja hänen kumppaninsa poistettiin bussista. Kuski sanoi, että hän on ilmoittanut että seuraava, muutaman tunnin kuluttua tuleva bussi, poimii heidät. Myöhemmin kuulin ihmisiltä, jotka olivat istuneet pariskuntaa lähempänä, ettei syy ollut yksin tupakoinnin, vaan he olivat myös ryypiskelleet ja harjoittaneet seksiä autossa, eikä siinä vielä kaikki, naisella oli kuukautiset!

Tunturiporo1984

 • Aloittelija
 • Viestejä: 1
  • Profiili
Vs: Junalla ja bussilla USA:ssa - lisää kysymyksiä
« Vastaus #43 : 28.12.2018, 20:32:32 »
Hei, olen kesällä menossa reilaamaan jenkkeihin ja kysyisin neuvoa. Reitti on pitkä ja erikoinen nii miten hyvin saa junassa nukuttua ja pitääkö 15 päivän sisällä käyttää passin 8 matkaa vai haittaako jos menee yli 15 päivää, että ehtii olla muualla kun junassa? Reitti olisi tälläinen

Chicago-Denver
Denver - Las Vegas
Las Vegas- Los Angeles
Losi-El Paso
El Paso- Dallas
Dallas -Alabama
Alabama - D.C
D.C-Chicago

Tarkoitus olisi vierailla noissa paikoissa ainakin ja osassa olla yötäkin ja losis muutama päivä. Onko kukaan muu lähössä Heinäkuussa matkalle? Meneekö kaikki välit junalla vai pitääkö ottaa bussikin?

Matt

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 027
  • Profiili
Vs: Junalla ja bussilla USA:ssa - lisää kysymyksiä
« Vastaus #44 : 29.12.2018, 09:19:29 »
Lainaus
Meneekö kaikki välit junalla vai pitääkö ottaa bussikin?
LasVegasiin ei pääse enää junalla mutta Amtrakin railpass kelpasi matkalipuksi ainakin 2011 myös Greyhoundin busseihin .
Mentiin SaltLakeCity-Las --LasVegas ja LasVegas---LosAngeles välit noin.

Lainaus
miten hyvin saa junassa nukuttua
Ihan hyvin pystyy nukkumaan,on tilavat istuimet jotka kääntyy lähes vaakasuoraan,junassa saa tyynyn ja huovan jos haluaa