Minne mennä poikaystävän kanssa tammikuussa, aasia/afrikka/karibia?

 (Luettu 1756 kertaa)

Sunny

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 395
    • Profiili
 Tiedän, täällä varmasti löytyy jo vastaavaa keskustelua, mutta en jaksanut koluta viestiarkistoja kovinkaan pitkälle.

 Olen siis 30-vuotias ja poikaystäväni 33. Tykkäämme kumpikin lämmöstä, luonnosta ja hyvistä rannoista. Kulttuurikaan ei pahitteeksi. Suunnittelemme ensimmäistä yhteistä reissuamme tammikuun loppuun. Kaksi viikkoa aikaa.

 Sen verran kartoitusta tässä tehny, että poisluettuja kohteita ovat : Bali, Laos, Vietnam, Singapore, Hong Kong, Kambotsa, Kolumbia sekä väliamerikka (olemme kumpikin käyneet, tosin kaikkea emme ole nähneet, joten jos jollakulla on joku briljantti helmi tiedossa ko. paikoista niin saa toki kertoa;)). Ajatuksena olisi, että varaisimme kaksi hotellia, kumpainenkin viikoksi. Ajatuksena ei siis reppureissu, koska haluamme nyt hieman ns luksusta, ei kamojen siirtelyä vaan nauttimista ehkä kivemmasta hotellista kuin yleensä (ei siis tarkoita sitä että olisimme koko ajan hotellihuoneessa, vaan sitä että hotelli/bungalow voisi olla vaikkapa meren rannalla, tai siinä olisi parveke kivalla näköalalla tms). Eli kahdella eri paikalla ei sinänsä väliä, vaikka sijaitsisivat hieman kauempanakin toisistaan, mutta jos välimatkaa paljon, niin sitten alkaa mennä jo lentomatkustuksen puolelle..

 Tiedän että aika vaativalta saattaa kuulostaa, mut siksi tänne kirjoitankin kun toivon saavani loistavia ideoita :D. Budjetti majoitus+lento mielellään n. 1000e/naama.

 Tähän mennessä olen miettinyt seuraavia paikkoja:

 Filippiinit- Sukellusvedet ovat kuulemma loistavat, mutta toistaiseksi muuten tama kohde on tuntematon ja en paljoa ole kuullut paikasta.

 Indonesia, Sri Lanka Indonesia on sen verran laaja ja repaleinen etten osaa sanoa oikein mitään :p. Sri Lankassa kuulemma vähän vaihtelee tuo lämpö riippuen missä pain on?

 Entäs sitten afrikasta esim. Zanzibar, Mombasa, Gambia? Voitteko suositella? Turvallisuus ok?
Never Give Up.