MYYDÄÄN: LindaLine 3 reittimatkaa HKI-Tallinna 78e (ovh.144e)

 (Luettu 803 kertaa)

Huutonet

  • Aloittelija
  • Viestejä: 3
    • Profiili
MYYDÄÄN 78,00 eurolla !

Voit noutaa Helsingistä TAI voin postittaa (0,00e).

Laita yhteystietosi vaikka email niin otan yhteyttä.

Kortissa jäljellä 3kpl yhdensuuntaisia matkoja välillä Helsinki - Tallinna.

 -Ei veloiteta varauksessa erillistä polttoainemaksua 3e/suunta !

 -Listahinta reittimatkalle on 26e -46e/suunta joten kortin arvo on max.144 euroa (3x48e matkaa)

 -Kortti ei ole henkilökohtainen

-Kortti voimassa 24.09.2012 asti.

 http://www.lindaline.fi/fi/

 http://www.lindaline.fi/ee/hinnad


Turistiluokan sarjalippu tarjoaa edullisen lippuhinnan lisäksi monenlaisia tarjouksia Linda Linen aluksilla sekä antaa mahdollisuuden matkustaa turistiluokassa kaikilla Teille sopivilla lähdöillä.
 Turistiluokan sarjalipulla saatte 10% alennusta kaikista laivalla suoritettavista ostoksista (ei koske sanomalehtiä ja tupakkatuotteita). Sarjalippu on voimassa kaksi vuotta ostopäivästä lähtien, yhdellä lähdöllä saa matkustaa vain yksi henkilö. Matkan peruuntuessa (myrsky, tekninen vika, force majeure) siirto sopimuslaivoille 10€ lisämaksua vastaan.
 Turistiluokan sarjalipulla matkustat Linda Linen aluksilla turistiluokassa edullisesti ja nopeasti Tallinnaan. Varauksia pystyy tekemään kätevästi myös meidän kotisivujen kautta. Sarjalipun omistaja voi antaa luvan myös toiselle henkilölle matkustaa sarjalipulla, mutta samalla sarjalipulla voi matkustaa vain yksi henkilö kerrallaan. Lisätietoja sarjakorteista ja ohjeita niiden käyttöön voitte tiedustella asiakaspalvelijoiltamme joko puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä terminaaleissa.
 • Sarjalippu maksuvälineenä kelpaa ainoastaan Linda Linen laivalippujen lunastukseen. Talvella silloin kun Linda Linen laivat eivät liikennöi, tarjoamme myös sarjalippujen omistajille mahdollisuutta matkustaa Linda Linen sopimuksellisilla laivoilla.
• Economy, Turistiluokan ja Lindaluokan sarjalipuilla myönnämme 10 % alennuksen ja VIP-luokan sarjalipulla 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista ostoksista Tallinnan Linnahallin terminaalin myymälässämme sekä aluksillamme (etu ei koske aikakausi- ja sanomalehtiä eikä tupakkatuotteita).
• Sarjalippu on voimassa 2 vuotta ostopäivästä.
• Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, mutta sillä voi matkustaa yksi henkilö kerrallaan.
• Sarjalippua on mahdollista ostaa Linda Linen kassoilta sekä Helsingissä että Tallinnassa. Mahdollista on myös tilata sarjalippu kotisivujemme kautta sekä maksaa siitä laskulla.
• Sarjalipulla on mahdollista varata online-myyntijärjestelmämme kautta tai puhelimitse numerosta 09-668-97050. Mikäli matkalippua ei ole lunastettu tai varausta peruttu/siirretty sovittuun ajankohtaan mennessä, lunastamaton matka veloitetaan sarjalipulta.
• Sarjalippua ei voi käyttää lemmikkieläimen eikä polkupyörän matkaan (tässä tapauksessa täytyy lunastaa erillinen lemmikin tai polkupyörän lippu). Normaalilipuille voimassa olevat alennukset eivät ole voimassa sarjalipuille.
• Satamaan tullessa pitäisi olla sarjalipun omistajalla mukana aikaisemmin tulostettu varausvahvistus. Tämän puuttuessa voi pyytää varausvahvistuksen tulostusta myös kassalta ennen lähtöä. Pääsy laivalle alkaa 15 minuuttia ennen lähtöä ja loppuu 5 minuuttia ennen lähtöä.
• Kysymykset ja ehdotukset pyydämme lähettämään sähköpostiin [email protected]
 • Sää- tai muun peruutuksen sattuessa (force majeure) pyrimme järjestämään sarjalipulle varauksen tehneelle matkustajalle korvaavan kuljetuksen. Tällöin matkustajan tulee varata matka sopimuksellliselle laivalle Linda Linen kassan kautta (paikkatilanteen salliessa). Lisämaksu siirtotapauksissa on 6 EUR/hlö linda-luokan kortin omistajalle, 10 EUR/hlö turistiluokan kortin omistajalle ja 16 EUR/hlö economy kortin omistajalle. Siirto VIP-luokan kortilla on ilmainen.
• Mikäli sarjalippu katoaa, tulee sarjalipun haltijan välittömästi ilmoittaa tästä Linda Linen kassalle. Sarjalippuja ei enää asenneta, mutta sarjalipun omistaja sekä kaikki sarjalipulle rekisteröidyt kanssamatkustajat voivat käyttää kyseistä sarjalippua tietäessään sen numeron. Linda Line ei vastaa kadonneen kortin mahdollisista väärinkäytöksistä.
 HAKUSANAT:
 sarjalippu sarja lippu matka matkakortti matka kortti reitti matka reittimatka helsinki tallinna tallinn Linda Line lindaline seriapiletid helsingi