Guadeloupe-Dominica-Martinique-St- Lucia

 (Luettu 1782 kertaa)

starman

  • Reissaajaguru
  • Viestejä: 406
    • Profiili
Guadeloupe-Dominica-Martinique-St- Lucia
« : 08.10.2012, 14:54:52 »

Suunnitelmissa reissu otsikon mukaisille Karibian saarille.

Osaako joku kertoa saarien hinta-tasosta? Jotain noin suurinpiirtein millaisissa hinnoissa pyöritään, ja onko saarien välillä eroja?

Onko 4 saarta 3 viikon reissulle mielestänne liikaa?

koko ceellä

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 221
    • Profiili
Vs: Guadeloupe-Dominica-Martinique-St- Lucia
« Vastaus #1 : 14.11.2012, 04:27:45 »
Satuikko muuten huomaamaan sen lentotarjousvinkin minkä laitoin viime viikolla Lentomatkustuksen Keskustelua ajankohtaisista tarjouksista -viestiketjuun?! Eli että ens touko-kesäkuussa pääsis Pariisin Orlyn kentältä valikoituina päivinä Guadeloupelle vain 399€:lla Aircaribeasin kyyditsemänä. Missä tosin 2 vkoa maksimi perilläoloaika, missä ainakaan siinä ajassa ei kunnolla tuota mainitsemaasi 4 saaren reittiä kerkeä kulkemaan (edes välejä lentämällä). Mutta laitoinpa maininnan nyt kuitenkin kun kerran noinkin hyvä tän viestiketjun aiheeseen liittyvä tarjous se on (ja ilmeisesti ainakin nyt vielä ti.aamuna niitä tarjouslentoja löytyi, kun joku toinen "pallisti" oli sellaisen näköjään just napannut).
Missä muuten siä on myös vähän mainintaa hintatasoista ja mitä itekin pikkasen kattelin G.n osalta varsinkin majotuksista, niin ei mitään kovin edullista se(kään?) puoli ole - mutta ilmeisesti ainakin se (itteäni eniten noista kiinnostava) Dominica on jo.nkin verran edullisempi kuin G-e joka suhteessa.  
« Viimeksi muokattu: 14.11.2012, 04:30:02 kirjoittanut koko ceellä »