spoturtrain.com

 (Luettu 1331 kertaa)

musti

  • Reissaajaguru
  • Viestejä: 450
    • Profiili
    • Sähköposti
spoturtrain.com
« : 14.04.2013, 10:04:24 »
Vaikka jotkut syystäkin välttelevät Intiaa, niin se on keskeisellä paikalla Aasiassa ja Suomesta katsottuna monasti matkareittien varrella. Niinpä jos pysäät siellä ja haluat nähdä hieman moni-ilmeistä Intiaa ja saada samalla laajempaa perspektiiviä elämääsi, niin juna on tietysti oiva väline.

Junia käyttävillä on ollut jonkin aikaa nopea ja helppo väline saada tietoa, missä junasi luuhaa. Pari nuorta kundia bisnestaustaisesta perheestä halusi kehittää joustavan mobiiliratkaisun http://spoturtrain.com , joka pesee viranomaisten kankean/tahmean junasaitin mennen tullen. Se on suunniteltu erittäin yksinkertaiseksi toimimaan myös halvoissa kiinalaisissa nettiyhteyspuhelimissa eli intialaiseen tapaan halvalla.

Sun on naputeltava junasi numero ja milloin se lähti matkaan klikkaamalla tänään, eilen … ja saat näytöllesi milloin junasi lähti viimeksi asemalta ja paljonko se mahdollisesti oli myöhässä ja milloin sen arvioidaan tulevan päättärille. Saat lisäksi kaikkien pysäkkien aikataulut ja kauanko junasi seisoo milläkin asemalla eli palloiluajan laitureilla käydä hakemassa jotakin tai vain jaloitella ihmettelemässä intialaista elämäntapaa.
« Viimeksi muokattu: 14.04.2013, 15:22:28 kirjoittanut musti »