Kosmetiikkatuotteet / parfyymit Egyptissä

 (Luettu 8968 kertaa)

Testirukka

  • Tosireissaaja
  • Viestejä: 77
    • Profiili
    • Sähköposti
Kosmetiikkatuotteet / parfyymit Egyptissä
« : 29.04.2013, 16:35:59 »
Kävimme mieheni kanssa Egyptin Hurghadassa noin kuukausi sitten. Tottahan toki sitä piti pari kaunista lasipulloa ostaa parfyymejä kun niitä siellä niin kaupitellaan. Tuoksut ovat osoittautuneet varsin päteviksi hankinnoiksi. Ostin samalla reissulla kauppiaan kovasti kehumaa jalka/vartaloöljyä. Kutsui tätä ihmeainetta "shaklabakla" öljyksi. Yritin kysellä, että miten tuote tehdään ja mistä kasvista jne.... aivan tyhjentävää vastausta en saanut. Paitsi, että kaikki tuotteet tuotetaan Niilin ympärillä kasvavista kukista ja kasveista, koska maaperä siellä on niin ravinteikasta ja hyvää.

Osaisiko joku täällä hieman valaista siis mistä tuo kylpyhuoneessa kauniissa lasipullossa oleva vaalea limamainen voide on valmistettu. Vaikka varmaksi en tiedä mitä tökötti on niin tuntuu tehoavan! Toisaalta..... vähän pohdituttaa, että läiskin iholleni jotain josta en ole aivan varma....
Ei voi tuntea muuta kuin sen, minkä itse on kesyttänyt, kettu sanoi. Ihmisillä ei ole enää aikaa tuntea mitään. He ostavat kaupasta valmiiksi tehtyjä tavaroita. Mutta kun kaupoissa ei myydä ystäviä.