Yrittäjäksi Gomeralle

 (Luettu 3287 kertaa)

Ericaoscar

  • Tosireissaaja
  • Viestejä: 87
    • Profiili
    • Sähköposti
Yrittäjäksi Gomeralle
« : 20.08.2013, 11:22:15 »
Jos lukijoissa sattuu olemaan yrittäjähenkisiä luontoihmisiä niin Gomeralla olisi työtä tarjolla vähintäänkin riittävästi yrittäjäpariskujnnalle, kaveruksille tai pienelle perheelle. Yli 20 vuotta saarella asunut ystäväni haluaisi luopua ainakin osittain omistamastaan baarista nykyisen elämäntilanteensa vuoksi.

Baari sijaitsee Valle Gran Reyssa n. 6 km mereltä kahden eri vaellusreitin alku/loppupisteessä. Paikka on varsin tunnettu erityisesti saksalaisten vaellusturistien keskuudessa ja toimii hyvin. Pääsesonki on syys-huhtikuu. Ravintola-alan ammattilaisille tai muuten kiinnostuneille paikka tarjoaa varman elintason joskin myös paljon työtä, mutta näinhän se yleensä yrityselämässä on. Helppoa rahaa kun ei maailmassa juurikaan tahdo löytyä kuin harvoille ja valituille.

Kyseeseen tulee myynti joko kokonaan tai osittain, tai liiketoiminnan vuokraus esimerkiksi vuoden tai kahden sopimuksella ja uudistusmahdollisuudella. Omistaja (joka puhuu englantia, italiaa, espanjaa ja saksaa) on valmis avustamaan kaikissa tarvittavissa käytännön järjestelyissä.

Keltaisessa Pörssissä on ilmoitus kuvineen ja yhteystietoineen, lisätietoja myös täältä yksityisviestillä kiinnostuneille.