Vinkit Britanniaan lähtevälle?

 (Luettu 1463 kertaa)

Chewbacca

  • Aloittelija
  • Viestejä: 3
    • Profiili
Vinkit Britanniaan lähtevälle?
« : 21.07.2004, 19:21:54 »
Viime hetken vinkkejä Britanniaan ja Irlantiin viikonloppuna lähteville noobeille?!  :lol:  :shock: Missä kannattaa käydä/mitä kannattaa välttää? Yöpymisistä, ruokapaikoista, matkakohteista, kaupungeista jne. otetaan kokemuksenkaikuisia suosituksia vastaan.

tzt

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 208
    • Profiili
Vinkit Britanniaan lähtevälle?
« Vastaus #1 : 21.07.2004, 20:53:40 »
No jos liikutte junalla, niin varautukaa siihen, että junat eivät ole about koskaan ajoissa. Pari vuotta sitten reilattiin Britanniassa, ja tekemistämme junareissuista ehkä kahdessa junat kulkivat aikataulussa - eikä niitä reissuja ollut ihan vähän! Mutta kunhan ei ota turhia paineita tai säädä tiukkoja vaihtoja, niin Britanniassa junailu on mukavaa. Ei turhia lisämaksuja jne.

Itse tykkäsin eniten Skotlannista, Edinburgh ja rannikko ovat upeita. Oxford ja Cambridge ovat myös mielenkiintoisia; Oxfordissa voi käydä J.R.R. Tolkienin kantapubissa ja ihmetellä vanhoja yliopistorakennuksia. Bathista löytyy vanha roomalainen kylpylä ja kauniita näkymiä. Walesissa kävin valitettavasti vain Cardiffissa, joka ei ollut mielestäni erityisen mielenkiintoinen, olisi pitänyt jatkaa junalla pidemmälle. Etelärannikolla Dover oli aika nätti, Brightonin ranta taas täynnä väkeä, mutta yöelämä ihan ok.

Irlannista ei vielä kokemuksia. Pitäkäähän hyvä reissu!