Intiaan lähtijät!

 (Luettu 3130 kertaa)

IFYFY FINLAND

 • Aloittelija
 • Viestejä: 9
  • Profiili
Intiaan lähtijät!
« : 26.05.2014, 18:11:21 »
IFYFY Federation of Youth for Youth

IFYFY on kasvava organisaatio, joka toimii Intiassa, mutta sillä on paikallisia lähettiläitä ympäri Eurooppaa. IFYFY:n tehtävänä on tukea kansainvälistä matkustusta Intiassa, vaihtovuosia, työharjoitteluja ja vapaaehtoistöitä, kielten opiskelua ja tekemistä välivuosille.

IFYFY:lla on laaja tarjonta Intiaan pyrkiville.

Työharjoittelupaikkoja löytyy laidasta laitaan. Mm. opetus-, sosiaali-, insinööri-,lääkintä-,muoti-,turismi-,tuotanto-,arkkitehtuuri-, IT-, markkinointi-,journalismi-,export/import-, sekä graafisen designin aloilta. Osa työharjoittelupaikosta on palkallisia! Työharjoittelupaikat ovat Intian Jaipurissa ja jokaiseen työharjoitteluohjelmaan (kuten myös muihinkin ohjelmiin, itä IFYFY tarjoaa) kuuluu:

- Lentokentältä haku ja takaisin vienti lähtöpäivänä
- Orientaatio ohjelmaan, Intiaan, projektiin tutustuminen…
- Asuminen joko host perheessä tai host campissä
- Aamiainen, lounas, päivällinen
- Program manager -tuki 24/7
- Työskentelypäivät maanantaista perjantaihin, 6-8h
- Mikäli haluaa pidentää työreissuaan esimerkiksi matkailua varten, asumisen viikkolisä on 75€
- Excursiot, tapahtumat, aktiviteetit yms lisähinnasta
- Molemmat asumismuodot tarjoavat kaikki perus mukavuudet; Internet, suihku, pyykkikone, yleensä myös oma huone / tai jaettava huone yhden ihmisen kanssa, usein myös länsimaalainen vessa. Host perhe toimii myös sinun tukena ja turvana 24/7


Vapaaehtoistöitä löytyy mm. seuraavilta aloilta:
- Norsukylä
- Eläinten rescue-ja hoitolaitos
- Naistutkimus/ naisten tukeminen
- Urheilu
- Korjaus- ja entisöinti
- Terveydenhuolto
- Lastenhoito
- Opetus ja koulutus
- Orpokodit
- Vammaispalvelu
Vapaaehtoistyöt ovat suunnattu yli 18 vuotiaille!

Myös Seuraavia kieliä voit lähteä opiskelemaan Intiaan;
- Englanti
- Hindi
- Ranska
- Saksa
- Italia
- Espanja
- Japani
Valitse kielimatkasi 1-12 kk ajalta!


Lisäksi IFYFY tarjoaa vaihto-tai välivuotta kaikenikäisille opiskelijoille.
Ohjelmia löytyy mm. lukio-tai ammattikouluille, ammattikorkeakouluille ja yliopistolaisille, ammattivaihtoon lähteville tai niille, jotka haluavat saada kansainvälistä työkokemusta.

Vai haluatko lähteä Intiaan vaikka reppureissaaman, haluaisit ehkä kiertää tiettyjä paikkoja mutta olet epävarma sinne löytämisestä, etsit ehkä matkaseuraa tms? IFYFY tarjoaa sinulle turvallista,luotettavaa, rentoa ja hauskaa matkaseuraa, erilaisia excursioita esim. Goalle, Agraan, Ranthamboreen, Pushkariin, jne matkustajaystävällisillä hinnoilla. Saat täyden tuen ja opastuksen!

IFYFY on turvallinen vaihtoehto niille, jotka haluavat lähteä Intiaan töihin, opiskelemaan tai ihan vain matkustamaan. Reppureissailijoilla on mahdollista saada edullisempaan hintaan hotelliyöpyminen, ruuat yms. sekä tutustua itsenäisesti tai program manager - tuen avulla Intiaan. Voit myös yhdistää ohjelmia - halutessasi voit tehdä työharjoittelun ja vapaaehtoistyön samalla reissulla, sekä matkustaa. Voit myös matkustaa eripaikkoihin ja olla töissä ja tienata. Tällä tavalla matkakustannukset tienaat reissatessasi! IFYFY:lla kaikki on mahdollista, teemme Intian reissustasi ikimuistoisen!

Tutustu lisää nettisivuillamme ja kysy lisää!
[email protected]
http://www.ifyfy.comTykkä meistä facebookissa! https://www.facebook.com/pages/IFYFY-Finland/621500451271673

wellu1979

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 243
  • Profiili
Vs: Intiaan lähtijät!
« Vastaus #1 : 26.05.2014, 22:38:54 »
eiks tää oo jo kolmas viesti samasta aiheesta...

pahakyy

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 500
  • Profiili
Vs: Intiaan lähtijät!
« Vastaus #2 : 26.05.2014, 23:02:29 »
eiks tää oo jo kolmas viesti samasta aiheesta...

Ei riitä kolme, mutta taitaa olla soppari Palliksen kanssa. Mikäs siinä jos postaukset ovt selvästi mainoksia. Ei kuitenkaan ole taloudellisesti sitoutumaton sivu.

mattila

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 221
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Intiaan lähtijät!
« Vastaus #3 : 27.05.2014, 00:43:46 »
Huono suomennos.
53650

IFYFY FINLAND

 • Aloittelija
 • Viestejä: 9
  • Profiili
Vs: Intiaan lähtijät!
« Vastaus #4 : 30.05.2014, 15:47:39 »
Tottakai kannattaa kertoa tästä niin monessa paikassa kuin mahdollista!  ;)
IFYFY järjestää uniikkeja reissuja, semmoisiakin mitä suomessa markkinoidaan ensimmäistä kertaa, ei kai tällaisesta voi pitää suutaan kiinni!
Eikä kannatakkaan, kun kerran täällä etsitään tietoa esimerkiksi juuri Intiaan lähtemisestä, ja me olemme yksi väylä ja mahdollisuus siihen. Ei kannata missata!

pandatravel

 • Reissaaja
 • Viestejä: 20
  • Profiili
Vs: Intiaan lähtijät!
« Vastaus #5 : 30.05.2014, 22:38:16 »
Moi,
Muutama kysymys heräsi surffattuani sivuillanne   :)

Minkälaisia hotellialennukset ovat?
Minkälaisista palkoista puhutaan, jos lähtee työharjoitteluun?
Pitääkö työharjoitteluun lähdöstä maksaa?
Pääseekö tuolla norsukylässä todellakin maalaamaan norsuja?

IFYFY FINLAND

 • Aloittelija
 • Viestejä: 9
  • Profiili
Vs: Intiaan lähtijät!
« Vastaus #6 : 03.06.2014, 14:01:58 »
Hei Pandatravel!

Suosittelen ottamaan yhteyttä [email protected], jotta voin lähettää sinulle suoraan esitteet yms joihin voit tutustua! Vaihtoehtoina löytyy vapaaehtoistyötä, työharjoittelua, kielimatkoja, ekskursioita, vaihto-opiskelua, nyt sitten uutena vuodelle 2015 maaliskuulle on tulossa mallityöpaja, jonne etsitään kansainvälisesti malleja n. kuukauden pituiselle työpajalle sekä ensi syksylle hyvätekeväisyys bootcamp, joka kestää 10 päivää. Lisätietoa löydät myös facebookista https://www.facebook.com/pages/IFYFY-Finland/621500451271673?focus_composer=true

Hotellialennuksia on lähestulkoon -50% asti, eli siis jos matkailija lähtee lomalle tai reppureissaamaan, tai yhdistämään esimerkiksi vapaaehtoistyötä ja matkailua meidän kauttamme, ja suunnittelee kutakuinkin reittinsä ja ilmottaa siitä meille, me takaamme hotellimajoitukset normaalia edullisempiin hintoihin. Meillä on jo ympäri Intiaa yhteistyöhotelleja, ja jos kaupungista minne olet matkalla ei meiltä vielä hotellipartneria löydy, niin pyrimme sellaisen saamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa joka majoittuu hotellissa, voi maksaa yöstä esimerkiksi 4000rs (eli noin 50€, tämä on vain esimerkki, edullisempiakin löytyy ja meidän yhteistyöhotellit ovat tasokkaita). Tuo voi siis olla normaali hinta, mutta hotellimajoituksen hinta matkaajalle IFYFY:n kautta voi olla 1500rs yöltä. Toki matkustaja voi löytää meitäkin edullisempia hintoja, mutta me takaamme laadun,luotettavuuden, mukavuuden ja etsimme aina matkustajalle parhaan tarpeiden mukaisen yösijan.

Palkat työharjoittelupaikoissa vaihtelevat, mm. työtehtävän, hakijan kokemuksen yms mukaan ja palkat neuvotellaan aina työnantajan kanssa. Palkat voivat olla jotain 4000-15000rs väliltä. Kannattaa ottaa huomioon, että kaikki työharjoittelupaikat eivät ole palkallisia! Jos päätät lähteä työharjoitteluun, mieti kuinka kauan olisit reissussa, haluatko sen sisältävän esimerkiksi ekskursioita eri kaupunkeihin, yms. Koska järjestämme myös lisähinnasta erilaisia reissuja ja elämyksiä. Pääsääntöisesti työharjoittelupaikkoja on 1kk-12kk. Työharjoitteluun lähtijän kustannuksiin kuuluvat tietyt "paketti"hinnat, jotka sisältävät majoituksen, ruuat, haku ja vienti lentokentältä/kentälle, orientaatio, tutustumista kaupunkiin jne. Tarvittaessa autamme etsimään myös edullisimmat lennot. Varsinaisesti työharjoittelusta ei mene kustannuksia kuin tietty prosentti työnantajalle jo sinulle annetusta pakettihinnasta, joten mitään ei erikseen tarvitse maksaa.

Ja kyllä, norsukylässä maalataan norsuja luonnollisilla väreillä, jotka pestään pois. Tämä on vanha perinne, ja norsuja maalataan eri syistä; juhlapäivät, häät, festivaalit jne.