"Häiritsevät" miehet ulkomailla

 (Luettu 42368 kertaa)

pink*

 • Reissaaja
 • Viestejä: 46
  • Profiili
yesh
« Vastaus #80 : 29.06.2004, 22:30:25 »
niin, mä just tarkoitin, että tuskin tässä suomalaisessa nyky-yhteiskunnassa kukaan nainen (tai mies) on enää OIKEESTI taloudellisesti riippuvainen puolisostaan. Ei täällä ainakaan nälkään kuole. Mä olen ainakin sillä kannalla, että itse hankin itselleni koulutuksen, duunin, harrastukset ja ystävät -> en sitten tulevaisuudessa ole kenestäkään NIIIN riippuvainen, että jäisin jotain väkivaltaa kärsimään..

Okei, kaukaa haettu juttu. Mutta siis meinaan, että jos tänäpäivänä nainen sanoo ettei voi irroittautua hakkaavasta miehestään koska on riippuvainen tästä taloudellisista syistä, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että mies tienaa helvetisti (esim. Nokialla), on ostanut vaimolle kivan pikkuisen upouuden kauppakassiauton, maksaa siivoojan kotiin kerran viikossa ja on parhaassa tapauksessa rakennuttamassa perheelle juuri uutta 400m2:n asuntoa stadiin merenrantaan. ELI nainen voisi varmasti pärjätä jollain sossun tuellakin, yksin ja ILMAN hakkaamista. Mutta tälläisessä tapauksessa valitsee mielummin hakkaavan miehen, sillä hän saattaa kelata sen homman niin, että ottaa mielummin vähän damagee vastaan kuin että asuisi vuokraslummissa ja ajelisi joukkoliikenteellä jne jne.

Nyt nukkumaan, tää lähtee muuten käsistä.. ->
o before it's too late!

Toni X

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 814
  • Profiili
  • Sähköposti
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #81 : 30.06.2004, 05:01:45 »
Wau mitä tekstiä, Jii ystäväiseni! Hehheh.... huomaan että alat ärsyyntyä ja siirtyä henkilökohtaisuuksiin menevään vittuiluun + loukkauksiin tässä keskustelussa. Ei hyvä, ei hyvä. Mutta tragikoomista kylläkin, ja osoittaa argumenttiesi olevan lopussa.  :lol:  Yritän itse välttää vastineessani henk.koht. piruilua, katsotaan onnistunko.

Lainaus käyttäjältä: "Jii"
[ Uskon sen sinusta erittäin hyvin. Itse olisin veikannut vähintään 20 vuotta manipulointia, mutta kyllähän tehokas feministi saa löysästä ja tahdottomasta miehestä jo kymmenessäkin vuodessa viimeiset rippeet miehisyydestä kitkettyä.:


Taidat todella uskoa tuohon teoriaan sukupuolten jatkuvasta henkisestä sodasta, jossa toisen on pakko olla alistettu ja toisen alistaja? Koska koko käsite tasa-arvo näyttää käytännössä olevan sinulle täysin yli hilseen, lie turha sinulle asioita vääntää edes rautalangasta. Jos itse joskus saat hankittua itsellesi jonkinlaisen ihmissuhteen, opit kyllä lisää asioita. Ellet sitten pidättäydy selibaatissa peläten, että kumppanisi saattaisi osoittautua feministikääkäksi, joka ensi tilassa leikkaa munasi irti.

Lainaus käyttäjältä: "Jii"
[ Yhtälailla kun Tony juuri todisti, että Suomessa (ei kyllä muualla maailmassa) on olemassa feministimiehiä, niin Suomessa (ei kyllä muualla maailmassa) on varmasti olemassa myös kauniita ja naisellisia feministejä. Onneksi kuitenkin kummatkin vielä erittäin harvinaisia..:

Jossain on pohdittu, voiko mies olla feministi. Ehkäpä voi, ehkä ei. En ole koskaan ajatellut itseäni sellaiseksi, mutta en vedä hernettä nenään jos joku minua sellaisena ajattelee. Pidetään minua anarkistinakin ja ties mitä muuta hassua.
 Nykyajan feministiliike on käsittääkseni saanut alkunsa '60 -luvulla USA:sta, ei Suomesta.  Joten mistä luulet, ettei muualla maailmassa ole feministimiehiä? Tai kauniita feministinaisia, ja että ne muka olisivat harvinaisia?! Kuljetko kaikkialla silmät kiinni, korvat lukossa vai aivot muuten täysin jumissa? Vai näitä kaikkia? Huom. tämän ei ole tarkoitus olla ilkeilyä enkä halua loukata sinua. Osaisin sen kyllä, jos haluaisin, mutta pallontallaajien foorumi ei ole sellaiseen oikea paikka.
 Tervetuloa muuten vaikkapa naistenpäivänä Gloriaan "Cunt power" -bileisiin, niin näytän sinulle parisataa vietävän suloista feministityttöä. Hih....

Lainaus käyttäjältä: "Jii"
[ Miten niin bullshittiä? Voitko perustella? Voitko perustella, miksi riippumattomat yritykset muuten palkkaisivat helpommin miehiä ja maksaisivat heille vieläpä parempaa palkkaa?...


Perustele toki itse, millä tavalla tämä miesten paremmuus työntekijänä naisiin verraten ilmenee?? Ihan käytännön tasolla, please. Jos viitsit, selitä myös ne biologiset tekijät, jotka selittävät tämän miesten ylemmyyden. Yritä edes, jooko?

Lainaus käyttäjältä: "Jii"
[  Jos olisit ollut päivänkin oikeissa töissä, niin tietäisit miten yritykset toimii...


Ach, vittuilu jatkuu... hupaisaa mutta hieman harmillista. Mistähän ihmeestä sinä minun työntekoni tiedät? En viitsisi alentua edes selittelemään sitä sinulle, mutta olen käynyt ansiotyössä 15 -vuotiaasta asti, ja monet tehtäväni ovat olleet nimenomaan fyysistä työtä, eli juuri sitä "oikeaa työtä".  Toisinaan käyn jopa kahdessa eri työssä, jos rahantarve vaatii.
 Hassut loukkausyrityksesi eivät toki hetkauta minua, mutta turhauttavaa selitellä omia asioitaan tällaisessa keskustelussa. Vanhana egoistina ja paatuneena narsistina kylläkin rakastan itsestäni puhumista, mutta eri juttu on, kuka sitä jaksaa lukea.  :lol:

Jospa molemmat joskus eksyisimme samaan miittiin, voisimme jatkaa tätä mielenkiintoista debattia ns. face to face, eikö? Alennutkohan sinä, super-uros, keskustelemaan tällaisen "löysän ja tahdottoman" miehen kanssa?  :wink:  I hope so, todella.

t: nimim. "Miehisyyden rippeet"

PS. Jiiee, siltä varalta, että tämä väittelymme alkaa jo kyllästyttää pallontallaajia, voit heitellä argumenttejasi myös tuonne:
http://maniacmiracles.cjb.net  --> questbook
http://www.geocities.com/playgrrrnd  --> questbook.  Niissä ihan kaivataan keskustelua.  :wink:

Toni X

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 814
  • Profiili
  • Sähköposti
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #82 : 30.06.2004, 06:26:33 »
Lainaus käyttäjältä: "Vaara"
Koskaan en ole muuten ymmärtänyt sitä, kun moni mies vannoo ettei koskaan löisi naista, mutta voi kyllä suuremmitta tuskitta mätkäistä jotakin miestä turpaan. .


Niin... yksi perussääntö tässä kai on se, että pientä ja heikompaa ei saa lyödä.  (tästä on myös väännetty tsoukki: "heikompaa ei saisi lyödä, mutta minkäs teet kun vahvempaa ei uskalla" haha)

Anyway: samasta syystä kuin en lyö naista, minä (187 cm, 83 kg) en myöskään lyö pienempää, heiveröistä miestä. Tsiisus, sehän voisi pahimmassa tapauksessa heittää henkensä!  :shock:
 Olen kyllä.. hmmm... "värikkäässä" nuoruudessani nähnyt aika paljon katuväkivaltaa, joutunut jopa osalliseksi siihen. Ja huolestuttavaa on, että nykyaikana siitä ovat katoamassa viimeisetkin "reilun pelin säännöt". Jos siinä nyt sellaisia ikinä on ollut.

Lainaus käyttäjältä: "pink*"
ELI nainen voisi varmasti pärjätä jollain sossun tuellakin, yksin ja ILMAN hakkaamista. Mutta tälläisessä tapauksessa valitsee mielummin hakkaavan miehen, sillä hän saattaa kelata sen homman niin, että ottaa mielummin vähän damagee vastaan kuin että asuisi vuokraslummissa ja ajelisi joukkoliikenteellä jne jne.


Kyllä varmaan nainen (+lapsetkin) pärjäävät Suomessa sossun tuella, mutta asia ei ehkä ihan noin simppeli aina ole. Monille on valitettavan korkea kynnys heittäytyä sossun elätiksi, vaikka vaihtoehtona olisi hakatuksi tuleminenkin. Ja kyllähän näitä vuodesta toiseen jatkuvia väkivaltaisia liittoja on paljon juuri nimenomaan tuolla vuokraslummissa... vaikka on niitä muuallakin.
 
Vanhemmissa ikäluokissa voi olla paljon heikosti koulutettuja ja vähän työkokemusta omaavia naisia, ja juuri heitä kalvaa, että mites tässä sitten eletään jos ukkoa ei olisi. Traaginen kuvio tosiaan.
 Yksi syy on taatusti myös se, että jatkuva väkivällan (joka voi olla myös seksuaalista) kohteena oleminen nakertaa loppuun ihmisen itsetunnon, itsekunnioituksen ja omanarvontunnon. Lopulta nöyryytetty ihminen alistuu hiljaa ja suosiolla nollan osaansa.   Siitä helvetistä lie vaikea nousta.

Oma kummallinen lukunsa on nämä ihmiset, jotka toistavat samaa mokaa jatkuvasti. Eli kun yhdestä väkivaltaisesta puolisosta pääsee eroon, otetaan pian toinen ihan samanlainen tilalle! Todella outoa, ja oudon yleistä. Extreme masokismia, vaiko mitä lie...

greenfairy

 • Aloittelija
 • Viestejä: 15
  • Profiili
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #83 : 30.06.2004, 10:41:17 »
Lainaus
Oma kummallinen lukunsa on nämä ihmiset, jotka toistavat samaa mokaa jatkuvasti. Eli kun yhdestä väkivaltaisesta puolisosta pääsee eroon, otetaan pian toinen ihan samanlainen tilalle! Todella outoa, ja oudon yleistä. Extreme masokismia, vaiko mitä lie...


Veikkaisin, että kyseiset naiset eivät usko ansaitsevansa parempaa, tai että parempia miehiä ei yksinkertaisesti ole. Jos on aina elänyt väkivaltaisessa suhteessa on varmaankin vaikea kuvitella muunlaista suhdetta.

Seepr

 • Reissaaja
 • Viestejä: 32
  • Profiili
  • http://foam.fallenlights.net
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #84 : 30.06.2004, 21:00:46 »
Jii, mikä on tämä sinun feminismisi? Ei paljon kuulosta minun feminismiltäni.

Lainaus käyttäjältä: "Jii"
Olen koko ajan painottanut sitä että kun ihmiset ovat täysin vapaita (luonnollisia) toimimaan haluamallaan tavalla, niin tasa-arvo toteutuu. Käytännössä tämä lienee kuitenkin vain unelmaa...


Mikä on luonnollinen? Missä ja milloin tämä kuvaamasi vapaus on todistettavasti toteutunut? Muista, että esim. niiden mainitsemiesi luolahenkilöiden elämäntavastahan meillä ei ole tietoa paljon ollenkaan.

Lainaus käyttäjältä: "Jii"
No, miehet ovat johtaneet tätä maailmaa siitä lähtien kun johtaminen keksittiin, koska miehillä on tähän paremmat ominaisuudet. Miehet eivät ole yhtä ailahtelevaisia kuin naiset, he pystyvät sietämään painetta paljon enemmän kuin naiset, miehet eivät (ainakaan yhtä usein) sotke päätöksentekoon tunteita jne.


Esitäpä joku tutkimus vaikka joka tätä tukee, jooko? Sekä tuota että miehet ovat aina johtaneet että sitä, että miehet ovat siihen parempia.

Lainaus käyttäjältä: "Jii"
Tavallisessa työelämässä pätevät samat lainalaisuudet kuin johtavissa asemissa (joita nyt niin kamalasti naisille halutaan). Ammattitaito esim. kokki tai hitsaaja hankitaan tottakai yksilöllisesti ja varmaan monet naiset voivat olla hyviäkin kokkeja tai jopa hitsaajia... Kun kuitenkin mennään johonkin naisvaltaiselle alalle (vaikkapa johonkin konttoriin), niin varsin usein huomataan naisten juoruilevan, pelaavan ihmissuhdepelejä, järjestävän kuppikuntia joissa puhutaan pahaa ulkopuolisista jne... Miesvaltaisilla aloilla (vaikkapa teollisuudessa) poikkeuksetta tehdään ainoastaan työtä ja saadaan aikaan tuloksia.


Ja tätä tukeva tutkimus myös. Niin saatan lakata nauramasta. Hetkeksi.

Lainaus käyttäjältä: "Jii"
En nyt itseäni aivan super-urokseksi kuitenkaan luokittelisi.


En minäkään. Minusta super-etuliite sopii vain avarakatseisiin, älykkäisiin ihmisiin. :wink:
ämä on persoonallinen ja kiinnostava allekirjoitus.

enzo d.le pimp de marseil

 • Vieras
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #85 : 30.06.2004, 23:10:19 »
alkaa väsyttää tuo feminizmi + sukupuolten väl. tasa-arvo crap keskustelu, sillä etenkin suomifeministit don´t posses very valid facts about their lack of rights in the society. miten on mahdollista että naisten asema ja suomen tasa-arvotilanne on todella huono jos pressaksiskin on päässyt nainen ja viimeisen sadan vuoden aikana on saatu äänioikeus kaikille ym hassua. hereillä feministit sillä teillä ei ole mitään hätää. tästä todistaa mm. se että teille on suotu ylipäätään oikeus ilmaista "epäkohtia" joita te joudutte sietämään.perusoikeuksia- ja vapauksia suomessa siis piisaa ja magna chartasta on kuljettu pitkä tie nykytilanteeseen länsimaissa. ongelma on se että kun joku syrjitty/poljettu yksikkö onnistuu nostamaan päätään, niin se saattaa nousta pian kokonaan jaloilleen ja niinpä syrjijä joutuu ostamaan pian syrjitylle jalkatuet seisomiseen, sekä kaikenlaisia muita privilegioita. feminismi voikin olla sen tuotos että kuin antaa pikkusormen niin se vie koko käden ja nälkä kasvaa syödessä. toisaalta on ihan hyvä että "heikommat " välillä polkee "vahvempiaan" ja muutenkin solidaarisuus on quite cool a mon avis. tilanne ei kuitenkaan saa edetä sellaiseksi että poljettu rupeaa olojensa parantuessa jatkuvasti vaatimaan nitroja voittaakseen polkijansa vaikka pumppu pelaisi jo ihan kiitettävästi... muutenkin suomen kaltaisessa maassa saisivat ihmiset unohtaa turhan tasa-arvo keskustelun, ottaen huomioon sen että maamme on loppujenlopuksi niitä kaikkein tasa-arvokkaimpia maailmankartalla, vaikka tiettyjä tahroja paperilla onkin. loppujenlopuksi menestyminen on hyvin pitkälti kiinni omasta itsestään.jos jostakin pitäisi ruveta poskea soittamaan, niin suomessa kannattaisi kiinnittää huomiota eri alueiden ja yhteiskuntaluokkien välisen erojen tasoittamiseen sillä näillä osa-alueilla riittää enemmän parsittavaa ja työ sarkaa. lisäksi miettikääpä sitä kumpia kusetetaan enemmän, ulkomaalaisia vai teitä feministit?yleensä valtio on luonut hyvät puitteet ulkomaalaisille suomessa, mutta tietyt asenteet nimenomaisesti katutasolla saattavat syytää lokaa niskaan 1000 kg/s. kuitenkin tämä forum ei ole tarkoitettu yhteiskunnallisen ym. shit:in puimiseen, joten let´s get back to business ja keskitytään reissaamiseen prkl. :x  :x  :D  :D

fishbone

 • Triplatonnitallaaja
 • Viestejä: 3 221
 • Jäsen nro 200
  • Profiili
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #86 : 01.07.2004, 00:33:43 »
Lainaus käyttäjältä: "Seepr"
Esitäpä joku tutkimus vaikka joka tätä tukee, jooko?

Lainaus käyttäjältä: "Seepr"
Ja tätä tukeva tutkimus myös.


No päästiinpä tässäkin keskustelussa tähän sitten, "kerro lähde", "kerro tutkimus" jne jne.. Hyvin hedelmällistä. Kannattaisi kyllä olla heittämättä tätä, jos ei itsellä ole jokaista väittämäänsä tukemaan viitettä johonkin tutkimukseen. Niin ja sinällänsä, sinäkin Seepr varmasti tietänet, että maailma on täynnä nk. "nolla-tutkimuksia", jotka kertovat tasan tarkkaan sen, mitä tilaaja haluaa. Esimerkkinä tästä tupakkayhtiöiden teettämät tutkimukset, jotka varsin poikkeuksetta osoittavat, ettei esim. tupakka ole vaarallista, saati sitten aiheuta riippuvuutta. Niin ja ps. En todella meinaa alkaa näitä sinulle kaivamaan, vaan saat itse tehdä sen, jos kiinnostaa! :wink:

reissunainen

 • Tosireissaaja
 • Viestejä: 97
  • Profiili
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #87 : 01.07.2004, 01:20:54 »
Lainaus käyttäjältä: "enzo d.le pimp de marseil"
miten on mahdollista että naisten asema ja suomen tasa-arvotilanne on todella huono jos pressaksiskin on päässyt nainen ja viimeisen sadan vuoden aikana on saatu äänioikeus kaikille ym hassua.

uhoh, sorrutaan nyt kunnon provoilijalle vastaamaan :D
Onko joku väittänyt, että Suomen tasa-arvotilanne on *todella* huono? Se, että se voisi olla *parempi*, on ihan toinen asia.

Lainaus
...teille on suotu ylipäätään oikeus ilmaista "epäkohtia" joita te joudutte sietämään.

No voi kuinka armeliasta, ihan on suotu oikeus ilmaista "epäkohtia"! Ja tästä pitäisi olla niin kiitollinen, että "parit" epätasa-arvoisuudet pitäisi unohtaa? :D

Lainaus
ongelma on se että kun joku syrjitty/poljettu yksikkö onnistuu nostamaan päätään, niin se saattaa nousta pian kokonaan jaloilleen

lollero.. niin justiinsa, eli sitten kun joku syrjitty/poljettu alkaa olla lähelläkään tasa-arvoa, niin sitten sitä pitäis kyllä taas kyykyttää, että muistaa paikkansa, kun eihän se oikeesti ole tasa-arvoinen???
:P Jessus, mikä logiikka..
 
Lainaus
...muutenkin suomen kaltaisessa maassa saisivat ihmiset unohtaa turhan tasa-arvo keskustelun, ottaen huomioon sen että maamme on loppujenlopuksi niitä kaikkein tasa-arvokkaimpia maailmankartalla, vaikka tiettyjä tahroja paperilla onkin.

Miksi pitäisi unohtaa projekti, joka on vielä kesken? Tasa-arvoisuus ei ole toteutunut, ja sitten siitä ei tarvitse enää niin paljoa keskustella kun se todella on saavutettu...

Lainaus
jos jostakin pitäisi ruveta poskea soittamaan, niin suomessa kannattaisi kiinnittää huomiota eri alueiden ja yhteiskuntaluokkien välisen erojen tasoittamiseen sillä näillä osa-alueilla riittää enemmän parsittavaa ja työ sarkaa.

Se, että on isompia epäkohtia, ei riitä perusteeksi pienempien epäkohtien korjaamatta jättämiseen. Ja kukin keskittyy ensisijaisesti niihin asioihin, jotka kokee itselleen tärkeiksi.

Sanonpa vielä, että ihan uskomatonta crappia tännekin jotkut kirjoittaneet, huhhuh. Kyllä on taidettu jo kotoa lapsena saada monet mielipiteet: purematta on nielty ja ei ole ajatustakaan uhrattu oikeasti. Kotona saadusta arvomaailmasta on kovin vaikeaa irrottautua.

Ja nimimerkin Jii juttuja voisi kommentoida ainakin siltä osin, että jos nainen ei pärjää johtotehtävissä yhtä hyvin kuin mies, niin se ei johtune välttämättä johtotaidoista, vaan voisinpa veikata, että syy löytyy toisinaan myös sen johdettavan alaisen pääkopassa sijaitsevasta asenneongelmasta, jos tämä ei tahdo pomokseen naista.

Kuka lie sanonutkaan tämän:
"Naisten täytyy tehdä kaikki kaksi kertaa paremmin, jotta heitä pidettäisiin puoliksikaan niin hyvinä kuin miehiä."
llet rakenna pilvilinnoja, et rakenna mitään muitakaan linnoja (espanjalainen sananlasku)

Seepr

 • Reissaaja
 • Viestejä: 32
  • Profiili
  • http://foam.fallenlights.net
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #88 : 01.07.2004, 09:06:48 »
Ok Fisu, lähinnä siihen viittasin että on tosiaan kymmenittäin tutkimuksia joissa miesten ja naisten aivoista ei paljon eroa ole löydetty... Se, että on olemassa virheellisiäkin tutkimuksia, ei vie uskoani siihen, että (itsenäinen) tiede on kuitenkin suurimman osan ajasta oikeammassa kuin jonkun Jiin mutu-menetelmä.

Minulla on nyt ulkomuistista vain yksi viite tähän miesten ja naisten eroavuuskysymykseen. Stephen Jay Gould: Cordelian dilemma. Esseekokoelmasta Hirmulisko heinäsuovassa. Gummerus, Jyväskylä 2001.

Jos joku epäilee jotain muuta sanomaani, voin kyllä etsiä siihenkin viitteen. (Niin, ja ei, Gould ei ole tupakkayhtiön tai radikaalifeministisen järjestön palkkaama.) :wink:
ämä on persoonallinen ja kiinnostava allekirjoitus.

kirsil

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 282
  • Profiili
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #89 : 01.07.2004, 09:17:06 »
Lainaus käyttäjältä: "enzo d.le pimp de marseil"
alkaa väsyttää tuo feminizmi + sukupuolten väl. tasa-arvo crap keskustelu, sillä etenkin suomifeministit don´t posses very valid facts about their lack of rights in the society. miten on mahdollista että naisten asema ja suomen tasa-arvotilanne on todella huono jos pressaksiskin on päässyt nainen ja viimeisen sadan vuoden aikana on saatu äänioikeus kaikille ym hassua. hereillä feministit sillä teillä ei ole mitään hätää. tästä todistaa mm. se että teille on suotu ylipäätään oikeus ilmaista "epäkohtia" joita te joudutte sietämään.perusoikeuksia- ja vapauksia suomessa siis piisaa ja magna chartasta on kuljettu pitkä tie nykytilanteeseen länsimaissa.


Niin että kun pressa on nainen ja meillä on äänioikeus, niin kaikki on hyvin ja meidän pitäisi olla ikuisesti kiitollisia ja nöyriä? On totta, että saamme suomessa elää ihmisarvoisesti, mutta ei se nyt mikään erityisen tasa-arvoinen tilanne vielä ole.

Eikä mikään peruste ole se, että muualla on vielä huonommin. Voisimmehan lopettaa esim. luonnonsuojelunkin, koska meillä on muuhun maailmaan verrattuna niin paljon vielä puhdasta luontoa. Tai julkinen terveydenhoito, kyllä sekin varmaan toimii esim. Intiaan verrattuna aika paljon paremmin, mutta kaikki joutuvat myöntämään, ettei se sillä tavalla toimi kuin sen pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa pitäisi ja parantamisen varaa on.

Suomessa tämä on juuri ongelma, koska yhteiskunta on näennäisesti tasa-arvoinen, monet eivät näe pinnan alla kyteviä ongelmia. Eli kyllä esim. muualla Euroopassa (mm.Ranska) on paljon voimakkaampi feministinen liike kuin suomessa, ja siellä on myös enemmän miehiä, jotka uskaltavat julistautua "feministeiksi", koska siellä on enemmän ongelmia.

Anonymous

 • Vieras
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #90 : 01.07.2004, 11:56:43 »
Jos Suomessa ei ole naisten ja miesten välistä tasa-arvoa, niin missä maissa sitten on? Keskustelun aloittajana voin kertoa, että Suomessa saa nainen kävellä kadulla rauhassa ja vaikka pitää hametta ilman että kaikki kiinnittävät huomiota.

Monissa Euroopankin maissa (muista maanosista puhumattakaan) naisesta, joka menee yksin baariin tai pitää hametta, ei ajatella kovin hyvää... Joskus yksin ulos menevä nainen leimataan heti ja monista miehistä on aivan normaalia, ettei naista saa päästää yksin ulos.

Miljoonien ihmisten mielestä naisen kuuluu olla kotona ja hoitaa lapsia, kun taas mies käy töissä ja saa tehdä melkein mitä haluaa, kunhan vain elättää perheensä. Olen keskustellut ihmisten kanssa jotka tosissaan väittävät, että nainen on miestä heikompi eikä osaa ajatella loogisesti, joten hän ei muka pärjää ilman miesten apua.  :shock:

Jos olen sanonut vastaan, niin silloin on sanottu että talossa pitää olla yksi pää joka sitä johtaa, ja jos niitä on kaksi niin tulee vain riitoja eikä mikään toimi.  :shock: Monissa maissa naiset polttavat vieläkin vain siksi, että haluavat näyttää että naisetkin saavat miesten tavoin polttaa kadulla..! Osoitus tasa-arvosta?!

Eli jos Suomessa ei ole tasa-arvoa (tai ellei Suomi ole tasa-arvoisempi kuin suurin osa muista maailman maista) niin mistä sitten löytyy maa, jossa asiat olisivat vieläkin paremmin? Kun on kuunnellut edellämainittuja (meistä kaikista mielettömiä) väitteitä sekä miesten että naisten suusta useissa eri maissa, oppii arvostamaan Suomea ja sitä, ettei koko ajan tarvitse miettiä, onko nyt rikkomassa jotain sovinnaisuus-sääntöjä.

Anonymous

 • Vieras
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #91 : 01.07.2004, 12:01:36 »
Muuten olen kyllä samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa... Eli se, että Suomessa on paremmin kuin muualla ei tarkoita ettei olisi parantamisen varaa. Itse olisin tosin erittäin tyytyväinen jos voisin kaikkialla mennä yksin ulos ja pukeutua miten vaan, niinkuin Suomessa eikä aina tarvitsisi pelätä että joku tulee häiritsemään tai ärsyyntyä viheltelyistä tms. huomionosoituksista.

enzo d.lepimp de marseil

 • Vieras
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #92 : 01.07.2004, 12:40:42 »
hyvä hyvä kaikki. ihan tosissaanko joku luuli että kirjoittamani texti oli tosi tekstiä. reissailijanainen vastareaktionne on juuri selainen kuin odotinkin jonkun dorkan vastauksen olevan spede-kirjoitukseen ja osoittaa miten jotkut ihmiset luulevat olevansa niin älykkäitä mielipiteittensä kanssa, että pitää väkisin näyttää että meitsi rulaa ja toi on väärässä, samalla alentuen aivan typerään vasta-argumenttien kirjoittamiseen, aivan naurettavilta kuulostavia argumentteja vastaan.juuri laisenne dorkat luulevat tietävänsä asioista todella paljon ja osoittavat tyhmyyttään ruveten leikkiin spede-kirjoituksien tasoisten pelleilyjen kanssa, tosin minäkin itse le pimp de marseil alennun nyt latelemaan syytöksiä, mutta minkäs voit. ja kun vielä näitä muitakin tosimielessä väsättyjä kirjoitelmia lukee niin ohhoh kun alko väsyttää.alkuperäisestä aiheesta ollaan edetty jo aika kauas ja muutenkin tasa-arvo asia on ja tulee aina olemaan ongelma, eikä sille periaatteessa matkailufoorumeilla voi tehdä edelleenkään yhtään mitään, joten oikeesti voisiko kaikki keskittyä uusien mielekk'äiden mtkailuaiheiden keksintään.ja tasa-arvoasiasta kiinnostuneet, nouskaa barrikadeille ja tehkää vallankumous.

kirsil

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 282
  • Profiili
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #93 : 01.07.2004, 14:02:13 »
Lainaus käyttäjältä: "Jii"
Jos Kirsi haluat tälläistä miehisyyttä, niin muuta Ranskaan.


A) Ranska oli ESIMERKKI siitä, millaista feminististä liikehdintää muualla maailmassa on.

B) Eiköhän ole ihan oma asiani, millaista miehisyyttä kaipaan. Toistaseksi olen pitäytynyt ihan suomessa ja suomalaisissa.

antero.r

 • Aloittelija
 • Viestejä: 11
  • Profiili
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #94 : 01.07.2004, 14:04:21 »
Jiieen (tai Jiin) näkemykset ovat sen verran sisäsiittoisia ettei niistä kannata provosoitua. Aistin syvää katkeruutta koko nyky-yhteiskuntaa kohtaan joten kyseessä lienee jokin prätkäjengiläinen, nyrkkeilijä tai muu äijäporukassa viihtyvä. Ei siinä mitään, antaa kaikkien kukkien kukkia mutta toivottavasti herra ymmärtää etteivät alakulttuurit (varsinkaan nykytrendien mukaan juntti-leiman saavat) anna kuvaa nykytilanteesta.

Älyttömät mielipiteensä saavat varmastikin kannatusta niissä saunamakkaraporukoissa mutta kiitos kaunis älä yritä tyrkyttää niitä ajatteleville ihmisille näin ankarasti. Jossakin vaiheessa opin itsekin ettei foorumeilla muuteta toisten mielipiteitä vaikka tuntuukin niin hienolta päästä laukomaan omiaan.

Ja mitä tasa-arvoon tulee, niin palkka on kyllä aika hyvä yksilön työn arvostuksen mittari. En todellakaan näe mitään syytä miksi naisten pitäisi saada yhtään vähempää palkkaa kuin miestenkään. Se, että naiset synnyttävät ei todellakaan ole mikään peruste pienempiin palkkoihin! Itse suorastaan hämmästyn joskus kuinka hyvin tasa-arvoasiat pohjoismaissa ovat, mutta ei täällä nyt mitään täydellistäkään ole. Kyllä mielestäni asiasta saa valittaa niin kauan kuin epäkohtia löytyy, jonkun on näytettävä muille tietä.

Joopajoo, itse maksan naisen ravintolalaskun jos niin lupaan etukäteen tehdä. Onpa minullekin treffi-illallinen tarjottu.
-------------------

Anonymous

 • Vieras
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #95 : 01.07.2004, 16:29:20 »
Vihjeeksi Jiille: mikäli haluat kuulostaa uskottavalta, kannattaa opetella ilmaisemaan itseään paremmin ja suomeksi. Ellei nimimerkin takana sitten piile yläasteteinejä.

Jonki nimittäminen "luonnolliseksi" on yhtä uskottavaa kuin "niinhän sinä sanot" on hyväksyttävä negaatio. Muoviesineet eivät ole luonnollisia eikä niitä siksi voida käyttää. Matkapuhelimesikaan ei ole lainkaan luonnollinen.

Jos ihmiset olisivat Jiin esimerkin mukaisesti "vapaita (luonnollisia) toimimaan haluamallaan tavalla", jonka ymmärrän merkitsevän "vailla tapoja ja tottumuksia" söisimme ruokakaapistamme lähinnä sokeria ja rasvaa. Tällaistako "luonnollisuutta" olisi pidettävä päämääränä?

Bitch alert

 • Vieras
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #96 : 01.07.2004, 16:37:43 »
Kaksi edellistä viestiä, siis anteron ja vieraan, ovat loistavia ja osuvat naulankantaan.  :D   Samoin kirsin ja seeprin.
Kaikillahan meillä on vapaus muuttaa johonkin muualle, jos kotimaan tasa-arvo tilanne ei miellytä. Jii ee voi myös muuttaa vaikka johonkin kivaan, miehiseen islamilaiseen kulttuuriin täältä ajattelevia ihmisiä provoamasta.

skaprezio

 • Vieras
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #97 : 01.07.2004, 20:20:53 »
kun nyt lukuisat naiset ja jotkut miehetkin mussuttaa suomesta epätasa-arvoisena maana, niin antaa tulla niitä omakohtaisia kokemuksia oikein urakalla, sillä nuo perusargumentit(palkkaus ym.) jotka jo kaikki tietää on alkaneet väsyttää.antaa siis tulla tosielämän kertomuksia siitä miten jotakin ei ole kohdeltu tasa-arvoisesti ja on tullut pahasti syrjityksi sukupuolensa vuoksi täällä suomen maalla. ja samalla olis kiva lista niistä asioista joita pitäs muuttaa jotta tämä tasa-arvo jeesustelu lopultakin loppuisi ja kaikki olisivat tyytyväisiä. mahdollisimman paljon vaan epätasa-arvon esiintymiä vaan esitelkää niin saadaan ihmiset vihdoin vakuuttuneiksi. vai voiko tasa-arvo toisaalta koskaan toteutua, sillä vaikka nimellisesti tasa-arvo olisi toteutunut(niinkuin nyt jo melkein onkin), siltikin jotkut asenteet säilyisivät ja taas alkaisi itku ja hammasten kiristely :D  :D

Toni X

 • Reissaajaguru
 • Viestejä: 814
  • Profiili
  • Sähköposti
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #98 : 01.07.2004, 21:05:17 »
Lainaus käyttäjältä: "skaprezio"
sillä nuo perusargumentit(palkkaus ym.) jotka jo kaikki tietää on alkaneet väsyttää.antaa siis tulla tosielämän kertomuksia siitä miten jotakin ei ole kohdeltu tasa-arvoisesti ja on tullut pahasti syrjityksi sukupuolensa vuoksi täällä suomen maalla.


Minä olen kirjoittanut jo tähän topiciin liian monta kertaa, ja olkoon tämä ihan vihoviimeinen kerta.
Mutta eikö tuo perusargumentti (palkkaus ym.) ole ihan tosielämän kertomus? Jos se väsyttää sinua, ei kai se tee sitä "ei-tosielämän" kertomusta. Mutta mutta... ihan puolueettomalla hengellä (vaihteeksi) heitän lonkalta pari ehdotusta  muualta:

1. Käsite  lievä raiskaus. Lieventäviä asianhaaroja mm., että uhri ja tekijä tuntevat toisensa. Tai että tekijällä on vakituinen työpaikka! (Itä-Suomen hovioikeus rulettaa)
2.  Se, että raiskaus avioliitossa on säädetty rangaistavaksi teoksi vasta ihan hiljattain (v. 1995).

Oisko muita..hmm?

Tinja

 • Tonnitallaaja
 • Viestejä: 1 434
  • Profiili
  • Tintin oma hostelli
"Häiritsevät" miehet ulkomailla
« Vastaus #99 : 01.07.2004, 22:29:52 »
Mulla on kokemusta ainoastaan "häiritsevät miehet Suomessa" osioon, joten ei se Suomikaan nyt niin älyttömän ihana paikka ole. Suurin piirtein koko mun elämän ajan (no, 10 vuotiaasta eteenpäin) mulle on tarjottu rahaa seksiä vastaan. Pari kertaa miehet ovat pysäyttäneet auton kadulla, kerran yli 60 v vuokraisäntä piti minua niin ihanana, että ei olisi ilmaiseksi tarvinnut antaa. En todellakaan omasta mielestäni näytä mitenkään "munan tarpeessa olevalta" (kuten kaverini asian ilmaisi) enkä pukeudu hameisiin enkä muutenkaan "näyttävästi". Pidän aika pienenä ongelmana itselleni niitä kertoja, kun joku pitää kädestä kiinni Ranskassa tai Sveitsissä tai Lontoossa, eikä halua päästää pois juttelemasta.

Ei ne naiset pukeudu miehiä varten vaan toisia naisia, jotka katsovat pitkin nenänvartta päästä varpaisiin!