Äänestys

Uskaltaisitko matkustaa Meksikoon Jukatanin niemimaan rannikolle syyskuussa, todennäköisyyksien mukaan pahimpaan hurrikaaniaikaan?

Kyllä
1 (100%)
Ei
0 (0%)
Ehkä
0 (0%)
Olen tehnyt niin
0 (0%)

Äänestäjiä yhteensä: 1

Äänestys päättynyt: 19.05.2015, 00:03:19

Uskaltaisitko Jukatanille hurrikaanikautena?

 (Luettu 6436 kertaa)

hennanna

  • Aloittelija
  • Viestejä: 1
    • Profiili
Uskaltaisitko Jukatanille hurrikaanikautena?
« : 16.05.2015, 19:15:04 »
Oletko mahdollisesti matkustanut Jukatanilla tai muualla rannikolla hurrikaanikautena? Tai uskaltaisitko mennä?

Suunnittelen kaverin kanssa reissua syyskuun alussa Cancunin ympäristöön: Si'an Kaan, Tulum, Cozumel, Valladolid. Jännittää ottaa riski, mutta toisaalta taas kun ei tiedä kuinka turhaa siitä on stressata. Olisi kiva kuulla muiden aatoksia ja mahdollisesti kokemuksia hurrikaanikaudella reissaamisesta. Kiitos!

sunshineen

  • Himoreissaaja
  • Viestejä: 150
    • Profiili
Vs: Uskaltaisitko Jukatanille hurrikaanikautena?
« Vastaus #1 : 19.05.2015, 05:18:03 »
Olin muutama vuosi sitten elokuussa hurrikaanikautena Meksikossa ja Belizessä. Sää oli  noin sadekautena mitä mainioin, vaan yhtenä päivänä satoi puolisen tuntia. MUTTA viimeisten viiden reissupäivän aikana toitotettiin paikallisuutisissa lähestyvästä hurrikaanista koko ajan ja lähtöpäivänä katseltiin miten paikalliset naulasi laudoilla ikkunoitaan umpeen.  Ehdittiin juuri ja juuri tän hurrikaanin alta pois ja Suomessa luettiin minkälaisia tuhoja tää hurrikaani oli siellä lopulta tehnyt (ulkomaalaisilta sivustoila, Suomessa ei juurikaan noteerattu tuota).  Kyseessä siis tämä näin: http://en.wikipedia.org/wiki/Hurricane_Ernesto_%282012%29

Se on vaikeaa ennustaa milloin niitä hurrikaaneja tulee ja vaikka en haluaisi kokea vastaavaa jännitysnäytelmää uudestaan (ehtiäkö alta pois vai ei) tai joutua kokemaan hurrikaania, niin lähtisin ehdottomasti uudestaankin elokuussa. Syyskuusta en tosin osaa sanoa mitään, mutta ehkä tuo antaa jonkinlaista viitettä jo.