World Nomads vs Gouda matkavakuutus -kokemuksia??

 (Luettu 3221 kertaa)

-mariiia-

 • Aloittelija
 • Viestejä: 10
  • Profiili
  • Sähköposti
Onko kellään kokemuksia kyseisistä firmoista? World Nomads näyttää olevan aavistuksen edullisempi mutta ei taas ole juurikaan kehuja saanut.. Goudasta taas ei oikein löydy minkäänlaisia arvosteluita.

Strange Little Girl

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 340
  • Profiili
Vs: World Nomads vs Gouda matkavakuutus -kokemuksia??
« Vastaus #1 : 04.07.2015, 01:58:32 »
Oon varmaan vastannut samantyyliseen kysymykseen aiemminkin, mutta olen kayttanyt world nomads -firmaa pari kertaa. Kerran hain korvauksia ja vahan sain vaantaa katta ennenkuin maksoivat, mutta kylla ne rahat lopulta tipahti tilille. Lue vain niiden pieni prantti tarkkaan, etenkin, jos matkustat jenkkeihin.
She rides rollercoasters but never screams

keiku

 • Himoreissaaja
 • Viestejä: 104
  • Profiili
Vs: World Nomads vs Gouda matkavakuutus -kokemuksia??
« Vastaus #2 : 04.07.2015, 06:34:03 »
World Nomadsista on kokemuksia, kun tuli oltua reissussa vähän yli 15 kuukautta käymättä Suomessa ja vaihtoehtojen puutteessa tuli tartuttua tuohon yli 12kk menevälle ajalle. Kallistahan se oli, maksoi 4kk enemmän kuin oma 12kk maksoi Suomesta, mutta tämän varmaan tiesitkin. Korvaa ihan kivasti kaikkea ainakin paperilla, siis esimerkiksi sukellusta ja trekkailua, joka on kätevää jos näitä tarvitsee.

MUTTA, meiltä lähti rinkka ihan normaalissa tilanteessa junassa ja väentungoksessa, mutta tästä sai vääntää yli 5kk World Nomadsin vakuutuksia hoitavan BUPA Internationalin kanssa. Asiakaspalvelu tökki jo tätä ennen, tämän väännön aikana sitten homma meni ihan etanavauhdilla. Sieltä suunnalta evättiin useaan otteeseen meidän tapaus, mutta lopulta asianajajaan viittaamisella ja perusteellisella selvityksellä ne sitten suostuivat maksamaan kuitenkin. En tiedä suosittelisinko, todennäköisesti en, mutta vaihtoehtoja on yli 12kk kestäville reissuille aika vähän tarjolla, joten loppujen lopuksi tosiaan World Nomads toimi, vaikka varmasti moni muu olisikin luovuttanut tuon väännön aikana.

Ja sinänsä en tosiaan osaa verrata käytäntöjä muutenkaan muihin lafkoihin, kun vaikka reissupäiviä on kertynyt ainakin pari tuhatta, niin on onneksi pääosin säästynyt vahingoilta. Tämän tapauksen lisäksi ei ole tarvinnut kuin kerran hakea korvausta, mutta sillä kertaa tilanne oli vähän eri, kun kyseessä oli vaurioitunut kamera, tilanteessa joka ei jätä pienintäkään porsaanreikää vakuutusyhtiölle päästä velvollisuudesta korvata tuo kamera. World Nomadsin kanssa tuntui koko ajan, että ne yrittää kaikkensa ettei tarvitse maksaa, ennen kuin sitten kaikki niiden yritykset on torpattu. Hieman rasittavaa tuollainen ja kun lukee arvosteluita/kokemuksia netistä muiden osalta, niin melko lailla samaa kuulee vähän jokaisesta tapauksesta World Nomadsin kanssa.

CodeShare

 • Tosireissaaja
 • Viestejä: 95
  • Profiili
Vs: World Nomads vs Gouda matkavakuutus -kokemuksia??
« Vastaus #3 : 04.07.2015, 09:16:04 »
Onkohan vika nyt itse käyttäjässä vai missä kun en saa Goudan kotisivun laskurilla punaisella tekstillä error: "Policy can only be less than 90 days – Sell Annual insurance plus extra months instead."?  :o Kokeilin kaikkia vakuutuksia ja samaa erroria heitti muistakin.. Kokeilin 11kk ajaksi. ::)