Yhdensuuntainen mannertenvälinen lento

 (Luettu 8915 kertaa)

caracol

  • Aloittelija
  • Viestejä: 5
    • Profiili
Vs: Yhdensuuntainen mannertenvälinen lento
« Vastaus #20 : 10.10.2015, 00:43:22 »
Tämä nyt menee vähän aiheen vierestä, mutta liittyy kuitenkin yhdensuuntaisiin lentoihin.

Tein pienen mokan, sillä olin katsonut Condorin sivuilta, että heillä yhdensuuntaiset lennot ja menopaluiden lennot ovat samanhintaisia. Tämän virheen tein varmaan siksi, että lento Helsingistä oli aivan saman hintainen, vaikka ei olisi ostanut paluuta. Varasin sopivan hintaiset menolennot, ja ajattelin odotella halvempia paluulentoja.
No, nyt pari päivää myöhemmin menopaluu onkin tarjouksessa 660 euroa, josta 290 e on meno (maksoin 330 e per lippu) ja 370 e paluu. Olisin ostanut tuon paluun, sillä molemmista lennoista 700 e on mielestäni hyvä hinta, vaikka harmitti kun tulikin jo hosuttua tuon menolennon varauksen kanssa. Mutta kun etsin yhdensuuntaista lentoa tuolle samalla paluupäivälle, lennon hinta onkin 440 e. :-\ Jos nyt varaisin, koko hinta olisi 770 e.

Soitin Condorin englanninkieliseen asiakaspalveluun, ja jos sain heikosti englantia puhuvan asiakaspalvelijan puheesta selvää, minun ei ole mahdollisuutta saada lentoa tuolla menopaluun paluun hinnalla. En kuitenkaan ole ihan 100% varma, ymmärsikö tuo asiakaspalvelija edes mitä kysyin. Onko kenellekään käynyt vastaavaa mokaa? Ei taida olla mitään tehtävissä?

Tuntuu se vaan hullunkuriselta, kun kyseessä on kuitenkin sama lento, ja menolentokin on ostettu samalta yhtiöltä. Sitten taas Euroopasta lähtevät lennot ovat samanhintaisia, osti sen lisäksi paluun tai ei. Harmittaa. :(

Loordi

  • Tonnitallaaja
  • Viestejä: 1 683
    • Profiili
Vs: Yhdensuuntainen mannertenvälinen lento
« Vastaus #21 : 10.10.2015, 02:56:17 »
Ei taida olla mitään tehtävissä?

Ei ole. Turha sinne on soitella ei se mihinkään muutu.