Viisumityypin vaihto/turistiviisumi J1 viisumin jälkeen

 (Luettu 1104 kertaa)

Karelia_

  • Aloittelija
  • Viestejä: 2
    • Profiili
Päätän au pair vuoteni ennen aikaisesti, mutta haluaisin kokea Yhdysvaltoja vielä lisää ennen kotiin paluuta. Viisumissani on kuitenkin 2-vuoden sääntö. Jos käyn Kanadan puolella viisumini umpeuduttua, onko minun mahdollista saada turistiviisumi Yhdysvaltoihin 2-vuoden säännöstä huolimatta?
Tai onnistuuko viisumityypin vaihto J1-visasta turistiviisumiksi maan sisällä ollessa? Onko kellään kokemusta tästä? Suurlähetystö tarjosi niin ympäripyöreää vastausta, että jäi hyvin epäselväksi koko tilanne.

Kiitän avusta! :)