Bussilla Salar de Uyunilta Curitibaan

 (Luettu 6272 kertaa)

Linne

  • Tosireissaaja
  • Viestejä: 84
    • Profiili
Bussilla Salar de Uyunilta Curitibaan
« : 18.01.2017, 04:17:24 »
Heippa!

Ollaan tällä hetkellä matkaamassa Titicaca-järvellä ja tarkoituksena olisi päästä Brasiliaan 3vkon sisällä. Onko kellään jakaa kokemuksia bussimatkustamisesta Boliviasta Brasiliaan?

Halutaan siis käydä Salar de Uyunin aavikolla ja siitä olisi tarkoitus jatkaa matkaa kohti Curitibaa. Millaista reittiä suosittelisitte?

Tällä hetkellä vaihtoehdot:
A) Uyuni - San Pedro (Chile) - Salta (Argentiina) - Iguazu - Curitiba
B) Uyuni - Salta - Iguazu - Curitiba
C) Uyuni - Santa Cruz - Pantanal - Curitiba

Haluttaisiin käydä myös Chilessä ja San Pedrossa, mutta en tiedä riittääkö aika tähän Andien ylityksen huomioon ottaen..

Bussilla ajateltiin matkustaa kun ne suht edullisia ja laadukkaita täällä. Kansainväliset lennot tuntuu olevan pirun kalliita..

Vinkkejä? Kokemuksia?
Live ~ Do ~ Go

tom_of_lapland

  • Aloittelija
  • Viestejä: 14
    • Profiili
Vs: Bussilla Salar de Uyunilta Curitibaan
« Vastaus #1 : 18.01.2017, 08:24:39 »
Reissasin marraskuussa '14 Uyunista Chilen puolelle San Pedro de Atacamaan ja jatkoin sieltä sitten Valparaisoon. Uyunissa on useita firmoja, jotka järjestävät näitä retkiä Salar de Uyunille;  kahden ja puolen vuorokauden retki päättyy yleensä Chilen rajalle, josta on bussiyhteys San Pedroon. Isolla maasturilla (1+6 pax) tehtyyn reissuun sisältyi kaksi yöpymistä suolahotellissa + ruokailut, hinta ~ 150 €.

San Pedro on pieni, todella viehättävä kaupunki, jonne laskeutuminen rajalta viidestä kilometristä suoraa asfalttitietä on kokemus sinänsä. Voisin kuvitella, että sieltä on bussiyhteys myös Saltaan ja edelleen Curitibaan. Suosittelen lämpimästi...