Apua taideteoksen metsästykseen/Varadero

 (Luettu 10288 kertaa)

Matkakirppu

 • Aloittelija
 • Viestejä: 2
  • Profiili
Apua taideteoksen metsästykseen/Varadero
« : 12.02.2017, 21:02:16 »
Parin viikon takaisella Kuuban matkallamme jäimme ilman haluaamme taideteosta. Olisiko joku matkalainen innokas auttamaan meitä takaisin taulun jäljille? Meitä kiinnostaisi saada taiteilijan yhteystiedot, kuva taulusta tai jopa järjestettyä taulu meille Suomeen. Kyseinen taulu löytyy Varaderon Artisana Marketista. Marketin myyjät vaihtuvat aina kahden päivän syklillä - kahdet myyjät siis vuorottelevat paikassa. Me emme tätä tienneet ja epäonneksemme lähdimme ostamaan taulua päivänä, jolloin taulumyyjä ei ollut paikalla ja sitten matkamme ehti päättyä. Voimme korvata vaivasi, jos: 1. etsit käsiisi taulumyyjän ja kysyt hänen yhteystietonsa niin, että voimme olla häneen Suomesta yhteydessä + otat kuvan taulusta 2. lähdet mukaan taulujahtiimme toden teolla ja saat tuotua taulun mukanasi Suomeen (kustannamme taulun lisäksi mahdolliset tullimaksut) + saamme lopulta taulun meille. /Mistä taulu löytyy? Varaderon Artisan Marketista, pääkadun (Avenida 1) alkupäästä. Artisan market on valko-vihreillä pressuilla katettu marketalue. Taulu, jota haemme löytyy pääkadulta katsottuna aivan oikeimmassa reunassa olevalta käytävältä. Kun päivä on oikea ja kyseinen myyjä paikalla, alkaa tämä reuna uniikeilla metalliteoksilla. Hieman siitä eteenpäin löytyvät taulut. Ne poikkevat vahvasti muusta tauluannista ja valtavirrasta. Valtaosa tauluista esittää kaloja. Maali on kimalteista, myyjä esittää asiaa taskulampulla. Siellä on n. 100x80 kokoinen taulu, joka esittää naista ja lintua. Pääväreinä turkoosi ja hiekka. Tätä me halajamme ja toivomme, että vielä asia jotenki järjestyisi. Lähtöhintapyyntö oli 400 € - käydessämmeei tällaista summaa ollut matkassa ja siksi olimme palaamassa toisena päivänä. Sen lisäks, että ihastuimme tauluun, haluaisimme myös tukea paikallista hyvää taidetta. Kerro, jos olet valmis auttamaan! Kiitos :)

UsvaAuer

 • Tuplatonnitallaaja
 • Viestejä: 2 072
  • Profiili
  • Sähköposti
Vs: Apua taideteoksen metsästykseen/Varadero
« Vastaus #1 : 14.02.2017, 10:27:58 »
. Lähtöhintapyyntö oli 400 € - käydessämmeei tällaista summaa ollut matkassa ja siksi olimme palaamassa toisena päivänä.

Tässä on hyvä mahdollisuus jollekin matkaajalle tienata lomarahaa. Eihän mikään taulu Kuubassa voi maksaa 400 euroa!

Matkakirppu

 • Aloittelija
 • Viestejä: 2
  • Profiili
Vs: Apua taideteoksen metsästykseen/Varadero
« Vastaus #2 : 27.02.2017, 21:23:11 »
Vapaasti saa reppu- tai muu matkaaja ilmoittautua! Ja tottakai tästä saa vaivanpalkkaa. Taulu lähtenee paljon halvemmalla - meillä tiedossa vain lähtöhinta.