Rahanlähetyspalvelu Azimolla rahannostokulut pienemmiksi

 (Luettu 2178 kertaa)

Nancy88

  • Reissaaja
  • Viestejä: 36
    • Profiili
    • Sähköposti
Hola!

Ollaan kierretty maailmaa nyt useita kuukausia ja käytetty rahanlähetyspalvelu Azimoa, mikä on laskenut meidön rahannostokuluja huomattavasti.

Siirrämme rahat itseltä itselle ja raha on nostettavissa tunnin sisällä tai viimeistään seuraavana päivänä. Usein kulut ovat 0-3 e per siirto, eli siis edullinen on ainakin toistaiseksi, mikäli siirtää suht suuria summia kerralla. Vaihtokurssikin on yleensä kelpo, joskus jopa parempi mitä virallinen kurssi on.

Rahannostopaikkoja on kiitettävästi riippuen maasta. Kaikissa maissa, esim Thaimaassa ei ole cash pick up vaihtoehtoa, mutta suurimmaksi osassa maita joita ollaan kierretty kyseinen palvelu löytyy.

Rekisteröityminen on helppoa mutta varmistavat henkilöllisyyden puhelimitse, joten nuukimpien kannattaa hoitaa rekisteröinti jo Suomessa.
 
Huomasin että aiheesta ei ole täällä yhtään keskustelua ja päätin kertoa muillekin kyseisestä brittiläisestä palvelusta. Joskus kun rahannostokulut voivat syödä budjetista huomattavia summia, etenkin jos nostolimitti on alhainen.
"Usein pieni pelko on merkki siitä että on keksinyt uuden mahdollisuuden."